KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende yarın(pazartesi)tekrar yumurta takibine gidicem.cumartesi gittiğimde en büyük yumurtam 13mm idi.Opu tarihim ne olacak? Kaç tane yumurta toplanacak? Kaçı embriyoya dönüşecek çok merak ediyorum. Bir de embriyoru hemen mi transfer edecek yoksa bekletecek mi:) çok heyecanlı

Bu arada kızlar ben hasta oldum.boğaz enfeksiyonum var.İlaç kullandırtmıyorlar bol bol su iç ve sadece parol iç gibi önerilerde bulundular. Bir etkisi olmaz herhalde yumurta gelişimine değil mi? Tüp bebeğe başladığımız gün inanılmaz baş ağrım vardı ertesi gün boğaz enfeksiyonu öksürük balgam birlikte geldiböyle bişey başına gelen var mı ya da bilgisi olan

Yarın opu olacağım dün çatlatmayı vurdum. Artık karnımın şişi beni mahvediyor sen nasılsın bakalım

Yarın opu olacağım dün çatlatmayı vurdum. Artık karnımın şişi beni mahvediyor sen nasılsın bakalım
Maşallah devam eden süreç daha rahat geçer inşallah opuya kadar biraz zor gerisi rahat diyorlar şişlikler yumurtalardan mi kaynaklı acaba opudan sonra rahatlatır mi. Bende iyiyim bugün ön görüşme var heyecanlıyım

Hadi güzel haberlerle dönün iğnelerin kaçıncı günü hepimizin kafasında deli sorular

Geçmiş olsun canım paroldan hiç bişey olmaz diye biliyorum ama bitki çayı vs kullanma tuzlu suyla gargara yap.bol bol enfeksiyon ilerlermesin

Yani opu dan sonra benzer batmalar olur ama seni yormaz dedi doktor. Zaten sabırsızlığın yanında bunlar hiç bir şey değil ya

İnşallah sürecin çok hızlı ve seni mutlu edecek şekilde geçer hangi hastahaneye gideceksin

Ben sadece şeyden korkuyorum aşılama olurken gonalf çok aşırı yan etki yaptı bana bu süreçte de aynısı olur mu diye biraz çekiniyorum açıkçası İnşallah hepimizin çok güzel geçer
Üniversite hastanesine gideceğim canım

kızlar ben hem tedirgin hem çok heyecanlıyım .Regl gününü bekliyorum

Arkadaşlar dualariniza ihtiyacım var yarın 3. Embiryosu çift transfer yapılacak biz neden 5. Günü beklemiyor diye tereddutdeyiz embiryolar taze sıkıntıli olduğundan mi 3. Gün koyuyorlar sizce

Şuan yumurtlama zamanındayım. Kendi haline bıraktığımız som ayımız. Sonrası içinse epey heyecanlıyım. İnşallah hepimiz için su gibi tertemiz akıp gider bu süreçler. Ve sağsalim bebeklerimize kavuşuruz

İnşallah canım tüp bebeğe başvuracağım ay gebe kaldım diyen çok oluyor belki sende öyle kalırsın belli mi olur yine de değerlendir

Dozu çok fazla olmasına rağmen bende aynı etkileri yaptı. Hatta meme hassasiyeti vardı çatlatmadan sonra. Bu defa olmadı.

Benim bugün 8. Gün olacak.şimdiden 30 bin civarı harcadık ilaçlarabi 8 gün daha sürmez umarım
Ben 15 kutu gonal f 5 kutu cetrotide bir ovitrelle 12 bin tl tuttu raporlu olduğum için. Ya tutsunda gerçekten hiç önemli değil

Sevgili minerva.Umarım güzel geçer sürecin. Güzel haberlerle dönmeni bekliyeceğiz burda.Haber vermeyi unutma. Gönlündekini bir an önce kucaklaman dileklerimle
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimiz için seninde en kısa sürede yumurtaların toplanır inşallah.

İnşallah canım tüp bebeğe başvuracağım ay gebe kaldım diyen çok oluyor belki sende öyle kalırsın belli mi olur yine de değerlendir
Evet evet şuan çalışmalar tam gaz devam ediyor ama asıl 14ünden sonrası için heyecanlıyım. Aşlah hepimizin gönlüne göre versin. Bebeklerimiz için çekeceğimiz her çile çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…