Kesinlikle öyle biliyor musun Bir de ben kendi yaş grubundan bu konuda çok darbe aldım. Biraz büyük olanlar daha anlayışlı oluyor bu konudaEvet ya kadınlar çok acımasız bu konuda. Hep bir kıyaslama hep bir nispet. Aslında aynı cinsiz sözde birbirimizi daha iyi anlarız ama yok işte. Kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır diye boşa denmemiş.
Ne kusuru olur muu Allah razı olsun oyle çok mutlu oldum ki ikizlerim oldu sonunda dediğinde cok şükür allahim nasip etmiş ❤Canımsın hepsini içimde hissettim dibine kadar yaşadım anlattıklarının hepsinianlattıklarının fazlası var eksiği yok neler yaşadın neler gördün neler hissettirdi insanlar hepsini bende yaşadım hepsini çok iyi anlıyorum bir süre sonra insanlar artık söylediklerini tartmadan yüzüne bile söyleme cesaretini buluyor ama Allah var gam yok neler geldi geçti başımdan yazsam anlatsam kelimeler yetmez yüzüme karşı acınacak halde olduğumu söyleyen mi dersin ben şehir dışından rahim ameliyatı olup eve geldiğimde geçmiş olsuna gelirken bebeğe aldığı kıyafetleri getirip gösteren mi dersin hamileydi bu şahıs anlatsam neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar sonra ne mi oldu 12 senelik evliyken 7.denemede ol dedi rabbim sonsuz şükürler olsun darısı hepinize inşallah ol dedi ikizlerim oldu benim şu an 2 buçuk yaşında yaramaz mı yaramaz bı kız bı oğlan çocuğum oldu lütfen inan rabbim olmayacak nasip etmeyeceği hayalin peşinden kosturmaz Allah'ım hepinize isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah kusura bakma uzun oldu çokça çokça dualarım seninle
Canım testi için çok erken değil mi sadece 3 gün olmuş transferini biraz bekle istersen pazartesi salıya kadar en azından 6 gün falan yap bak ben anket açmıştım orada en çok kaçıncı gün pozitif çıkanlara bakMerhabalar hanımlar bu sayfaya 2. Yazısım sanırım diğerinde gunlerım belli değildi 19 kasım transfer gunum 5. Gun dondurulmuş embriyo 2.5 yıl oncesınden bır pozıtıfım var şükürler olsun geçen aydan bir negatıfım ve son kez kasım da yaptırdım ara ara hafıf hassasıyet batma yanma segirme gıbı faalıyetler oluyor muhtemelen de pazartesi gıbı falan erken test yaparım
Ben gıbı belırtı goren olmus muyfu aranızda acaba
az once birkaç sayfa yazısmalarınızı okudum da acizane fikrimespressoc sen neden kendine dert ediniyorsun yengene söyle ve bence ferahladıgını bıle hıssedeceksın samımıyetıne guvenıyormussun cunku solemeye dilin varmıyorsa sağlıkcıymıs ya yengen dolaba gorunur yere koy o anlar zaten konuyu acarsa anlatırsın acmazsa da yengen sana farkettırmeden extra destek olur dıye duşunuyorum
Yavrum derim derim de alınırlar diye korkuyorum 1 yıldır yıllık izin alamıyorlar gelmek için daha yeni alabildiler ya onda da doktorların grevi varmış o yüzden geleceklerespressoc gelme diyeceksin anam, gelmeyin, rahatsızım, hatta az atıştık eşimle gelmeyin bile diyebilirsin. Bu süreç o kadar önemli ki!
Ha bir de inşallah bebek olur da lohusa döneminde yatılı kalmaya bebek bakma bahanesiyle gelen olursa onu da geri çevir
Benim ilk çocuğumda ta Akşehir’den gelen eşimin uzak akrabalarını geri çevirip otelde yatırmışlığım bile var.
Ben daha gelmeden de o salık günlerimi düşünüyorum biliyor musun birileri gelir kalırsa ne yaparım nasıl dayanırım çatlarım ben sevmem böyle zor zamanlarımda ev kalabalık curcuna olsunespressoc gelme diyeceksin anam, gelmeyin, rahatsızım, hatta az atıştık eşimle gelmeyin bile diyebilirsin. Bu süreç o kadar önemli ki!
Ha bir de inşallah bebek olur da lohusa döneminde yatılı kalmaya bebek bakma bahanesiyle gelen olursa onu da geri çevir
Benim ilk çocuğumda ta Akşehir’den gelen eşimin uzak akrabalarını geri çevirip otelde yatırmışlığım bile var.
Ya evet ben de rahatsız oluyorum ama yılda bir gelince bir şey diyemiyorsun işte. Ama dediğin gibi çok müsait zamanlarda kimse gelmiyor böyle önemli bir şey olduğunda pat diye geliyorlar yazın temmuz ayında geleceklerdi ben deli gibi KPSS çalışıyordum gelmeyin dedim şimdi yine gelmeyin dersem de yanlış anlaşılırÇok ciddiyim ya, kimse kimseye öyle keyif yapmak için yatılıya gelmesin kardeşim önce bi sorsun, sen müsait misin desin herkes..
ben hala gitmedim 7 gün sonra gidicem :) çok heyecanlı ... bu heyecanlı bekleyiş sırasında karnımdaki minnoşla konuşuyorum :)Pozitif olanlarr kese görmeye gittiniz mi
hhahahahah olsunn düşün öyle nolacak sanki :) tadını çıkar bu zamanların her anından keyif almaya çalışKızlar şimdi diyeceksiniz daha tedaviye başlamadan havalara girdireglime iki gün kaldı kasık ağrılarım var sizce belirti mi hahaha
Ahh öyle yapayımhhahahahah olsunn düşün öyle nolacak sanki :) tadını çıkar bu zamanların her anından keyif almaya çalış
Ama salı günü için nasıl heyecanlıyım anlatamam kızlar çok güzel bir duygu ya kim bilir pozitif görmek nasıl mutlu ediyordur. Şimdi tedaviye başladığım gün bile heyecanlı geliyor banahhahahahah olsunn düşün öyle nolacak sanki :) tadını çıkar bu zamanların her anından keyif almaya çalış
Hadi bakalım canım kaç haftalıksın şuanben hala gitmedim 7 gün sonra gidicem :) çok heyecanlı ... bu heyecanlı bekleyiş sırasında karnımdaki minnoşla konuşuyorum :)
Ya bende salı başladım tedaviye ve zaman geçmiyor diye diye cumayı bitirdim. Gerçekten çok heyecanlıyım bende. Hatta dün eşimle isim düşünürken bulduk kendimiziAma salı günü için nasıl heyecanlıyım anlatamam kızlar çok güzel bir duygu ya kim bilir pozitif görmek nasıl mutlu ediyordur. Şimdi tedaviye başladığım gün bile heyecanlı geliyor bana
korkunç kere korkunç cidden bende yaşadım çok bu tarz şeyler aile apartmanindayiz bir de ama mesafem büyük allaha havale etmek en iyisi. amin aminn insallah ❤6.tedavideydim elti kişisi de bunu biliyor hamileydi ayına gitmişti hamileliğini burnumdan getirmiş hemen her gün aglatmisti beni neyse görümcemi beni ve diğer eltimi kahveye çağırdı indim aile apartmani idi oturduk herkes kalkıyor bende kalkmaya yeltendim biraz kal bişey lazım bana dedi kaldım onlar çıkınca yıgdi önüme kıyafetleri hadi doğum çantasını hazırla benimle demesiyle üstüme kaynar sular döküldü yok desen kıskanç olacaksın içim kazmaya kanaya yardım ettim bitti mi bitmedi tabiki çantayı hazırlıyoruz benim içim paramparça telefoni çaldı arayan hamile kuzeniydi neyse görüntülü konuşmaya başladılar kim var diyo eltim burda çantayı hazırlatiyorum ona diyo kahkaha atarak bunlar birbirine göbeğini göster hangimizinki daha kocaman oldu diye şakalaşmaya başladılar o ona o da ona göbek gösterip kahkahalar atmaya başladılar asla unutamıyorum o günü çocuklarım oldu ama ben o gün içimin nasıl yandığını evime gifip nasıl böğüre böğüre agladigimi asla unutamam o kadar şeyler yaptı ki hepdini Allah'a havale ettim benim çocuğumun olmaması benim imtihanimdi onların bana karşı davranışı onların imtihanıydk ben imtihanımi alnimin akıyla geçtim şükürler olsun onlar kendine yansın rabbim hepimize intihanimizdan alnimizin akıyla geçmeyi nasip etsin inşallah
Şimdi yine progesteron yüksek çıkarsa yine transfer ertelenecek, belki önlem alınabilir diye düşündüm amaBence kendin böyle bir şey yapma gününü bekle :) her şey olacağına varıyor canım
Evet inşallah bende o aşamaya kadar sağlıkla gelebildiğimde sizin gibi 3-4 gün ara vererek sadece dinlenip sonrasında rahat kafayla başlamak istiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz içinTransfer sonrası rapor yazdırdım transferim çarşamba günü yapıldı persembe için rapor yazdırdım. Cuma boş günümdü. Yani okula gidip gerilmek istemedim ama transfer sonrası totalde 4 gün evde dinlenmiş oldum. Pazartesi işe başladım direk normal hayat yani gunluk yürüyüş yapıp kınaya bile gittim . Hiç çekinme bu konuda normal hayatına hızlıca dön :)
Ben de sen gıbıydım bır nevi 8 9 yıl sonra tup bebek basladım ve kucuk bır mah de oturuyorum kımseye solemedım ama aıleler bılıyordu zira ılaclardan sureklı uyumaktan telefonlara bıle cevap veremıyordum ama inan acıklamak zor gelecekse sadece bellı et ama bırebır konusma veya acık acık söle hanı bole bır durum var ve sonucum pozıtıf olursa herkes ogrenır zaten dıye ve ınsaallah pozıtıfı alırsan kalp atıslarına kadar yıne soleme anlayıslı ınsansa bunu soledıgınde asla sormaz zaten nasılsa yılda bır gorusuyormussunuz olası negatıf durumda bır dahakı gorusmene kadar ustunden zaman gecer ne o sorup bellı eder ne de sen hatırlarsın ınan zamanla hersey gecıyor gönüldenYengeme'den bahsetmiştim önceden hani tedaviye başlamak istiyorum diye aynen destekliyor yani beni kimseye de söylemez eminim ama böyle ben kendimi açıklama yapmak zorunda gibi hissedeceğim sonuç ne oldu nasıl gidiyor falan gibi böyle bunları anlatmak cevap vermek zor geliyor bana. Negatif sonuç alırsam eğer onu açıklamak benim için daha zor olacak
Benim 3.gün embriyosu.10.gün 5,96 ydı.Doktorum ilacı bırak dedi.Ama sonra değer arttı ,geç tutunma olmuş galiba,yarın netleşecek...Tüplerim kapalı bu arada benim.5,96-26-65-125 dye ilerliyor şu an..Sizin nasıl ilerlemiştiİlk değerim 10. günde çok düşük gelmişti. 15'di.
Katlanması yine 2 günde 1, 2 kattı ama düşük geliyordu. Zaten evet vücutta bir gebelik olduğu için beta hcg oluşuyor ama gebelik olması gereken yerde değil. Sonradan sonraya artmaya başladı ama patladım resmen tüpüme sıkışmış, iç kanama geçirdim, tüpümün teki alındı.