Evet gerçekten çok pahalıyusuf hoca inşallah iyidir ilk kez tedavi olacağım onla .. Bahceci fiyatları cok pahalı ya bi rahim dinlendirme bile 14 bin lira
Şimdi geldim evime hiç gözünde büyüttüğüm gibi bişey değil. Tamamen uykudan uyanmak gibi. Hatta uyanır uyanmaz horluyorlar mı burda diye sordum nedenseOpu olanlara sormak istiyorum. Anestezi alınıyor ya sonrasında nasıl bir hissiyat oluyor. Çünkü bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok o yüzden izmire gitmem gerekecek. Anesteziden çıktıktan sonra zor oluyor mu?
Sevgili minerva acaba rapor nasıl çıkartılıyor daha az ödemek için.hiç bilmiyordum ve araştırmamıştım.Güzel bir şekilde tarif edersen çok sevinirim
Ayyyyy çok heyecanlıKızlar pozitif olursak temmuz ve ağustos anneleri grubuna gireceğiz çok güzel değil mi
24 ünde mi ne zam gelmiş. Eczası öyle demişti.suan gonal f 9000 tl olmuş
Geçmiş olsun kaç adet var denilmişti ultrasonda ve kaç adet toplandı yumurtanız? Benimki de cuma günüŞimdi geldim evime hiç gözünde büyüttüğüm gibi bişey değil. Tamamen uykudan uyanmak gibi. Hatta uyanır uyanmaz horluyorlar mı burda diye sordum nedenseşu anda da tatlı takı uykum var. Hafif karın ağrım var. Çıkmadan önce ağrı kesici serum verdiler. İyi geldi.
Ben de uyandığımda ilk “gece uykusundan böyle dinlenmiş uyanmıyorum” diye düşündümŞimdi geldim evime hiç gözünde büyüttüğüm gibi bişey değil. Tamamen uykudan uyanmak gibi. Hatta uyanır uyanmaz horluyorlar mı burda diye sordum nedenseşu anda da tatlı takı uykum var. Hafif karın ağrım var. Çıkmadan önce ağrı kesici serum verdiler. İyi geldi.
Ultrasonda 4 demişlerdi. Birde gelişmekte olanlar var ama bize yetişmez demişti. Hepsini toplamış. 4 ün 2si maalesef boş çıkmış.Geçmiş olsun kaç adet var denilmişti ultrasonda ve kaç adet toplandı yumurtanız? Benimki de cuma günü
Ben odaya gelince çok uyumak istedim de uyutmadılar. Bişeyler ye uyu dediler. Uykum kaçtıBen de uyandığımda ilk “gece uykusundan böyle dinlenmiş uyanmıyorum” diye düşündüm
Benden 21 yumurta toplanmıştı işlem bittikten sonra 15 dk içinde toparlandım 3 saatlik araba yolculuğu yaptım ben de şehir dışından gidiyorum mide bulantım falan da olmamıştı sadece hafif kramplar hissettim ara araOpu olanlara sormak istiyorum. Anestezi alınıyor ya sonrasında nasıl bir hissiyat oluyor. Çünkü bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok o yüzden izmire gitmem gerekecek. Anesteziden çıktıktan sonra zor oluyor mu?
İnşallah inşallahAyyyyy çok heyecanlıtemmuza yetişemedik inşallah ağustosa yetişiriz