- 29 Eylül 2024
- 32
- 6
- 29
Merhaba bende yeni başlayacağım bu cumartesi ilk görüşmemTüp bebek yaptırıyosunuz sanırım toplam tahminen ne kadar tutuyor bende aşılama oldum sonuç bekliyorum olmazsa tüp bebek denemek istiyorum özelde
merhaba bende bu cumartesi ön görüşme yapacağım biraz süreçten bahsedebilir misiniz çok heyecanlıyız eşim de ben de hangi hastanede yaptırıyorsunuz ?55 bini buldu yaklaşık olarak
Bahçecide hangi hocaya gidiyorsunuzŞurada yerimi alayım :) 5.Deneme de Kızıma kavuştum .Arkasından 1 negatif sonuç... Kasım regl ile Ankara bahçecide tedaviye başlayacağım inşallah
Kusura bakmayın ya korktuysamAyy şuan çok korktum lütfen kötü anılarımızı yazmayalim kızlar çok korkuyorum ben hemen etkileniyorum
Ay bende bende öyleyim inşallah çektiğiniz acıların karşılığını kat kat güzel alırsınızKusura bakmayın ya korktuysambende fazla yumurta vardı opudan öncesinde bile çok ağrım vardı herkeste bu durum olmuyor hiç endişelenmeyin yani bir de benim canım çok tatlıdır ben herkesten iki kat fazla hissetmişte olabilirim
Merhaba nerede yaptırdınız acabaKusura bakmayın ya korktuysambende fazla yumurta vardı opudan öncesinde bile çok ağrım vardı herkeste bu durum olmuyor hiç endişelenmeyin yani bir de benim canım çok tatlıdır ben herkesten iki kat fazla hissetmişte olabilirim
Ayyyu tebrikleeeeerrrKızlarrr 24 yaşındayım ben 3. Gün dondurulmuş olan embriyo çözündürülüp 5. Güne gitti
5ab kalitede 1 tane 21 ekim de transfer oldum
Dayanamadım 9. Gün kan verdim değer 197
11. Gün değer 518
Sizce değerler nasıl hemşire hayırlı olsun dedi pazartesi kese için randevu verdi sizce boş veya kimyasal gebelik olma durumu var mı ?
Bu benim ilk denemem çok tedirgin oluyorum mazur görün
Bebişim bana tutundu çok şükür yani kanda öyle en azından inşallah sorun çikmaz
İlk gebeliğim daha önce hiç yaşamadım
Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah çektiğimiz acıların yerini sefalarımız alsınAy bende bende öyleyim inşallah çektiğiniz acıların karşılığını kat kat güzel alırsınızben aşılamada bile aşırı yıkılan biri olduğum için bu süreçte olumsuz hiç bişey görmek istemiyorum bilinç altımı öyle etkiliyor ki lütfen yanlış anlamayın
Merhaba özel bi klinikte doktorum ama hastane olarak liv hospitalda oldu bütün işlemlerMerhaba nerede yaptırdınız acaba
Bende bu cumartesi günü Medipol hastanesinde ön görüşme yapacağım muhtemelen de orada başlayacağız çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak Allah hepimize yardımcı olsun kucaklarımızı doldursun tez vakitteMerhaba özel bi klinikte doktorum ama hastane olarak liv hospitalda oldu bütün işlemler
Cumartesi günü oldum taze enbiryolar üç yumurta işlem gördü ikisi tuttu simNe zaman opu olmuştunuz. İnşallah bebekleriniz size tutunur allahım nolur güzel şeyler görelim amin
İnşallah benden 16 tane yumurta toplandi ama 3u olgun olduğundan işlem gördü ikisi tuttu 3. Taze embiryolarİkiz haberini alırız inşallah kader hanımkaç yumurtanız toplanmıştı peki.ay çok mu soru sordum bilmiyorum ama
Sanırım ea2 hormonu yumurtlama döneminde yüksek olması gerek.Emin değilim ama sanırım değerinizin yüksek olması iyi bişey.İlk tedaviye başladığınızda reglin 2. Ya da 3. Günü kan vermiştiniz.Ordaki değeriniz daha düşük olması gerek mesela.Periyotlara göre değişiyor anlamı o hormonunMerhaba! Arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyorum. Gonapetly ve pergoveris kullandım çarşamba günü opu olucam 20adet yumurta toplama öncesi Estradiol testi istendi çıkan sonuç 3173 çıktı anlayan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Çok teşekkür ederimSanırım ea2 hormonu yumurtlama döneminde yüksek olması gerek.Emin değilim ama sanırım değerinizin yüksek olması iyi bişey.İlk tedaviye başladığınızda reglin 2. Ya da 3. Günü kan vermiştiniz.Ordaki değeriniz daha düşük olması gerek mesela.Periyotlara göre değişiyor anlamı o hormonun
Sevgili minerva acaba rapor nasıl çıkartılıyor daha az ödemek için.hiç bilmiyordum ve araştırmamıştım.Güzel bir şekilde tarif edersen çok sevinirimDozu çok fazla olmasına rağmen bende aynı etkileri yaptı. Hatta meme hassasiyeti vardı çatlatmadan sonra. Bu defa olmadı.
Ben 15 kutu gonal f 5 kutu cetrotide bir ovitrelle 12 bin tl tuttu raporlu olduğum için. Ya tutsunda gerçekten hiç önemli değil
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz içinseninde en kısa sürede yumurtaların toplanır inşallah.
Canım benim bildiğim kadarıyla 2 olumsuz aşılama 3 yıl evli olma şartı var bu durumda rapor çıkıyorSevgili minerva acaba rapor nasıl çıkartılıyor daha az ödemek için.hiç bilmiyordum ve araştırmamıştım.Güzel bir şekilde tarif edersen çok sevinirim
Amin inşallah bende bugün ön görüşmeye gittimBende bu cumartesi günü Medipol hastanesinde ön görüşme yapacağım muhtemelen de orada başlayacağız çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak Allah hepimize yardımcı olsun kucaklarımızı doldursun tez vakitte
Ayy hadi inşallahBugün folikül takibine yine gittim.Cumaya OPU yaparız büyük ihtimal dedi.en büyük yumurtam 2 gün önce 13mm idi.Bugün ki kontrolde en büyük yumurtam 16 mmdi.7 kadar yumurtam var ama en küçüğü 6 mm.Doktor asla sayı söylemiyorbiz hemşireye mm’leri söylerken sayıyoruz eşimle küçüklerde toplanacak mı ya da cumaya kadar büyütülüp de mi toplancak bilemiyorum.Yumurtalar çatlamasın diye 2 günlük iğne aldım.Çarşamba yine kontrol.Daha yolun başındayım stresim yok.Akışındayım ama yine de heyecanlı ultrasonda gördüğüm o minnak şeyler bebe olacak
Ayy inşallah sonucunuz da pozitif olurAmin inşallah bende bugün ön görüşmeye gittimdoktorum çok pozitif iyiydi
Üniversite hastanesinde prof a gittim tüp bebek üniversitesine o bakıyor. Reglin 5. Günündeyim olgunun yumurtaların var dedi çok erken olgunlaşmış dedi. İki gün sonra tekrardan çağırdı ilişki günlerini belirleyelim dedi belki de ayın sonunda tüp bebeğe başlamadan pozitif olacak dedi. Olumsuz olursa 25 Kasım'da yeni reglim var onda tedaviye başlayacağız. Süreçle ilgili çok bir şey anlatmadı zamanı gelince her şeyi konuşuruz merak etme hallederiz dedi,Ayy inşallah sonucunuz da pozitif olurnere ile görüşme sağladınız acaba bir de ilk görüşme nasıl geçti biraz bahsedebilir misiniz