Özeldemi yapılıyor işleminiz tahminen nekadar tutuyor bende aşılama oldum özelde tutmazsa tüp bebek istiyorum fiyat bilgisini merak ediyorumHerkese merhabalar, hepinizin tedavisi hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere
Bende ekim sonu gibi transfer olacağım hayırlısıyla inşallah
55 bini buldu yaklaşık olarakİnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Tahminen toplam ne kadar tuttu maliyeti bende aşılama oldum sonuç bekliyorum olumsuz olursa tüp bebek istiyorum özelde ama ne kadar tutar merak ediyorum
Benim özelde tüp bebek ilaçlar dahil 120 bini buldu yaklaşık olarakÖzeldemi yapılıyor işleminiz tahminen nekadar tutuyor bende aşılama oldum özelde tutmazsa tüp bebek istiyorum fiyat bilgisini merak ediyorum
55 mi siz nerde tedavi görüyorsunuz55 bini buldu yaklaşık olarak
Çok ucuzmuş herkesinki 100ü geçmiş indirim aldığınız biryermi var devlet belli bir yüzdesini karşılıyor diyorlar özeldede işe yarıyormu55 bini buldu yaklaşık olarak
Çokmuş gerçekten devlet çocuğu olmayanlara belli bir indirim yapıyor die duydum aşılama yapılırken bizde bu indirimden yararlandık iğneleri çok ucuza almıştık tüp bebektede geçerlimi acabaBenim özelde tüp bebek ilaçlar dahil 120 bini buldu yaklaşık olarak
Şöyle onun şartları var eger devletteki şartları karşılıyorsanız devletin indiriminden faydalanabilirsiniz, ayrıca ilaç için de indirim uygulanıyor raporlu oluncaÇokmuş gerçekten devlet çocuğu olmayanlara belli bir indirim yapıyor die duydum aşılama yapılırken bizde bu indirimden yararlandık iğneleri çok ucuza almıştık tüp bebektede geçerlimi acaba
Özel hastanede rapor geçerli değil, belki bikaç anlaşmalı hastaneler raporu kabul ediyordurÇok ucuzmuş herkesinki 100ü geçmiş indirim aldığınız biryermi var devlet belli bir yüzdesini karşılıyor diyorlar özeldede işe yarıyormu
Cuma günü gidicem doktoruma bakalım hem aşılama sonucuna bakıcaz tutmadıysa eğer 2.aşılamayı olmadan direk tüp bebek istiyorum daha kesin detayları konuşucam Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin inşallahŞöyle onun şartları var eger devletteki şartları karşılıyorsanız devletin indiriminden faydalanabilirsiniz, ayrıca ilaç için de indirim uygulanıyor raporlu olunca
Aşılama tedavisini özelde oldum doktorum rapor çıkardı maliyeti biraz düşürdü umarım tüp bebektede geçerlidirÖzel hastanede rapor geçerli değil, belki bikaç anlaşmalı hastaneler raporu kabul ediyordur
Üniversite hastanesinde55 mi siz nerde tedavi görüyorsunuz
Devlette tüp bebek tedavisine rapor çıkarmak için 2 aşılama şartı isteniyor, sgk 900 gün prim 3 yıl evlilik şartı ve daha önce yaşayan çocuğun olmayacak, bu şekilde rapor çıkarılıyor ilaçların da yüzdesini eczaneye ödeniyor daha detaylı bilgi için üniversite hastanesiyle görüşün isterseniz ya da arayıp öğrenin.Cuma günü gidicem doktoruma bakalım hem aşılama sonucuna bakıcaz tutmadıysa eğer 2.aşılamayı olmadan direk tüp bebek istiyorum daha kesin detayları konuşucam Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Devlette istemiyorum özelde yaptırmak istiyorum bugün sordum hastaneye 3 yıllık evlilik olmadığı için karşılamıyorlar maalesef inşallah testim olumlu çıkar Allah isteyen herkese versinDevlette tüp bebek tedavisine rapor çıkarmak için 2 aşılama şartı isteniyor, sgk 900 gün prim 3 yıl evlilik şartı ve daha önce yaşayan çocuğun olmayacak, bu şekilde rapor çıkarılıyor ilaçların da yüzdesini eczaneye ödeniyor daha detaylı bilgi için üniversite hastanesiyle görüşün isterseniz ya da arayıp öğrenin.
İnşallah tedaviniz pozitif çıkar bunlara gerek kalmaz
Sgk ile anlaşmalı hastanelerde rapor geçerli oluyor, çoğu hastane raporu kabul etmiyor.Devlette istemiyorum özelde yaptırmak istiyorum bugün sordum hastaneye 3 yıllık evlilik olmadığı için karşılamıyorlar maalesef inşallah testim olumlu çıkar Allah isteyen herkese versin
İlaçlar toplam ne kadar tuttu acaba?Benim özelde tüp bebek ilaçlar dahil 120 bini buldu yaklaşık olarak
Tam hatırlamıyorum ama 30-35 bin civarı tutmuştu, herkesin tedavisi farklı oluyor tabiİlaçlar toplam ne kadar tuttu acaba?
Merhaba ziya kalem ankara gurgan tup bebek merkezinde idi. Dis gebelik yaşadığımda bana çok şefkatli yaklaşmıştı. Çok değerli bir hocadır. Dilerim bebeklerinize kavusursunuzMerhaba! Arkadaşlar benim 23 ekim itibari ile tüp bebeğe liv hospital ziya kalem hoca ile başlıyorum. Sağolsun ilgi ve alakasından kaynaklı tercih ettik.
2 yıldır sebebsiz bebek sahibi olamadım.
Tsh ve amh değerlerim iyi çıktı.
21. Gününde progesteron için kan tahlili istedi.
Yaşım 35 olduğu için 2 adet embriyo yaptırıcam.