4.200 dü sanırım 3 hafta önce almıştımhangi ilaçları verdi size ? gonal f kaç para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.200 dü sanırım 3 hafta önce almıştımhangi ilaçları verdi size ? gonal f kaç para
Hayır yan etki yaşamadım sanırım. Ya da Belki de boğaz enfeksiyonu geçiriyor olduğumdan halsizliklerim, baş ağrılarım hangisinden kaynaklı bilmiyorum. Ama yumurtalarım büyüdüğü için kasık ağrısı yapıyor kasıklarım şiş gibi bi hissiyat var.Bayağı harcamışsiniz ama olsun inşallah sonucu güzel olur , yan etki çok yaşadınız mı iğnelerin
Merhaba cnm inşallah seninle bol bol dinlen tadını çıkar kendini dinleme surekliMerhaba arkadaşlar benimde tüp bebekte 2.denemem 30 ekimde transferim oldu beklemedeyim şuan en zor kısmı bu sanırım hepimiz için hayırlısı olsun
Ne zaman opu olmuştunuz. İnşallah bebekleriniz size tutunur allahım nolur güzel şeyler görelim aminArkadaşlar dualariniza ihtiyacım var yarın 3. Embiryosu çift transfer yapılacak biz neden 5. Günü beklemiyor diye tereddutdeyiz embiryolar taze sıkıntıli olduğundan mi 3. Gün koyuyorlar sizce
Bi de şöyle bi şey okumuştum.3. Gün kaliteli bir embriyo koymak,5. Gün daha az kaliteli bir embriyo koymaktan daha iyidir diyeArkadaşlar dualariniza ihtiyacım var yarın 3. Embiryosu çift transfer yapılacak biz neden 5. Günü beklemiyor diye tereddutdeyiz embiryolar taze sıkıntıli olduğundan mi 3. Gün koyuyorlar sizce
Allahım ikisini de tutundursun inşallahArkadaşlar dualariniza ihtiyacım var yarın 3. Embiryosu çift transfer yapılacak biz neden 5. Günü beklemiyor diye tereddutdeyiz embiryolar taze sıkıntıli olduğundan mi 3. Gün koyuyorlar sizce
Merhaba.inşallah güzel geçer operasyonunuz.Yaşınız kaç acabaKizlar opu işlemim Çarşamba günü olacak 8 tane yumurtam olmuş alınacak hepimiz için hayırlısı olsun iyi güzel hayırlı haberler alalim inşallah
Yumoş yumoş olursunuz umarım bebeğiniz size tutunurHerkese selamlar. Ben 28 Ekim'de transfer oldum. 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapıldı. Bu 3. Denemem. İlki negatif ikinci 7 haftada düşük şimdide test günüme son 3 gün
İnşallah inşallahAllahım ikisini de tutundursun inşallah
İnşallah hepimizin bebişleri tutunsunYumoş yumoş olursunuz umarım bebeğiniz size tutunur
Cumartesi günü oldum taze enbiryolar üç yumurta işlem gördü ikisi tuttu simdilikNe zaman opu olmuştunuz. İnşallah bebekleriniz size tutunur allahım nolur güzel şeyler görelim amin
Opu benim korkulu rüyam gibi bir şey oldu opudan sonraki o ağrı neydi öyle hayatım boyunca böyle bir ağrı çekmemiştim.. iki defa ağrı kesici vuruldu öyle ağrı kesilmişti o an.. 3 gün boyunca da karnım midem alt tarafım çok şiddetli ağrıdı. Tuvalete çıkarken alt tarafım çıkacakmış gibi hissediyordum.Antibiyotik falan kullandım bol bol su içtim yavaş yavaş geçti sonrasında çok şükür. Benim canım tatlı belki o yüzden çok şiddetli hissettim. Çevremde olanlar böyle anlatmamışlardıOpu sonrası karnım öyle bi şişti ki, eşime dedim herhalde patlayacağım diye 3 gün daha ağrım oldu, bugün çok şükür artık bir şeyim kalmadı. Ama yani nasıl desem gaz sancısı gibi, regl ağrısı gibi değil pek. Ama çok sorun değil ya, sadece şişlik beni şaşırtmıştı
Kııız yarın opu olacağım deme öyle . Çok muydu yumurtanOpu benim korkulu rüyam gibi bir şey oldu opudan sonraki o ağrı neydi öyle hayatım boyunca böyle bir ağrı çekmemiştim.. iki defa ağrı kesici vuruldu öyle ağrı kesilmişti o an.. 3 gün boyunca da karnım midem alt tarafım çok şiddetli ağrıdı. Tuvalete çıkarken alt tarafım çıkacakmış gibi hissediyordum.Antibiyotik falan kullandım bol bol su içtim yavaş yavaş geçti sonrasında çok şükür. Benim canım tatlı belki o yüzden çok şiddetli hissettim. Çevremde olanlar böyle anlatmamışlardı
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim minerva94 25 ekim G gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu K kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) M meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer @uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Ayy şuan çok korktum lütfen kötü anılarımızı yazmayalim kızlar çok korkuyorum ben hemen etkileniyorumOpu benim korkulu rüyam gibi bir şey oldu opudan sonraki o ağrı neydi öyle hayatım boyunca böyle bir ağrı çekmemiştim.. iki defa ağrı kesici vuruldu öyle ağrı kesilmişti o an.. 3 gün boyunca da karnım midem alt tarafım çok şiddetli ağrıdı. Tuvalete çıkarken alt tarafım çıkacakmış gibi hissediyordum.Antibiyotik falan kullandım bol bol su içtim yavaş yavaş geçti sonrasında çok şükür. Benim canım tatlı belki o yüzden çok şiddetli hissettim. Çevremde olanlar böyle anlatmamışlardı
İkiz haberini alırız inşallah kader hanım kaç yumurtanız toplanmıştı peki.ay çok mu soru sordum bilmiyorum amaCumartesi günü oldum taze enbiryolar üç yumurta işlem gördü ikisi tuttu simdilik
Evet 28 taneydi zaten doktorum opudan sonra ağrın olması çok normal demişti…Kııız yarın opu olacağım deme öyle . Çok muydu yumurtan
Hayırlı olsun canım. Kan değerin güzel artmış kimyasalda böyle artmaz aksine düşerdi kimyasal değil içini rahatlat. Bol gebeliğide kese görünmeden birşey diyemiyorlar malesef. Sen iyi düşün iyi olsun bebişin seninleKızlarrr 24 yaşındayım ben 3. Gün dondurulmuş olan embriyo çözündürülüp 5. Güne gitti
5ab kalitede 1 tane 21 ekim de transfer oldum
Dayanamadım 9. Gün kan verdim değer 197
11. Gün değer 518
Sizce değerler nasıl hemşire hayırlı olsun dedi pazartesi kese için randevu verdi sizce boş veya kimyasal gebelik olma durumu var mı ?
Bu benim ilk denemem çok tedirgin oluyorum mazur görün
Bebişim bana tutundu çok şükür yani kanda öyle en azından inşallah sorun çikmaz
İlk gebeliğim daha önce hiç yaşamadım
Slm cnm tekrar tedaviye mi başladın allah hayırlısıyla isteyen hak eden siz ve butun anne adaylarına nasip etsinŞurada yerimi alayım :) 5.Deneme de Kızıma kavuştum .Arkasından 1 negatif sonuç... Kasım regl ile Ankara bahçecide tedaviye başlayacağım inşallah