KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bayağı harcamışsiniz ama olsun inşallah sonucu güzel olur , yan etki çok yaşadınız mı iğnelerin
Hayır yan etki yaşamadım sanırım. Ya da Belki de boğaz enfeksiyonu geçiriyor olduğumdan halsizliklerim, baş ağrılarım hangisinden kaynaklı bilmiyorum. Ama yumurtalarım büyüdüğü için kasık ağrısı yapıyor kasıklarım şiş gibi bi hissiyat var.

Arkadaşlar dualariniza ihtiyacım var yarın 3. Embiryosu çift transfer yapılacak biz neden 5. Günü beklemiyor diye tereddutdeyiz embiryolar taze sıkıntıli olduğundan mi 3. Gün koyuyorlar sizce
Ne zaman opu olmuştunuz. İnşallah bebekleriniz size tutunur allahım nolur güzel şeyler görelim amin

Arkadaşlar dualariniza ihtiyacım var yarın 3. Embiryosu çift transfer yapılacak biz neden 5. Günü beklemiyor diye tereddutdeyiz embiryolar taze sıkıntıli olduğundan mi 3. Gün koyuyorlar sizce
Bi de şöyle bi şey okumuştum.3. Gün kaliteli bir embriyo koymak,5. Gün daha az kaliteli bir embriyo koymaktan daha iyidir diye

Opu benim korkulu rüyam gibi bir şey oldu opudan sonraki o ağrı neydi öyle hayatım boyunca böyle bir ağrı çekmemiştim.. iki defa ağrı kesici vuruldu öyle ağrı kesilmişti o an.. 3 gün boyunca da karnım midem alt tarafım çok şiddetli ağrıdı. Tuvalete çıkarken alt tarafım çıkacakmış gibi hissediyordum.Antibiyotik falan kullandım bol bol su içtim yavaş yavaş geçti sonrasında çok şükür. Benim canım tatlı belki o yüzden çok şiddetli hissettim. Çevremde olanlar böyle anlatmamışlardı

Kııız yarın opu olacağım deme öyle . Çok muydu yumurtan

Kızlarrr 24 yaşındayım ben 3. Gün dondurulmuş olan embriyo çözündürülüp 5. Güne gitti
5ab kalitede 1 tane 21 ekim de transfer oldum
Dayanamadım 9. Gün kan verdim değer 197
11. Gün değer 518
Sizce değerler nasıl hemşire hayırlı olsun dedi pazartesi kese için randevu verdi sizce boş veya kimyasal gebelik olma durumu var mı ?
Bu benim ilk denemem çok tedirgin oluyorum mazur görün
Bebişim bana tutundu çok şükür yani kanda öyle en azından inşallah sorun çikmaz
İlk gebeliğim daha önce hiç yaşamadım

Ayy şuan çok korktum lütfen kötü anılarımızı yazmayalim kızlar çok korkuyorum ben hemen etkileniyorum

Hayırlı olsun canım. Kan değerin güzel artmış kimyasalda böyle artmaz aksine düşerdi kimyasal değil içini rahatlat. Bol gebeliğide kese görünmeden birşey diyemiyorlar malesef. Sen iyi düşün iyi olsun bebişin seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…