KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Göğüs hassasiyeti de var ama bunlar ilac etkisi de olabilir
Estrfofem progesteron duphaston oksapar
İki gunde bir de coraspin iciyorum pihtilasma bozuklugu cikmisti bende
Evet maalesef ilaçtan mı hamilelikten mi anlamak zor oluyo benimde göğüs hassasiyetim var ama transferden bir iki gün önce başlamıştı

Ahaha 😂 sıkışık olmak faydalı galiba rahme baskı yapıyor aşılamada da sıkışık gittik ama o güzel psikolojide WC aklıma gelmedi 🥰 serrol çok güzel bilgiler veriyorsun canım çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Bana da hasta bezi takıyorlar. Transfer sonrası hareketsiz yatmam için.
1. Transferde cekinmistim yapmaya baya sıkışık bekledim.
2. Transferde amaaaan dedim bıraktım beze 😁

Göğüs hassasiyeti de var ama bunlar ilac etkisi de olabilir
Estrfofem progesteron duphaston oksapar
İki gunde bir de coraspin iciyorum pihtilasma bozuklugu cikmisti bende
Ben estrofem, coraspirin, progesteron, duphaston gunluk ve duzenli kullaniyorum. 2 tane 3er gun icin prednol ve tetradox kullandim. Demek ki bu tarz seyler olabiliyor. Tesekkurler ✨

Kızlar fsh 14 çıkmış çok mu yüksek acaba?
Aylık periyodunun hangi aşamasında olduğuna göre değişir bu durum canım. Ona göre referans aralıkları var.mesela ben test verdiğimde reglimin 2.günüydü. Foliküler faz diye geçiyor bu aşama yumurtlamaya kadar.benim değerim 7.06 idi. Referans aralığı 2,5-10,02. Seninkine yüksek demek ya da düşük demek için hangi siklusta kan verdiğini bilmek gerek.

Ben estrofem, coraspirin, progesteron, duphaston gunluk ve duzenli kullaniyorum. 2 tane 3er gun icin prednol ve tetradox kullandim. Demek ki bu tarz seyler olabiliyor. Tesekkurler ✨
Ay merhaba. Ben opu oldum transfer değil.bana da tetradox verdi.ben ishal oldum bi hafta kullandım bitene kadar.ilaç biteli bi hafta oldu halen devam ediyor.sizde ishal olsunuz mu acaba.hemşireme sordum.normal ilaçlar yapmıştır dedi.enfeksiyon olmamak için mecbur kullanacaksın dedi

Kızlar yaaa bişey diycem. Benim tam opu dönemleri 1 haftalık yatılı misafirim olacak onlardan bu durumu nasıl saklayacagim biraz sikinti galiba
Alma, sakın alma. Opu sonrası dinlenmeyi öneriyorlar.Hem şimdiden bunları düşünmekte seni strese sokar canım.Hasta oldum de. Çok fena öksürüyorum de.hatta zatüre başlangıcı dediler de😂 ben öyle yaptım😂yani hastaydım ama o kadar da abartılı değildi abarttım. Kafa rahat olsun.senden kıymetli değil ya hiçbir şey

Kahveyle ilgili bişey demedi ama sebzeleri iyi yıka eti iyice pişmiş ye dedi. Bende kahveyle ilgili düşünüyordum normalde sabah bir fincan filtre kahve akşamüstü de türk kahvesi içiyordum. Nasıl yapmalıyım acaba 🫣 alışkanlıklar ne kadar kötüymüş ya onu anlıyorum şu aşamada
Kafeini en aza indirgemek lazım canım.Mesela siyah çay iki çay bardağı,türk kahvesi bi fincan. Kafeini az aldıkça sigarayı da az istiyor insanın canı.ben opu öncesi günde 3e düşürebildim. Keşke hiç içmesek.sonuçta gebe kalınca içmemek gerek.Yeşil çay mesela onda da kafein var.bir de galiba siz pilates yazmışsınız.Bnim doktorum bana ağır kaldırma genel ev işlerini yap ama yorulma zorlama kendini dedi.nerden baksan 15 gün evi temizlemedim. Robot süpürge ile süpürttürdüm sdece.Pilates karın egzersizleri de içerdiği için önerilmiyordu. Genel yürüyüş yapmak kısa, yormayan öneriliyor

Alma, sakın alma. Opu sonrası dinlenmeyi öneriyorlar.Hem şimdiden bunları düşünmekte seni strese sokar canım.Hasta oldum de. Çok fena öksürüyorum de.hatta zatüre başlangıcı dediler de😂 ben öyle yaptım😂yani hastaydım ama o kadar da abartılı değildi abarttım. Kafa rahat olsun.senden kıymetli değil ya hiçbir şey
Ay vallahi almam da abimler yılda bir kez yıllık izin almışlar gelecekler ne diyeyim bilemedim 😂

Ben iğneler aşamasında hiç almadım hatta 2 kilo vermiştim.Canım pek bişey istemiyordu.belki boğaz enfeksiyonu da vardı bişeyler yerken boğaz ağrısından hevesim kaçıyordu. Bol sıvı tükettim.Su ve ıhlamur. Belki bunlar da etki etmiştir
Bu süreçte bitki çaylarını da önermiyorlar peki ıhlamura bir şey demedi mi doktorunuz

Bu süreçte bitki çaylarını da önermiyorlar peki ıhlamura bir şey demedi mi doktorunuz
Hayır.hatta doktorum kendisi içmemi söyledi.hastaydım oğu öncesi süreçte.ihlamur gebelikte de kullanılabilen bir çay. Tabiki herşeyin abartısı zarar.Ama su ve ıhlamur içtim sadece.Ha bir de günde bi şişe maden suyu. İçerdiği mineraller falan kadın sağlığına katkısı var diye zaten içiyordum.

Aylık periyodunun hangi aşamasında olduğuna göre değişir bu durum canım. Ona göre referans aralıkları var.mesela ben test verdiğimde reglimin 2.günüydü. Foliküler faz diye geçiyor bu aşama yumurtlamaya kadar.benim değerim 7.06 idi. Referans aralığı 2,5-10,02. Seninkine yüksek demek ya da düşük demek için hangi siklusta kan verdiğini bilmek gerek.
Reglin 3. Günüydü ama gonal f kullanıyorum acaba o mu yükseltti diye düşündüm

Kafeini en aza indirgemek lazım canım.Mesela siyah çay iki çay bardağı,türk kahvesi bi fincan. Kafeini az aldıkça sigarayı da az istiyor insanın canı.ben opu öncesi günde 3e düşürebildim. Keşke hiç içmesek.sonuçta gebe kalınca içmemek gerek.Yeşil çay mesela onda da kafein var.bir de galiba siz pilates yazmışsınız.Bnim doktorum bana ağır kaldırma genel ev işlerini yap ama yorulma zorlama kendini dedi.nerden baksan 15 gün evi temizlemedim. Robot süpürge ile süpürttürdüm sdece.Pilates karın egzersizleri de içerdiği için önerilmiyordu. Genel yürüyüş yapmak kısa, yormayan öneriliyor
Evet sanırım bugün son pilatesime gideceğim. Yarın doktor kontrolüm var zaten. Açıkçası bu süreci riske atmak istemiyorum. Gebelikte spor öneriliyor ama bu sanırım daha hassas bir dönem. O yüzden biraz ara vermek psikolojik anlamda da beni rahatlatacak

Hayır.hatta doktorum kendisi içmemi söyledi.hastaydım oğu öncesi süreçte.ihlamur gebelikte de kullanılabilen bir çay. Tabiki herşeyin abartısı zarar.Ama su ve ıhlamur içtim sadece.Ha bir de günde bi şişe maden suyu. İçerdiği mineraller falan kadın sağlığına katkısı var diye zaten içiyordum.
Anladım canım. Bana da diyetisyenim akşam oraya indim Melisa falan veriyor ama içmem heralde

Ay merhaba. Ben opu oldum transfer değil.bana da tetradox verdi.ben ishal oldum bi hafta kullandım bitene kadar.ilaç biteli bi hafta oldu halen devam ediyor.sizde ishal olsunuz mu acaba.hemşireme sordum.normal ilaçlar yapmıştır dedi.enfeksiyon olmamak için mecbur kullanacaksın dedi
Ben de oyle bir yan etkisi olmadi. Ama sadece 3 gun ve gunde 2 kere kullandim. Belki cok kullanmadigim boyle bir etkisi gorulmemistir.

Yüksek olması sizi korkutmasın.ilaç tedavisi ile yani hapla hemen düzelen bir değer o. Korkmayın.düzelir.Allah çaresiz dert vermesin.🙏🏼🌸
Sağolun Amin inşallah ama progestoronda yuksek çıkmış transfer hazırlığındaydim iptal etti doktor.iyice hevesim kaçtı bu işlerden artık şeytan diyor bırak uğraşma olursa olur olmassa olmasın.

X