CanimLeyLA84db canım? Sen nasılsın? Uzun zaman bakmayınca buralara? Seni merak ettim. Okudum Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Çok üzüldüm canım.. Niye atamadık biz üstümüzden bu olumsuzlukları
Kan testini tekrarlayin bence en kesin sonuc orda insallah vardirİnşaAllah canım benim inşallah
İki taraflı 5 er. Cm di acil ameliyat oldumKaç cm di senin kistin. Benim 2 buçuk cm tek taraflı
Geçmiş olsun cnm İnşallah kavuşuruz bian önce miniklerimizeİki taraflı 5 er. Cm di acil ameliyat oldum
Hayir ama yarın büyük ihtimal pik olurKizlar yumurtlama var mı buda bu gün yaptığım lh testim
Eki Görüntüle 2954460
Bak canım yan yana koyarsan yaptıklarını daha iyi belli olur. Benim dün pik oldu akıntımda vardı. Dünü değerlendirdim şimdiye kadar fünaşırı ilişki yaşadık şimdi üst üste 3 gün ilişki deneyeceğim yumurtlama kaçmasınKizlar yumurtlama var mı buda bu gün yaptığım lh testim
Eki Görüntüle 2954460
Doktora geldim bugün canımLuna naptın canimm. Betayi
Tam. Canım güzel haberlerrle insDoktora geldim bugün canım
Haber veririm
Canım iğnenin etkisi geçmiştir bence direk kan ver benimde bütün testlerim pozitif ama kan testim negatiftiGünaydın kizlar adetin 12.gunu 3kasimda çatlatma iğnesi oldum 5kasimda da değerlendirme oldu minicik minicik sağ tarafimda arada batma oluyor birde 5 6 gün önce kremsi beyaz akıntı oldu test yapsam erkenmi olur ya
Canım ben femara kullanıyorum 30 uncu günde âdet oluyorum ama iki gün geçti bende hala olmadımLetu, klomen vb.ilaç kullanan arkadaşlar yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra adet oldunuz ? Adet günümü hesaplamam lazım ilaçla şaştı..normalde 17 yada 16 gün sonra adet olurdum ama eğer ilaçla 14 güne düsuyorsa 6 gün var adet olmama ? Bu ağrılar adet ağrısı galiba bugün daha da artti
Elinde test varsa yeniden yapsana bi tane laboquick falan canımCanım ben femara kullanıyorum 30 uncu günde âdet oluyorum ama iki gün geçti bende hala olmadım
İdrar yanıltabiliyor canım onun için kan ver lütfenGünaydın kizlar adetin 12.gunu 3kasimda çatlatma iğnesi oldum 5kasimda da değerlendirme oldu minicik minicik sağ tarafimda arada batma oluyor birde 5 6 gün önce kremsi beyaz akıntı oldu test yapsam erkenmi olur ya
Kızlar beta değerim 14 kasımda 453 tü 1,5 gün sonra 768 bugün 11 de randevum var sizce keseyi görebilir miyim? Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok endişeli hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?