KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben sadece şeyden korkuyorum aşılama olurken gonalf çok aşırı yan etki yaptı bana bu süreçte de aynısı olur mu diye biraz çekiniyorum açıkçası İnşallah hepimizin çok güzel geçer 😍
Üniversite hastanesine gideceğim canım
Opu sonrası karnım öyle bi şişti ki, eşime dedim herhalde patlayacağım diye 😂 3 gün daha ağrım oldu, bugün çok şükür artık bir şeyim kalmadı. Ama yani nasıl desem gaz sancısı gibi, regl ağrısı gibi değil pek. Ama çok sorun değil ya, sadece şişlik beni şaşırtmıştı 😬

Haaa Opu’nun bir yan etkisi hala devam ediyor, göğüslerim şiş ve hala sızlıyorlar 😅 onun dışında bir şey kalmadı

Opu sonrası karnım öyle bi şişti ki, eşime dedim herhalde patlayacağım diye 😂 3 gün daha ağrım oldu, bugün çok şükür artık bir şeyim kalmadı. Ama yani nasıl desem gaz sancısı gibi, regl ağrısı gibi değil pek. Ama çok sorun değil ya, sadece şişlik beni şaşırtmıştı 😬
Ay gerçekten mi. Benim opu yarın ve aynı bahsettiğin gibiyim 🫠🫠 senin oldu mu transferin

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@mavibaloncukEkim sonu transfer
T tosbik2519 24 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
minerva94 minerva94 25 ekim
G gezegendeki FS 36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer)
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@kaderrrtrEkim sonu
@bulimmm30 ekim
@meryyyynur2431 Ekim (transfer)
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@kullaniciadimbuse12 Kasım transfer
uniq12 uniq12 3.5 yıl15 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer)

Evet evet şuan çalışmalar tam gaz devam ediyor 🫣 ama asıl 14ünden sonrası için heyecanlıyım. Aşlah hepimizin gönlüne göre versin. Bebeklerimiz için çekeceğimiz her çile çok tatlı
Bende bugün kontrole gittim reglin 6. Günü 1 yumurtan çok olgun dedi muhtemelen erken yumurtluyorsn dedi 2 gün sonra çağırdı ilişki günleri belirlenecek gelecek reglde tedaviye başlanacak 🥰

Ayy şişkinlik olsun da psikolojik olarak zorlanmayaym benimle için önemli olan psikoloji 😂

Devlette istemiyorum özelde yaptırmak istiyorum bugün sordum hastaneye 3 yıllık evlilik olmadığı için karşılamıyorlar maalesef inşallah testim olumlu çıkar Allah isteyen herkese versin
Merhabalar 3 yıllık evlilik şartından emin misiniz? Bizim de 3 yıl olmamıştı evliliğimize ama özel hastaneden rapor çıkarttık ve ilaçlara daha az ödedik.

Merhabalar 3 yıllık evlilik şartından emin misiniz? Bizim de 3 yıl olmamıştı evliliğimize ama özel hastaneden rapor çıkarttık ve ilaçlara daha az ödedik.
Eğer sperm değeri belli bir sayının altındaysa. Kadında da tanımlı bir rahatsızlık varsa aranmıyor.
Ayy şişkinlik olsun da psikolojik olarak zorlanmayaym benimle için önemli olan psikoloji 😂
Ay yok ya bir kere ağlama krizine girdim. Kocamda hayatımda ilk defa ağırlığımı koyuyorum ve kadınlar kulübünü sana yasaklıyorum dedi 😂😂 neymiş efendim orada herkesin bilmem kaç yumurtası varmış. Sana ne milletin yumurtasından sen kendine bak dedi 😂 dedim haklısın bey 🤣🤣🤣 sonra geçti. Aşılamadan farklı değil. Gözünde büyütme ❤️❤️
Benim transfer ocak ayına kaldı, zaten ara vermemiz şarttı çok fazla yumurta toplandığı için. Aralık olabiliyor ama ben Ocak’ta devam edeceğim :)
ay gerçekten mi. Bu ne ya fazlası zarar azı zarar 😅 embriyo kaç tane oldu.

Merhaba arkadaşlar benimde tüp bebekte 2.denemem 30 ekimde transferim oldu beklemedeyim şuan en zor kısmı bu sanırım hepimiz için hayırlısı olsun
Çoğu gitmiş azı kalmış 🥰 az kalmış. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🌺

Merhaba bir kaç şey sormak istiyorum. Ard arfa düşükler yaşayıp tüp bebek yaptıran var mı. Bi de diyelim ki şimdi ben karar verdim tüp bebeğe bu süreç kaç ay sürüyor yani transfer sürecine kararki süre ne kadar sürüyor. Ben bu konuda hiçbir şey bilmiyorum da

Eğer sperm değeri belli bir sayının altındaysa. Kadında da tanımlı bir rahatsızlık varsa aranmıyor.

Ay yok ya bir kere ağlama krizine girdim. Kocamda hayatımda ilk defa ağırlığımı koyuyorum ve kadınlar kulübünü sana yasaklıyorum dedi 😂😂 neymiş efendim orada herkesin bilmem kaç yumurtası varmış. Sana ne milletin yumurtasından sen kendine bak dedi 😂 dedim haklısın bey 🤣🤣🤣 sonra geçti. Aşılamadan farklı değil. Gözünde büyütme ❤️❤️

ay gerçekten mi. Bu ne ya fazlası zarar azı zarar 😅 embriyo kaç tane oldu.

Çoğu gitmiş azı kalmış 🥰 az kalmış. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🌺
Bana gün gün bilgi verilmiyor ama yarın 5. Gün olduğu için arayacaklar. Bakalım yarışmacıların kaçı devam ediyor 😅

Beni de ekler misiniz listeye 7 Kasım transfer günüm dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer edecekler tarih yaklaştıkça heyecan artıyor. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın💖

Merhaba! Arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyorum. Gonapetly ve pergoveris kullandım çarşamba günü opu olucam 20adet yumurta toplama öncesi Estradiol testi istendi çıkan sonuç 3173 çıktı anlayan varsa yorum yaparsa sevinirim.

Opu olanlara sormak istiyorum. Anestezi alınıyor ya sonrasında nasıl bir hissiyat oluyor. Çünkü bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok o yüzden izmire gitmem gerekecek. Anesteziden çıktıktan sonra zor oluyor mu?

Herkese selamlar. Ben 28 Ekim'de transfer oldum. 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer yapıldı. Bu 3. Denemem. İlki negatif ikinci 7 haftada düşük şimdide test günüme son 3 gün

hangi ilaçları verdi size ? gonal f kaç para :KK43:
Gonal f kullanmadım.Belki muadil ilaçtır bunlar ama pergoveris ve menapur iğneleri kullanıyorum hergün. İlk 5 gün letu hap.o bitince klomene başladım. Bugün tekrar gittim yumurtalarımı kontrol için.Çatlamasın diye de ilaç aldım.

Opu olanlara sormak istiyorum. Anestezi alınıyor ya sonrasında nasıl bir hissiyat oluyor. Çünkü bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok o yüzden izmire gitmem gerekecek. Anesteziden çıktıktan sonra zor oluyor mu?
Oğudan sonra çok zorluk olmuyor anesteziden çıktıktan yarım saat sonra kendine geliyorsun hemen. Sonrası hafif adet ağrısı gibi oluyor. Kanama vs olmamıştı bende. Gerçi benim yumurta sayım azdı o yüzden çok zorluk çekmemiş olabilirim. Bazılarında yumurta sayısı çok olduğu için sanırım biraz ağrı oluyormuş

X