KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Başka doktorlara muayene oldunuz mu hepsi tüpü alma kararındalar mı, sizin için iyi olacaksa tedavinizi olun tüp bebeğe başlayın

Merhaba ben de listeye ekleneyim çünkü benim de sürecim başladı İzmir de İrenbede Alper beyde dün ilk göbek ignemi oldum ben de hiç bir sorun yok eşimin sperm hareketi ve sayısı dusukdu o yüzden tüp Bebek önerdiler yanlız bende şu sorun var anksiyete bozukluğu var lusral kullanıyorum 50 mg doktorumun biri sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum dünkü iğneden sonra gece uyuyamadım elim ayağım boşaldı napacam bilmiyorum

Sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Başka doktorlara muayene oldunuz mu hepsi tüpü alma kararındalar mı, sizin için iyi olacaksa tedavinizi olun tüp bebeğe başlayın
Aslında bir çok doktor gördü rahim filmimi ancak bugüne kadar böyle bir şey diyen olmadı. Aksine herkes bizim çocuğumuzun olacağını söyledi. Ama malesef olmadi. Zaten simdi ki doktorumda sınırda bir görünüm olduğunu ama yaşadığım dusuklerin sebebinin bu olabileceğini söyledi. Yani açıkçası ilk kez biri cocuk sahibi olamamamizin bir nedeni olabileceğini söyleyince bizde peşinden gidiyoruz diyebilirim

Merhabalar ekleyeyim ne zamandır bekliyorsunuz ekleyeyim tedavi başlama süresi ne zaman

Merhabalar umudunuzu kaybetmeyin son denemenizse bile en güzel şekilde sonuçlanır inşallah çok güzel hikayeler okuyoruz burda yaşınız çok büyük değil problem de yok inşallah pozitif sonuç alırsınız

Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inş Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Selam arkadaslar bende temmuz ayinda tedaviye basladim temuzda bir yumurta toplandi donduruldu amelyat oldum rahim yapisikligi vardi eylulde tekrar yumurta toplama islemi oldu 3 tane donduruldu ekimin 18 inde estrofem bide coraspin kullanmaya basladim nasip 30 ekim rahim kalinligina bakacak hersey nasip kismet isteyen herkese dua ediyorum Allahim herkese nasip etsin tabi isteyene

Herkese Merhaba benimde ikinci denemem olacak inşallah kasımda daha önceki negatif oldu malesef merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz hanımlar elimden geldiğince cevaplarım
Merhaba benim cocugum var fakat kardeş için 1 bucuk yıldır deniyoruz olmuyor. iki taraf testler yapıldı film cekildi vs hersey normal sadece benim amh 1,01 sınırda dendi. yaş 36,5 cocugum 7,5

unide prof a gidiyoruz aşılama önermiyor direk tüp bebek diyor sebebi aşılama ortalama %20 ıhtimalken tüp bebek %55 lerde dedi.

tüp için dr a kaçıncı gün gittiniz nasıl süreç ilerledi ne kadar sürdü biraz detay verebilirseniz memnun olurum.

Merhaba herkese. Bende Allah nasip ederse kasım 15 de tedaviye başlayacağım. Biraz heyecan biraz korku var. Bu süreçte neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum
merhaba başladınız mı tedaviye acaba ? Ben de bu ay adeti bekliyorum 5 gün gecikti test negatif....
benim cocugum var fakat kardeş için 1 bucuk yıldır deniyoruz olmuyor. iki taraf testler yapıldı film cekildi vs hersey normal sadece benim amh 1,01 sınırda dendi. yaş 36,5 cocugum 7,5

unide prof a gidiyoruz aşılama önermiyor direk tüp bebek diyor sebebi aşılama ortalama %20 ıhtimalken tüp bebek %55 lerde dedi.

tüp için dr a kaçıncı gün gittiniz nasıl süreç ilerledi ne kadar sürdü biraz detay verebilirseniz memnun olurum.

Ben henüz başlamadım. Kasım regliyle başlayacağım nasipse. Benimde yaş 36 hiç çocuk yok. 1 senedir deniyoruz.
Doktor banada aşılamayı çok önermediğini çünkü ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi. Hem maddi anlamda hemde vakit anlamında aşılamaya harcayacağımızı tüp bebeğe harcayalım dedik bizde.

Reglin 2. veya 3. günü gideceğim. Sonra zaten ilaçlar iğneler derken. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

Allahim herkese salih evlat nasip etsin isteyen herkesin kucagini bos birakmasin bu mubarek cuma hurmetine insallah

Ben 2 kez aşılama oldum çok pişmanım yarardan çok zararı oldu

Ben üc kere oldum asilama sonuncu tuttu dusuk yaptim 4 tane dusugum var bir sene arayla 4 aylik 5 aylik bide 6 aylik dusuklerim oldu nasip olmayinca olmuyor
Düştüklerin bayağı büyükmüş ya çok üzüldüm inşallah en kısa sürede olumlu sonuç alır sağlıkla ilerler gebeliğin. Kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…