- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Bende çok bilgili sayılmam ama yumurtalık kalitenizi artıran şeyler yeseniz daha iyi olabilir sonuçta sayısı değil kalitesi önemliMerhaba herkese. Bende Allah nasip ederse kasım 15 de tedaviye başlayacağım. Biraz heyecan biraz korku var. Bu süreçte neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum
11 ay oldu. Bende çikolata kisti var 2 cm. Rahim filmi çekildim tüplerde sorun yok. Eşimde 14 milyon sperm çıktı. Doktor sınırda olduğunu söyledi. Ama yaşım 36 o yüzden beklemememiz gerektiğini söyledi doktor. Regle 4 gün kaldı. Ondan sonra 1 ay daha kendi haline bırakcaz. Bir sonraki regl 15 kasım. O zamanı bekleyeceğiz. Sen ne zamandır deniyorsunBende aşırı heyecanlıyım inşallah çok güzel geçer süreçlerimizne kadar süredir deniyorsunz
Valla aslında çok fazla okumakta istemiyorum internette yazılanları. Çünkü insanın kafasını fazlasıyla karıştırıyorBende aylardır aşırı araştırma yapıyorum ama aylardır vardığım sonuç tedavi öncesi yapilan hazırlık çok işe yaramıyor tedavi sürecinde biraz profesyonel olmak gerekiyor sanırım
3.5 yıl oldu canım listeye ekleyeyim mj11 ay oldu. Bende çikolata kisti var 2 cm. Rahim filmi çekildim tüplerde sorun yok. Eşimde 14 milyon sperm çıktı. Doktor sınırda olduğunu söyledi. Ama yaşım 36 o yüzden beklemememiz gerektiğini söyledi doktor. Regle 4 gün kaldı. Ondan sonra 1 ay daha kendi haline bırakcaz. Bir sonraki regl 15 kasım. O zamanı bekleyeceğiz. Sen ne zamandır deniyorsun
Ekleyebilirsin tabiki. Kasımı iple çekiyorum3.5 yıl oldu canım listeye ekleyeyim mj
Kızınız negatiflerle birlikte toplanan embriyodan mi oldu acaba ?Süreci atlamak tabi ki çok zor oldu transferden sonra o 12 gün beklemek hayal kurmak sonrasında koca mi 0 sonucu almak .. çok çok üzücü bazen herşey yolunda gidiyor iyi doktor iyi hastane iyi tedavi iyi moral motivasyon ama nasipte yoksa olmuyor
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç espressoc 40 ay Kasım @tosbik2519 24 ay 24 ekim yirmibesekim 48 ay Ekim @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım Smnrhm 22 ekim mavibaloncuk Ekim sonu transfer uniq12 3.5 yı
5 embrio vardı kizim ilk transferde iki embriodan biriydi ve tuttu çok şükür 5 embriodan bir bebek yaniKızınız negatiflerle birlikte toplanan embriyodan mi oldu acaba ?
Benim 2 kimyasalim var. Aynı toplamada 4 embriyo kaldı ama diğerleri kimyasal oldu diyr bunlardan da umudum yok
Beklenen süre 24 ay . Başlama tarihi 21 Ekim . Beni de ekleyebilirsiniz listeyeBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç mavibaloncuk Ekim sonu transfer @tosbik2519 24 ay 24 ekim yirmibesekim 48 ay Ekim @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım Smnrhm 22 ekim uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım
Hayır yanımda götürmedim soğuk zincir oldugu. İçin ama zaten aldığımız eczane soğuk zincir olmasından dolayı buz küpleri ile teslim etmişti.İğneleri aldıktan sonra ilk gittiğinizde hepsini yanınızda mi götürdünüz soğuk hava zinciri sebebiyle soruyorum? Yoksa sadece gonalf mi
Evet benimde öyle oldu ilk igneyi hemşireler göstermek amacıyla hastanede uygulayanlar var. Nasıl uygulanacağını anlatıp gönderenler de oluyormuş ama bende hastane de vuruldum. Hemen hastanenin yakınındaki eczaneden alıyorum igneleriİlk iğneyi hastahanede vuruyorlar diye duydum göstermek için nasıl vurulacağani. O kadar cahilim ki bu konuda
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğiniMerhaba! Arkadaşlar 21nci gün progesteton kan tahlilim 8.18 çıktı. Bugün itibari ile doktorum 20 adet gonapeptyl iğne yazdı bugün ilk iğneyi göbekten vurdum. Hayırlısı olur inşallah
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Tahminen toplam ne kadar tuttu maliyeti bende aşılama oldum sonuç bekliyorum olumsuz olursa tüp bebek istiyorum özelde ama ne kadar tutar merak ediyorumMerhaba 4 yıldır sebepsiz infertilite 2 negatif aşılama bu ay tüp bebeğe başladık hayırlısıyla şuan yumurta büyütme aşamasındayız transferi ne zaman yapar bilmiyorum yazmak istiyorum bizi ancak biz anlarız hayırlısıyla büyüsün yumurtalarımız inşallah
Tüp bebek yaptırıyosunuz sanırım toplam tahminen ne kadar tutuyor bende aşılama oldum sonuç bekliyorum olmazsa tüp bebek denemek istiyorum özeldeEvet benimde öyle oldu ilk igneyi hemşireler göstermek amacıyla hastanede uygulayanlar var. Nasıl uygulanacağını anlatıp gönderenler de oluyormuş ama bende hastane de vuruldum. Hemen hastanenin yakınındaki eczaneden alıyorum igneleri