- 2 Temmuz 2024
- 905
- 1.653
- 26
Ekledim tatlımCanim benide eklersen sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim tatlımCanim benide eklersen sevinirim
19 yillik evliyimDüştüklerin bayağı büyükmüş ya çok üzüldüm inşallah en kısa sürede olumlu sonuç alır sağlıkla ilerler gebeliğin. Kaç yıllık evlisin
Sagol canim tesekurlerEkledim tatlım
Düştüklerin bayağı büyükmüş ya çok üzüldüm inşallah en kısa sürede olumlu sonuç alır sağlıkla ilerler gebeliğin. Kaç yıllık evlisin
Amin insallahSelam kizlar bugün regl oldum yarın kontrole gideceğim duruma göre tedaviye başlayacağız şimdiden heyecanlandım herkez icin hayırlısı olsun Rabbim bekleyen isteyen emek veren hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
İnsallahSelam kızlarrrr. Bende 2 negatif aşılama sonrasında bugün itibariyle tüp bebek sürecine başladım. Akşam ilk iğnemi olacağım. Hepimizin yolu bahtı açık olsun bu topic te bir sürü güzel embriyolar ve pozitifler görelim inşallah
Benim nasip olursa cift emriyo olacak insallah tabi bi aksilik olmazsaKızlar çift transfer düşünen var mı bu arada. Fikriniz nedir? Amh 0.49 yaşım 30
Hayırlı olsun canım inşallah. Transferin ne zaman opu oldun muİnsallah
Benim nasip olursa cift emriyo olacak insallah tabi bi aksilik olmazsa
30 ekim rahim kalinligina bakacaklar iyi giderse kasimin 4 veya 5 tahmin ediyorumHayırlı olsun canım inşallah. Transferin ne zaman opu oldun mu
Opu oldum iki kere oldum donduruldu ilkin birtane olustu ikinci toplamada 4 toplandi tabi biri bos cikti ama kacinci gun olduklarini bilmiyorum beni aradiklarinda toplama gunu saymasak 3 gunu haber verdiler dondurduk diye kalitryide bilmiyorum hic sormak aklima gelmedi hayirlisi bakalim bekliyorum30 ekim rahim kalinligina bakacaklar iyi giderse kasimin 4 veya 5 tahmin ediyorum
Sagol canim insallah kurban oldugum mevlam hepimize nasip ederHayırlı olsun canım inşallah. Transferin ne zaman opu oldun mu
Yaşınız kaç acaba ?Ben üc kere oldum asilama sonuncu tuttu dusuk yaptim 4 tane dusugum var bir sene arayla 4 aylik 5 aylik bide 6 aylik dusuklerim oldu nasip olmayinca olmuyor
Merhabalar hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah reglin 2. Günü mü başladınız iğnelerleSelam kızlarrrr. Bende 2 negatif aşılama sonrasında bugün itibariyle tüp bebek sürecine başladım. Akşam ilk iğnemi olacağım. Hepimizin yolu bahtı açık olsun bu topic te bir sürü güzel embriyolar ve pozitifler görelim inşallah
2 negatif transfer sonrası çift transfer yapılıyor diye biliyorumKızlar çift transfer düşünen var mı bu arada. Fikriniz nedir? Amh 0.49 yaşım 30
Merhaba hayırlı olsun. İnşallah süreciniz en rahat şekilde tamamlanır. Reglin 2. Günü mü başladınızMerhabalar ben de dün itibariyle iğnelerime başladım hayırlısı olsun
Reglim 2. Günü kontrole gittim 5. Gün tekrar cagirdilar o gün başladım bugün 2.gun pztsi tekrar gideceğim bakalımMerhaba hayırlı olsun. İnşallah süreciniz en rahat şekilde tamamlanır. Reglin 2. Günü mü başladınız
Teşekkür ederim hepimizin inşallahMerhaba hayırlı olsun. İnşallah süreciniz en rahat şekilde tamamlanır. Reglin 2. Günü mü başladınız