KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Tüp bebek yaptırıyosunuz sanırım toplam tahminen ne kadar tutuyor bende aşılama oldum sonuç bekliyorum olmazsa tüp bebek denemek istiyorum özelde
Merhaba bende yeni başlayacağım bu cumartesi ilk görüşmem
55 bini buldu yaklaşık olarak
merhaba bende bu cumartesi ön görüşme yapacağım biraz süreçten bahsedebilir misiniz çok heyecanlıyız eşim de ben de hangi hastanede yaptırıyorsunuz ?

Ayy şuan çok korktum lütfen kötü anılarımızı yazmayalim kızlar çok korkuyorum ben hemen etkileniyorum
Kusura bakmayın ya korktuysam bende fazla yumurta vardı opudan öncesinde bile çok ağrım vardı herkeste bu durum olmuyor hiç endişelenmeyin yani bir de benim canım çok tatlıdır ben herkesten iki kat fazla hissetmişte olabilirim

Ay bende bende öyleyim inşallah çektiğiniz acıların karşılığını kat kat güzel alırsınız ben aşılamada bile aşırı yıkılan biri olduğum için bu süreçte olumsuz hiç bişey görmek istemiyorum bilinç altımı öyle etkiliyor ki lütfen yanlış anlamayın

Bugün folikül takibine yine gittim.Cumaya OPU yaparız büyük ihtimal dedi.en büyük yumurtam 2 gün önce 13mm idi.Bugün ki kontrolde en büyük yumurtam 16 mmdi.7 kadar yumurtam var ama en küçüğü 6 mm.Doktor asla sayı söylemiyorbiz hemşireye mm’leri söylerken sayıyoruz eşimle küçüklerde toplanacak mı ya da cumaya kadar büyütülüp de mi toplancak bilemiyorum.Yumurtalar çatlamasın diye 2 günlük iğne aldım.Çarşamba yine kontrol.Daha yolun başındayım stresim yok.Akışındayım ama yine de heyecanlıultrasonda gördüğüm o minnak şeyler bebe olacak

Ayyyu tebrikleeeeerrr

Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah çektiğimiz acıların yerini sefalarımız alsın Kusura bakmayın tekrardan

Merhaba özel bi klinikte doktorum ama hastane olarak liv hospitalda oldu bütün işlemler
Bende bu cumartesi günü Medipol hastanesinde ön görüşme yapacağım muhtemelen de orada başlayacağız çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak Allah hepimize yardımcı olsun kucaklarımızı doldursun tez vakitte

Ne zaman opu olmuştunuz. İnşallah bebekleriniz size tutunur allahım nolur güzel şeyler görelim amin
Cumartesi günü oldum taze enbiryolar üç yumurta işlem gördü ikisi tuttu sim
İkiz haberini alırız inşallah kader hanım kaç yumurtanız toplanmıştı peki.ay çok mu soru sordum bilmiyorum ama
İnşallah benden 16 tane yumurta toplandi ama 3u olgun olduğundan işlem gördü ikisi tuttu 3. Taze embiryolar

Sanırım ea2 hormonu yumurtlama döneminde yüksek olması gerek.Emin değilim ama sanırım değerinizin yüksek olması iyi bişey.İlk tedaviye başladığınızda reglin 2. Ya da 3. Günü kan vermiştiniz.Ordaki değeriniz daha düşük olması gerek mesela.Periyotlara göre değişiyor anlamı o hormonun

Çok teşekkür ederim

Sevgili minerva acaba rapor nasıl çıkartılıyor daha az ödemek için.hiç bilmiyordum ve araştırmamıştım.Güzel bir şekilde tarif edersen çok sevinirim

Sevgili minerva acaba rapor nasıl çıkartılıyor daha az ödemek için.hiç bilmiyordum ve araştırmamıştım.Güzel bir şekilde tarif edersen çok sevinirim
Canım benim bildiğim kadarıyla 2 olumsuz aşılama 3 yıl evli olma şartı var bu durumda rapor çıkıyor

Amin inşallah bende bugün ön görüşmeye gittim doktorum çok pozitif iyiydi

Ayy hadi inşallah bende çok heyecanlıyım stresten çok heyecan var Allah hepimize mutlu sonuçlar almayı nasip etsin

Ayy inşallah sonucunuz da pozitif olur nere ile görüşme sağladınız acaba bir de ilk görüşme nasıl geçti biraz bahsedebilir misiniz
Üniversite hastanesinde prof a gittim tüp bebek üniversitesine o bakıyor. Reglin 5. Günündeyim olgunun yumurtaların var dedi çok erken olgunlaşmış dedi. İki gün sonra tekrardan çağırdı ilişki günlerini belirleyelim dedi belki de ayın sonunda tüp bebeğe başlamadan pozitif olacak dedi. Olumsuz olursa 25 Kasım'da yeni reglim var onda tedaviye başlayacağız. Süreçle ilgili çok bir şey anlatmadı zamanı gelince her şeyi konuşuruz merak etme hallederiz dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…