Opu sonrası karnım öyle bi şişti ki, eşime dedim herhalde patlayacağım diyeBen sadece şeyden korkuyorum aşılama olurken gonalf çok aşırı yan etki yaptı bana bu süreçte de aynısı olur mu diye biraz çekiniyorum açıkçası İnşallah hepimizin çok güzel geçer
Üniversite hastanesine gideceğim canım
Ay gerçekten mi. Benim opu yarın ve aynı bahsettiğin gibiyimOpu sonrası karnım öyle bi şişti ki, eşime dedim herhalde patlayacağım diye3 gün daha ağrım oldu, bugün çok şükür artık bir şeyim kalmadı. Ama yani nasıl desem gaz sancısı gibi, regl ağrısı gibi değil pek. Ama çok sorun değil ya, sadece şişlik beni şaşırtmıştı
Benim transfer ocak ayına kaldı, zaten ara vermemiz şarttı çok fazla yumurta toplandığı için. Aralık olabiliyor ama ben Ocak’ta devam edeceğim :)Ay gerçekten mi. Benim opu yarın ve aynı bahsettiğin gibiyimsenin oldu mu transferin
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer T tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim minerva94 25 ekim G gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Bende bugün kontrole gittim reglin 6. Günü 1 yumurtan çok olgun dedi muhtemelen erken yumurtluyorsn dedi 2 gün sonra çağırdı ilişki günleri belirlenecek gelecek reglde tedaviye başlanacakEvet evet şuan çalışmalar tam gaz devam ediyorama asıl 14ünden sonrası için heyecanlıyım. Aşlah hepimizin gönlüne göre versin. Bebeklerimiz için çekeceğimiz her çile çok tatlı
Ayy şişkinlik olsun da psikolojik olarak zorlanmayaym benimle için önemli olan psikolojiOpu sonrası karnım öyle bi şişti ki, eşime dedim herhalde patlayacağım diye3 gün daha ağrım oldu, bugün çok şükür artık bir şeyim kalmadı. Ama yani nasıl desem gaz sancısı gibi, regl ağrısı gibi değil pek. Ama çok sorun değil ya, sadece şişlik beni şaşırtmıştı
Merhabalar 3 yıllık evlilik şartından emin misiniz? Bizim de 3 yıl olmamıştı evliliğimize ama özel hastaneden rapor çıkarttık ve ilaçlara daha az ödedik.Devlette istemiyorum özelde yaptırmak istiyorum bugün sordum hastaneye 3 yıllık evlilik olmadığı için karşılamıyorlar maalesef inşallah testim olumlu çıkar Allah isteyen herkese versin
Eğer sperm değeri belli bir sayının altındaysa. Kadında da tanımlı bir rahatsızlık varsa aranmıyor.Merhabalar 3 yıllık evlilik şartından emin misiniz? Bizim de 3 yıl olmamıştı evliliğimize ama özel hastaneden rapor çıkarttık ve ilaçlara daha az ödedik.
Ay yok ya bir kere ağlama krizine girdim. Kocamda hayatımda ilk defa ağırlığımı koyuyorum ve kadınlar kulübünü sana yasaklıyorum dediAyy şişkinlik olsun da psikolojik olarak zorlanmayaym benimle için önemli olan psikoloji
ay gerçekten mi. Bu ne ya fazlası zarar azı zararBenim transfer ocak ayına kaldı, zaten ara vermemiz şarttı çok fazla yumurta toplandığı için. Aralık olabiliyor ama ben Ocak’ta devam edeceğim :)
Çoğu gitmiş azı kalmışMerhaba arkadaşlar benimde tüp bebekte 2.denemem 30 ekimde transferim oldu beklemedeyim şuan en zor kısmı bu sanırım hepimiz için hayırlısı olsun
Bana gün gün bilgi verilmiyor ama yarın 5. Gün olduğu için arayacaklar. Bakalım yarışmacıların kaçı devam ediyorEğer sperm değeri belli bir sayının altındaysa. Kadında da tanımlı bir rahatsızlık varsa aranmıyor.
Ay yok ya bir kere ağlama krizine girdim. Kocamda hayatımda ilk defa ağırlığımı koyuyorum ve kadınlar kulübünü sana yasaklıyorum dedineymiş efendim orada herkesin bilmem kaç yumurtası varmış. Sana ne milletin yumurtasından sen kendine bak dedi dedim haklısın bey sonra geçti. Aşılamadan farklı değil. Gözünde büyütme
ay gerçekten mi. Bu ne ya fazlası zarar azı zararembriyo kaç tane oldu.
Çoğu gitmiş azı kalmışaz kalmış. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Hahah yaBana gün gün bilgi verilmiyor ama yarın 5. Gün olduğu için arayacaklar. Bakalım yarışmacıların kaçı devam ediyor
Gonal f kullanmadım.Belki muadil ilaçtır bunlar ama pergoveris ve menapur iğneleri kullanıyorum hergün. İlk 5 gün letu hap.o bitince klomene başladım. Bugün tekrar gittim yumurtalarımı kontrol için.Çatlamasın diye de ilaç aldım.hangi ilaçları verdi size ? gonal f kaç para
Oğudan sonra çok zorluk olmuyor anesteziden çıktıktan yarım saat sonra kendine geliyorsun hemen. Sonrası hafif adet ağrısı gibi oluyor. Kanama vs olmamıştı bende. Gerçi benim yumurta sayım azdı o yüzden çok zorluk çekmemiş olabilirim. Bazılarında yumurta sayısı çok olduğu için sanırım biraz ağrı oluyormuşOpu olanlara sormak istiyorum. Anestezi alınıyor ya sonrasında nasıl bir hissiyat oluyor. Çünkü bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok o yüzden izmire gitmem gerekecek. Anesteziden çıktıktan sonra zor oluyor mu?