İnsallah eylulde opu olmustumHeyecanla bekliyoruz pozitifleri görürsünüz inşallah bize de umut olur
Hadi inşallah sağlıkla tutunurbu ay mu opu oldunuz
Bizleri de haberdar edin inşallah çok güzel geçer
Merhabalar hormon testleri falan da yaptırdınız mi rahim filmi de isteniyor diye biliyorumMerhaba kızlar 23 ekimde ön gorusmeye gittik evrak tahliller rapor için hazırlık falan filan kasım 10 gibi regli olacağım başlayacağımı tarih Rabbım hepimizin yanında olsun
Ayy inşallah güzel güzel embriyolarınız olur ve kucağınızda güzel bebeklere dönüşürOpu’nun kendisi çok rahat geçti, şimdi hafif ağrılarım var o da normal. 24 yumurta toplanmış, sayıyı duyunca şok oldum, inşallah aralarında kalitesi iyi olanlar da vardır
Haberleşelim yine.ara ara girerim bende size yazarımBügün kontrolümde 15 yumurta oluştu doktor 2 gün daha kullanmamı istedi cümartesi tekrar gidicem inşallah haftaya toplama olacak
Rahim filmini regl bittikten sonra hiç ilişki yaşanmamışken istiyorlar. Mesela o yüzden bile erken gitmen gerek.benim geçen seneden hazır çekilmiş var olduğu için tüp bebek merkezinden yenisini istemediler.sanırım 2 yıl mı ne geçerliliği vardı o filmin.Kızlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi . 25 Kasım regl tarihim ve tüp bebek tedavisine o zaman başlamak istiyorum önümüzdeki reglle. Ama rapor rahim filmi tahliller vs için daha erkenden gitmek gerekiyor galiba ne kadar erken gitmem gerekiyor bilginiz var mı ?
Benim çekeli 1.5 yıl oluyor heralde geçerlidir o hâlâRahim filmini regl bittikten sonra hiç ilişki yaşanmamışken istiyorlar. Mesela o yüzden bile erken gitmen gerek.benim geçen seneden hazır çekilmiş var olduğu için tüp bebek merkezinden yenisini istemediler.sanırım 2 yıl mı ne geçerliliği vardı o filmin.
Rahim filmimi iki sene önce çektirmesin birsey çıkmadığı için gerek görmediler evet hormon testlerimj yaptırdımMerhabalar hormon testleri falan da yaptırdınız mi rahim filmi de isteniyor diye biliyorum
Ben 14 ekimde regli oldum 23 ekimde ön görüşme ve muayene ye gittim arada bi 20 gün vardı regli olmama tahlilleri falan yaptırıyorum şimdi regliye yetişir ama keşke 13 ekimde reglim bitince gitseydim.sperm dna hasari falan 3 haftayı buluyormusKızlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi . 25 Kasım regl tarihim ve tüp bebek tedavisine o zaman başlamak istiyorum önümüzdeki reglle. Ama rapor rahim filmi tahliller vs için daha erkenden gitmek gerekiyor galiba ne kadar erken gitmem gerekiyor bilginiz var mı ?
Benimde k yüzden kafam karıştı ne kadar erken gitmeliyim diye ben reglden 10 15 gün önce giderim diye düşündümBen 14 ekimde regli oldum 23 ekimde ön görüşme ve muayene ye gittim arada bi 20 gün vardı regli olmama tahlilleri falan yaptırıyorum şimdi regliye yetişir ama keşke 13 ekimde reglim bitince gitseydim.sperm dna hasari falan 3 haftayı buluyormus
Yani evet 15 gün önce falan iyi.ama gideceğiniz merkeze göre veya kişisel hastaya göre ilaç tedavisine nasıl başlayacaklarını belli olmuyor kişiye özel oluncaBenimde k yüzden kafam karıştı ne kadar erken gitmeliyim diye ben reglden 10 15 gün önce giderim diye düşündüm
Bende tüp bebek yaptırıyorum ilk denemem yaşım otuz doktor çift embriyo yapılmadığını devletin koyduğu kanun olduğunu söyledi 35 yaş altına ilk denemede sadece 1 embriyo transfer edilebilirmiş doğrumu acaba yorumları okuyorum 2 yaptıran çok varmışİnsallah
Benim nasip olursa cift emriyo olacak insallah tabi bi aksilik olmazsa
Bende özel bir klinikte yaptırıyorum doktorum 35 yaş altı ilk denemesinde sadece 1 embriyo transfer ediliyor dedi devletin koyduğu kanun böyleymiş 2. Denemede istediğin sayı oluyormuşmerhaba transfer sayısını belirtebiliyor muyuz? 2 ya da 3 gibi istediğimiz sayıda transfer ediyorlar mı?
İlaçlari bulmak zor oluyor diyorlar zorlandıniz mi kızlarBugün yumurtalarımı gördük onları ölçtük.Doktora sayısını sordum ama söylemedi.Ölçtüklerini kendim saymaya çalıştım.7-8 kadar falan yumurta boyutu ölçtü.bana klomen başladılar bugün.Pazartesi tekrar gideceğiz.pergoveris ve menopur pazartesiye kadar yetmiyordu.yeniden yazdılar satın aldık.o güne kadar kullanacağım. En büyük yumurtam 13mm olmuş.Denilene göre yumurtalarım azmış 30 yaşıma kıyasla. Pazartesi tekrar gideceğiz bakalım potansiyel bebeklerim ne durumda olacak