KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayırlısı olsun inşallah hakkınız da umarım tedaviye gerek kalmadan doğal yolla gebelik haberi alırsınız

Merhaba bende 30 Ekim'de opu oldum beklemedeyim rahim dinlendirme yapacağız regl olmayı bekliyorum ikinci günü gelin dedi ama iki regl bekliyoruz yoksa bir mi bilgisi olan var mı

Merhaba hayırlı olsun öncelikle ilk deneminiz mıydı ve sorununuz neydi özel değilse tabi

Merhaba üniversite hastanesinde yaptırıyorum önce muayene olup sonra evrak hazırlayıp raporu çıkartıyorsunuz süreç ondan sonra başlıyor doktor sizin yumurtalıklarınıza ve rahminize göre ilaç başlıyor ben şunu kullandım bunu kullandım dersem yanlış yönlendirmiş olabilirim herkese farklı tedavi uygulanıyor

Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için umarım bu uğraşmalarımızın karşılığını alırız

Bahçecide hangi hocaya gidiyorsunuz
Yusuf Aytaç hoca ile başlayacağım daha önceki transferimde berfu hoca ile ilerledik negatif oldu. İşinde iyi biri olabilir ama çok yoğun berfu hoca hastaları bile hatırlamıyor. Birde hep ciddi insan bi tebessüm istiyor . bu yüzden hoca değişikliği yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…