KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ya kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi bu gonal f kullanıyoruz ya sanki iğnenin içinde biraz ilaç kalıyor gibi.
O kalemle yapılan tüm iğnelerde kalıyor bende sormuştum bi iki doktora. Bende ilk defa başka ilaç kullanıyorum puregon diye oda kalemli kalıyor biraz

Evet☺️ sadece sıkışık olma kısmı biraz zorluyor ben çok fazla içmiştim su ama böyle aşırı sıkışıklık hissetmiyordum az daha sonda mı ne takacaktı doktorum da sonra yeterli bu kadar da görebiliyorum dedi allahtan
Ahaha 😂 sıkışık olmak faydalı galiba rahme baskı yapıyor aşılamada da sıkışık gittik ama o güzel psikolojide WC aklıma gelmedi 🥰 serrol çok güzel bilgiler veriyorsun canım çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Veririm tabiki 😊 genelde bu saatlerde sancı giriyorum karnıma ve çok fazla gaz var. Normalde çok sigara içen biri değilim ama şuanda hiç içemiyor olmakta zorluyor beni. Zaten günde max. 3 içerdim ama şimdi içemiceğim bilinci beni çok tetikliyor :)
Canım içmek iyi değil biliyorum teşvik etmek istemiyorum bende içiyordum günde bir bitiyordu
Anneme dedim böyle böyle çok canım sıkılıyor diye bunun bahanesi olmaz tabiki ama annem hemen kesersen oda stres yapar dedi ben günde 1 içiyom napim 1 bile olmuyor bazen o yüzden oda seni stres yapar iç demiyorum tabiki 😄

B
Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@AleynaakocEkim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu:110:
@bulimmm30 ekim:anneadayı:
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
C cicipamuk 11 ay6 Kasım (transfer):anneadayı:
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@akrephanim30 Kasım transfer
gldnskr gldnskr 11 Kasım transfer:anneadayı:
uniq12 uniq12 12 ay15 Kasım
ilmekci ilmekci 24 ay17 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer)
S serrol :anneadayı:
Wesna1 Wesna1 19 Kasım transfer
@Kahhve:anneadayı:
@Ayrk11 Kasım transfer:anneadayı:
@msh:anneadayı:
Beklenen süre nedir

Arkadaslar ya bu transfer once kullandigimiz ilaclarin bir yan etkisi midir bilmiyorum ama benim bugun goguslerimde bir hassasiyet olustu. 16.gunum bugun, transferim de 18.gun olacak. Benzer tecrubesi olan var mi?

Veririm tabiki 😊 genelde bu saatlerde sancı giriyorum karnıma ve çok fazla gaz var. Normalde çok sigara içen biri değilim ama şuanda hiç içemiyor olmakta zorluyor beni. Zaten günde max. 3 içerdim ama şimdi içemiceğim bilinci beni çok tetikliyor :)
Yaklaşık 3 haftadır içmiyorum ben de bazen o kadar canım istiyor ki ama dayanıyorum unutup gidiyorum sonra zorlanmadım çok fazla 😂

Canım içmek iyi değil biliyorum teşvik etmek istemiyorum bende içiyordum günde bir bitiyordu
Anneme dedim böyle böyle çok canım sıkılıyor diye bunun bahanesi olmaz tabiki ama annem hemen kesersen oda stres yapar dedi ben günde 1 içiyom napim 1 bile olmuyor bazen o yüzden oda seni stres yapar iç demiyorum tabiki 😄
Amann valla zaten normalde de içmemek lazım da işte malesef kötü bir bağımlılık.
Yaklaşık 3 haftadır içmiyorum ben de bazen o kadar canım istiyor ki ama dayanıyorum unutup gidiyorum sonra zorlanmadım çok fazla 😂
Ben zaten öyle çok içen bir insan değildim. Akşam türk kahvesi yanında içerdim en keyif aldığım zaman ve şuan onu özlüyorum 🫣 onun dışında gün içinde çok çok nadirdi içtiğim

Amann valla zaten normalde de içmemek lazım da işte malesef kötü bir bağımlılık.

Ben zaten öyle çok içen bir insan değildim. Akşam türk kahvesi yanında içerdim en keyif aldığım zaman ve şuan onu özlüyorum 🫣 onun dışında gün içinde çok çok nadirdi içtiğim
Aynen ben de yıllardır gunde sadece 1 ya da 2 tane ictim, o da akşam kahveyle. Gunun en guzel anı derdim icerken de😂 Bi tek arada aklima gelince özlüyorum camda o keyfimi. Ama herseye deger napalim iyi olsun da hersey🙏

Arkadaslar ya bu transfer once kullandigimiz ilaclarin bir yan etkisi midir bilmiyorum ama benim bugun goguslerimde bir hassasiyet olustu. 16.gunum bugun, transferim de 18.gun olacak. Benzer tecrubesi olan var mi?
Benim göğüslerim sürece başladığımdan beri opu öncesinden ağrımaya başladı şuan transferin 15. Günündeyim hala ağrıyor 😒

Ya kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi bu gonal f kullanıyoruz ya sanki iğnenin içinde biraz ilaç kalıyor gibi.
Selamlar bana doktorum iğneleri verirken söyledi dibinde biraz kalacağını. hatta kontrole gelirken getir kalanları bunlar çok pahalı iğneler dedi 😅 şu an 150’lik gonal f oluyorum bir paket 450’lik dün akşam birini bitirdim gerçekten dibinde bayağı kaldı karışmasın diye de iğnesini atıp kapağını kapattım cumartesi doktora götüreceğim. normalmiş yani kalması. Benim tedirginliğim de hem gonal f hemde enjektörü sabit iğnelerden damlalar da olsa dışarda kalıyor illa onu da hesaba katıyorlardır herhalde verirken bize diyip geçtim takılmadım 🤷🏼‍♀️

V

Valla ben annem dışında kimseyle paylaşmadığım için söylemiyorum. Cumartesi günü kontrolüm var olmazsa o zaman doktoruma ssorayım. Bırakmakta istemiyorum açıkçası
Bana doktor aksine kan dolaşımı ve kas gelişimi için bu süreçte faydası bile olur hayatındaki tek değişiklik yumurta toplama günü anestezi alacağın için olacak diğer günlerin her günün nasılsa öyle geçsin diyor ama bende transferden sonra bi 3 gün gibi okula ve pilatese ara vermeyi düşünüyorum bilmiyorum tamamen normal hayatta biraz ütopik geliyor inşallah transferden sonra başımın üstünde kitap varmış gibi olmam transfer olup çalışmaya devam edenleri burda görünce rahatlıyorum 🙏🏻

X