Ya canim hakkında hayırlısı olsun insAllah birdahaki aya olur arkadaşım bata 5 gün kala yapmıştı negatif ti bata 1 gün kala normal test yaptı 5 TL lik pozitifti belki geç olmuştur onunki ama kısmet her şey canım yani adet olana kadar hiç bir şey net değildirBata 4 gün var beta hcg 0.100 çıktı
Beta 6 gun kala beta hcg 0.100Bata 4 gün var beta hcg 0.100 çıktı
Beta 6 gun kala beta hcg 0.100
Bugun adet geleceği gun 16.9 çıktı.
Cuma tekrardan vereceğim artış varmı diye
16.9 çok umut verici. İnşallah hamileyizdir yaaBeta 6 gun kala beta hcg 0.100
Bugun adet geleceği gun 16.9 çıktı.
Cuma tekrardan vereceğim artış varmı diye
Ay hadi inşallahYa canim hakkında hayırlısı olsun insAllah birdahaki aya olur arkadaşım bata 5 gün kala yapmıştı negatif ti bata 1 gün kala normal test yaptı 5 TL lik pozitifti belki geç olmuştur onunki ama kısmet her şey canım yani adet olana kadar hiç bir şey net değildir
Çok erken bence canım bi çok belirti iğneden kaynaklanıyor bence hiç düşünme bile belirtileri yanıltıcı olabiliyor bazenKizlar komik olurmu bunu sormak bilmiyorm ama yaşayan varmi merak ettim ovitrelle ignesi vurulali 9. Günüm ve siddetli baş agrim var birde göğus ucum hafiften dokununca aciyo ve arada bacagim çekilir gbi oluyor sizce belirti hissetmek icin erkenmi
Bende 4 gün kala kaset test yaptım negatif bu ara çok duydum regli gunu beta yukselen hadi hayırlısı olsunBata 4 gün var beta hcg 0.100 çıktı
Luna naptın canimm. Betayiİçini ferah tut canım.ins olmuştur keşke bı testin daha olsaydı yapardın .bide kaset test bu belki erken gebelikte daha koyu çıkacaktı. Bekle bakalım bı gün daha ins adet olmazsin
Tesekkurler canm evet erkwn olabilir insan heyecanlaniyo isteÇok erken bence canım bi çok belirti iğneden kaynaklanıyor bence hiç düşünme bile belirtileri yanıltıcı olabiliyor bazen
Hayırlısı ise tutunsun sağlıklı bir gebelik geçirmek dileğiyle.16.9 çok umut verici. İnşallah hamileyizdir yaa
Kaç cm di senin kistin. Benim 2 buçuk cm tek taraflıMalesef bendede aynı kist vardı Haziran'da ameliyat oldum çocuk olmasına engel dedi doktor dediği gibi 7 senedir deniyoruz olmuyordu bakalım kısmet 5 ay oldu hala müjdeli haber almadık Rabbim en doğrusunu bilir
O sancılara takılma gebeliktede adet sancısı yasaniyoYumurtlamanin uzerinden 1 hafta geçti adetime 10 gün var sanki adet olacakmışım gibi kasiklarimda hafif agrilar başladı sanirim bu ayda olmadı bizim erken mi adet olucam nolcam anlamadım gitti
Bugün benimde oyleydi. Adet olmama gereken gündü...Selam kızlar, 6 gün önce kanda gebelik testi yaptım sonuç 1.6 çıktı. Bu akşam evde gebelik testi yaptım ilk başta t çizgisi çok hafif gölgeli gibiydi fakat 1 saat sonra t çizgisi daha belirginleşmiş. Bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda. Çok sevgiler...
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına da al inşallah. Benim de gebelikle neticelensin inşaallah.Bugün benimde oyleydi. Adet olmama gereken gündü...
Idrar testinden sonra kan verdim 16.97 çıktı...
Doktor gebelik var dedi ama değer düşük cuma günü tekrardan vereceğim artış varmı diye
Merhaba canım bence hamilesin görünüyor hayırlı olur insAllah şöyleki arkadaşım 5 gün kala beta verdi cikmadi bir gün kala kaset test yaptı aynı böyle çıktı hafif hatta eczacı yok dedi ama vardıSelam kızlar, 6 gün önce kanda gebelik testi yaptım sonuç 1.6 çıktı. Bu akşam evde gebelik testi yaptım ilk başta t çizgisi çok hafif gölgeli gibiydi fakat 1 saat sonra t çizgisi daha belirginleşmiş. Bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda. Çok sevgiler...
Selam kızlar, 6 gün önce kanda gebelik testi yaptım sonuç 1.6 çıktı. Bu akşam evde gebelik testi yaptım ilk başta t çizgisi çok hafif gölgeli gibiydi fakat 1 saat sonra t çizgisi daha belirginleşmiş. Bunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda. Çok sevgiler...
İnşaAllah canım benim inşallahMerhaba canım bence hamilesin görünüyor hayırlı olur insAllah şöyleki arkadaşım 5 gün kala beta verdi cikmadi bir gün kala kaset test yaptı aynı böyle çıktı hafif hatta eczacı yok dedi ama vardı
28 EkimHadi inşallah bat tarihlerinizi yazın tablo oluşturalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?