- 8 Haziran 2024
- 86
- 59
- 34
34 yaşındayımMerhaba.inşallah güzel geçer operasyonunuz.Yaşınız kaç acaba
Teşekkür ederim sağolunMerhaba.inşallah güzel geçer operasyonunuz.Yaşınız kaç acaba
Ağzından bal damlıyorKızlar pozitif olursak temmuz ve ağustos anneleri grubuna gireceğiz çok güzel değil mi
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ilk deneminiz mıydı ve sorununuz neydi özel değilse tabiKızlarrr 24 yaşındayım ben 3. Gün dondurulmuş olan embriyo çözündürülüp 5. Güne gitti
5ab kalitede 1 tane 21 ekim de transfer oldum
Dayanamadım 9. Gün kan verdim değer 197
11. Gün değer 518
Sizce değerler nasıl hemşire hayırlı olsun dedi pazartesi kese için randevu verdi sizce boş veya kimyasal gebelik olma durumu var mı ?
Bu benim ilk denemem çok tedirgin oluyorum mazur görün
Bebişim bana tutundu çok şükür yani kanda öyle en azından inşallah sorun çikmaz
İlk gebeliğim daha önce hiç yaşamadım
İnşallah oluruz benim içime güzel şeyler doğuyor çok umutluyumAğzından bal damlıyoryaz hamilesi olmayı çok istemişimdir.
İlk denemem pkos vardı trioid yüksekti prolaktin yüksekti ve rahim kalp şeklinde tabi bu sorun mu bilmiyorumMerhaba hayırlı olsun öncelikle ilk deneminiz mıydı ve sorununuz neydi özel değilse tabi
Nerede yaptırdınızİlk denemem pkos vardı trioid yüksekti prolaktin yüksekti ve rahim kalp şeklinde tabi bu sorun mu bilmiyorum
Liv Hospital bahçeşehir ziya kalemNerede yaptırdınız
Merhaba üniversite hastanesinde yaptırıyorum önce muayene olup sonra evrak hazırlayıp raporu çıkartıyorsunuz süreç ondan sonra başlıyor doktor sizin yumurtalıklarınıza ve rahminize göre ilaç başlıyor ben şunu kullandım bunu kullandım dersem yanlış yönlendirmiş olabilirim herkese farklı tedavi uygulanıyorMerhaba bende yeni başlayacağım bu cumartesi ilk görüşmem
merhaba bende bu cumartesi ön görüşme yapacağım biraz süreçten bahsedebilir misiniz çok heyecanlıyız eşim de ben de hangi hastanede yaptırıyorsunuz ?
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler içinMerhaba üniversite hastanesinde yaptırıyorum önce muayene olup sonra evrak hazırlayıp raporu çıkartıyorsunuz süreç ondan sonra başlıyor doktor sizin yumurtalıklarınıza ve rahminize göre ilaç başlıyor ben şunu kullandım bunu kullandım dersem yanlış yönlendirmiş olabilirim herkese farklı tedavi uygulanıyor
Evet canım regl olmayı bekliyorumSlm cnm tekrar tedaviye mi başladın allah hayırlısıyla isteyen hak eden siz ve butun anne adaylarına nasip etsin
Yusuf Aytaç hoca ile başlayacağım daha önceki transferimde berfu hoca ile ilerledik negatif oldu. İşinde iyi biri olabilir ama çok yoğun berfu hoca hastaları bile hatırlamıyor. Birde hep ciddi insan bi tebessüm istiyor . bu yüzden hoca değişikliği yapacağımBahçecide hangi hocaya gidiyorsunuz
evet canım en baştan başlayacam Regl olmayı bekliyorumSlm cnm tekrar tedaviye mi başladın allah hayırlısıyla isteyen hak eden siz ve butun anne adaylarına nasip etsin
suan gonal f 9000 tl olmuş4.200 dü sanırım 3 hafta önce almıştım