KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kesinlikle öyle biliyor musun Bir de ben kendi yaş grubundan bu konuda çok darbe aldım. Biraz büyük olanlar daha anlayışlı oluyor bu konuda

Ne kusuru olur muu Allah razı olsun oyle çok mutlu oldum ki ikizlerim oldu sonunda dediğinde cok şükür allahim nasip etmiş ❤ amin aminn insallahh çok teşekkür ederim çok iyi geldi

espressoc gelme diyeceksin anam, gelmeyin, rahatsızım, hatta az atıştık eşimle gelmeyin bile diyebilirsin. Bu süreç o kadar önemli ki!
Ha bir de inşallah bebek olur da lohusa döneminde yatılı kalmaya bebek bakma bahanesiyle gelen olursa onu da geri çevir
Benim ilk çocuğumda ta Akşehir’den gelen eşimin uzak akrabalarını geri çevirip otelde yatırmışlığım bile var.

Canım testi için çok erken değil mi sadece 3 gün olmuş transferini biraz bekle istersen pazartesi salıya kadar en azından 6 gün falan yap bak ben anket açmıştım orada en çok kaçıncı gün pozitif çıkanlara bak İnşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın

Yavrum derim derim de alınırlar diye korkuyorum 1 yıldır yıllık izin alamıyorlar gelmek için daha yeni alabildiler ya onda da doktorların grevi varmış o yüzden gelecekler

Ben daha gelmeden de o salık günlerimi düşünüyorum biliyor musun birileri gelir kalırsa ne yaparım nasıl dayanırım çatlarım ben sevmem böyle zor zamanlarımda ev kalabalık curcuna olsun

Çok ciddiyim ya, kimse kimseye öyle keyif yapmak için yatılıya gelmesin kardeşim önce bi sorsun, sen müsait misin desin herkes..
Ya evet ben de rahatsız oluyorum ama yılda bir gelince bir şey diyemiyorsun işte. Ama dediğin gibi çok müsait zamanlarda kimse gelmiyor böyle önemli bir şey olduğunda pat diye geliyorlar yazın temmuz ayında geleceklerdi ben deli gibi KPSS çalışıyordum gelmeyin dedim şimdi yine gelmeyin dersem de yanlış anlaşılır

hhahahahah olsunn düşün öyle nolacak sanki :) tadını çıkar bu zamanların her anından keyif almaya çalış
Ama salı günü için nasıl heyecanlıyım anlatamam kızlar çok güzel bir duygu ya kim bilir pozitif görmek nasıl mutlu ediyordur. Şimdi tedaviye başladığım gün bile heyecanlı geliyor bana

Ama salı günü için nasıl heyecanlıyım anlatamam kızlar çok güzel bir duygu ya kim bilir pozitif görmek nasıl mutlu ediyordur. Şimdi tedaviye başladığım gün bile heyecanlı geliyor bana
Ya bende salı başladım tedaviye ve zaman geçmiyor diye diye cumayı bitirdim. Gerçekten çok heyecanlıyım bende. Hatta dün eşimle isim düşünürken bulduk kendimizi çok inanıyorum çünkü Rabbim bana hayırlısını verecek inşallah hepimiz burada güzel haberlerimizi veririz.

korkunç kere korkunç cidden bende yaşadım çok bu tarz şeyler aile apartmanindayiz bir de ama mesafem büyük allaha havale etmek en iyisi. amin aminn insallah ❤

Evet inşallah bende o aşamaya kadar sağlıkla gelebildiğimde sizin gibi 3-4 gün ara vererek sadece dinlenip sonrasında rahat kafayla başlamak istiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için

Ben de sen gıbıydım bır nevi 8 9 yıl sonra tup bebek basladım ve kucuk bır mah de oturuyorum kımseye solemedım ama aıleler bılıyordu zira ılaclardan sureklı uyumaktan telefonlara bıle cevap veremıyordum ama inan acıklamak zor gelecekse sadece bellı et ama bırebır konusma veya acık acık söle hanı bole bır durum var ve sonucum pozıtıf olursa herkes ogrenır zaten dıye ve ınsaallah pozıtıfı alırsan kalp atıslarına kadar yıne soleme anlayıslı ınsansa bunu soledıgınde asla sormaz zaten nasılsa yılda bır gorusuyormussunuz olası negatıf durumda bır dahakı gorusmene kadar ustunden zaman gecer ne o sorup bellı eder ne de sen hatırlarsın ınan zamanla hersey gecıyor gönülden
Dıger yazına ıstınaden salı transfer oldum ve pazartesı gıbı yaparım early testı zaten canım sen orayı atlamıssın muhtemelen kafandakı soru ısaretlerınden
Opu sonrası zor degıl aynı sehırde tedavı goruyorsan anestezını atana kadar eve gırme yeter herkesın acı esıgı baskadır ama gercekten kaydadeger bır agrı olmuyor

Bazı kotu nıyetlı ınsanların düşüncesızlıklerını kenara koyarak şöyle bir empati yapmak ıstıyorum 9 yıl acı cekmıs bırı olarak gebe oldugunu solemese acıolar dıe duaunecegız solese dusuncesız sanıouz acımız oluyor ya gpcunuyoruz hassaslasıyoruz karsınızdakı kısının karakterını gore nıyet onemlıdır evet bır uslubu vardır elbet benden sonra evlenen gorumcem hamılelk haberını bana utana sıkıla soledıgını bılıyorum daha cok ıcım acımıstı ama tabı sevıncını elımden geldıgınce maske takarak paylasmaya calısmıstım dogumu ıcın hastanede kaldıgında refakatcısı olmustum gunlerrce o onun sevıncı neden yasamasın ki imtihan burda baslıyor kızmaya hakkımız yokkı ne yazıkki içimiz yansa da ama ben o gunlerın hıssını hatırlasam da rabbım unutturacak evlat nasıp ettı ınsaallah ısteyen ıcı yanan evlat nımetı isteyen herkesı sevındırsın inşaallah

Benim 3.gün embriyosu.10.gün 5,96 ydı.Doktorum ilacı bırak dedi.Ama sonra değer arttı ,geç tutunma olmuş galiba,yarın netleşecek...Tüplerim kapalı bu arada benim.5,96-26-65-125 dye ilerliyor şu an..Sizin nasıl ilerlemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…