- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
Hayırlı olsun sağlıklı ilerler İnşaAllah hamileliğin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Sağol canım amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıklı ilerler İnşaAllah hamileliğin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Sağol canım amin inşallah
Canim gozunaydin Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar bat a 1 yada 2 gün kalmıştı ve kan testi yaptırdım sonuç 151 dua eden herkese ve yeni gebelere çok teşekkürler. Çok heyecanlıyım 2. Çocuk olsa bile. Ins değerlerim artar ve sağlıkla doğar. Daha önce bir düşük oldu. Belirtilerim göğüslerde hafif sızı ve beyaz akıntı. Bir de duygusal dalgalanmalar.
Mavigrill Yusra-61 @HTCNM -- Blabla -- @Sasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Canım sürekli sebze ve mevsimsel meyve ve protein ağırlıklı beslenirsen sadece bebisine kilo aldirirsin kendin en fazla 5 kilo alırsın sana Yulaf yoğurt keten tohumu öneriyorum hergun bir kase yeşil mercimek bunlar çok faydalı ve proteinKızlar 2gündür yokum buralarda yani okudum ama pek yorum yazamadım.. Hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum dualarımız kabul oluyor inşallah rabbim tabloyu full görmemizi nasip etsinn Benim sizlere bir sorum olacak.. Benim 20 kilo fazlam var.. Sizce gebeliğimde bir sorun yaşar mıyım ? Vücudum kilo almaya çok müsait ve vücut kitle indeksim yüksek.. şuan 85 kilo olmuşum en son geçen ay tartılmıştım 2kilo almışım 1 ayda.. 4+2 haftalık görünüyor şuan acaba doğuma kadar kaç kilo alırım? Hamileykende kilo vermek yada kontrol sağlamak mümkün olur mu ne önerirsiniz ?
Canım bende dün izledim bu ay bu yöntemi deneyeceğim. Bir de mfk hocanın bahsettiği arı sütü polen karışımının markası ne bilgin var mı?Doktorun dediğine göre en erken 8. günde en geç 21. günde yumurtlama olurmuş polikiastik over hastaları özellikle 21. günde ilişki olmalıymış.
sadece regl gecikmenle mi bildin kuzum hadi bizi bilgilendir birazcikMavigrill Yusra-61 @HTCNM -- Blabla -- @Sasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Canım birde bulantıların başlayınca otomatik olarak 5 kilo verirsin asıl önemli olan 6 aydan sonra doyma içgüdü gidiyor kendi kardeşlerimden biliyorum doymuyorum diye ağlıyorlardi resmen çarpıntı sorunu bende de var ben ilaç kullanıyorum çarpıntı yemekle çok alakalı mideyi çok doldurma ben öyle önüne geçebiliyorum tatlı ve gluten çok nadir tüketiyorum özellikle makarna çikolata ve patates bende çok tetikliyorYaa tamam pazartesi gideceğim ilk kez doktora.. Gitmeden grubada sormak istedim. Bilgi için çok teşekkür ederim inşallah tansiyon şeker gibi sorunlar yaşamam ama çarpıntı sorunum var 2-3 gündür böyle kalbimin sesini duyuyorum arada nabzım yükseliyo nefes egzersizi yapıyorum. Kiloya mı bağlı diye kafama takıldı açıkcası korktum
Allah bizede bu ay hayirli haberlerle sevinmeyi nasip etsin inşaallahBenimde
Az önce eşim geldi. Kuzeninin eşi 3. bebişe hamileymiş. Vay be dedim, 5 yıllık evliliğe 3 çocuk millet nasıl üretken yaa
Çocuklardan biri 3 biri 1.5 yaşında biri de yolda
bir de yanlışlıkla oldu demiş valla nasıl oluyor bu yanlışlıkla hiç anlamıyorum. Biz okadar yumurtlama gününü ölçüp biçiyoruz, değerlendirmekte daha mecalimiz kalmıyor ki yerimizden kalkalım. İlaç, iğne, kürler kullanıyoruz. Kurban olduğum Rabbim yine de nasip etmetince etmiyorr, biz hala bekleyelim
docmfk instagram adresi canımHangi hoca bu Instagram dan bı baksama çok mantıklı çünkü ilk defa duydum bu arada denemek lazım
Aynen kesinlikle öyle ben takvim uygulamasına göre de gitmiyorum böylece yanılabiliyor çünkü sadece beraber olduğum zamanları işaretliyorum o kadar.Zaten bu yöntemin amacı ovulasyon kullanmamak canım. Doktor ovulasyon testini önermiyor, stres yaptığını söylüyor. Bu yöntemde sadece eşler her gün d vit damla kullanacak, doktorun söylediği oranlarda arı sütü, bal, propolis karışımından yiyecek ve 3-2-3-2 yöntemine göre ilişki yaşayacak. Bir de sanırım 3-4-3-4 vardı, videoda anlatıyor hangisi size uygunsa onu yapacaksınız.
Valla cnm yüsra çok uğraştı aşılama İçin bile bn artık kararlıyım başlcm bu ayAynen öyle kuzucum. Bir ay daha ertelesem mi diyorum bir yandan öbür yandan zaten gider gitmez aşılama mı yapacak diyorum. Kafam karman çorman
Aaaaa tebrik ederim seni canım. Allah kucağına almayı da, nasip etsin bizede nasip etsin inşallah. Seni topiktem hatırlıyorum rapor için amh aynı düşük çıksa bari falan diyordun çok sevindim senin adına. Allah nelere kadir bak seninde yüzünü güldürdüMavigrill Yusra-61 @HTCNM -- Blabla -- @Sasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Hoca onuda paylaşıyor aslında instagramda arı sütü yapan sayfa var sayfanın adı suatkaya0854Canım bende dün izledim bu ay bu yöntemi deneyeceğim. Bir de mfk hocanın bahsettiği arı sütü polen karışımının markası ne bilgin var mı?
Hayırlısı olsun bakalım kuzum ya. Gidelim soralım bi artık en azından.Valla cnm yüsra çok uğraştı aşılama İçin bile bn artık kararlıyım başlcm bu ay
Bn gidince tüm bilgileri yazıp seni de etiketlerim kuzum öğrenmek istediğin bişey varsa bn sorayımHayırlısı olsun bakalım kuzum ya. Gidelim soralım bi artık en azından.
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına al inşallahMavigrill Yusra-61 @HTCNM -- Blabla -- @Sasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
D vit nedir ilk defa duydum bide pahalı bişey mi nasıl kullanılıyor. Dr mfa da ok şey kuşşandırıyof. Sadece d vit kullansak olur muEvet bu yöntemiherkesin denemesini tavsiye ederim bende bu ay denemeye başladım. Arı sütü bal polen ve propolis karışımınıda aldım ben dün geldi şükür. D.vit de aldım bu ay dr. Nin dediği gibi ilerlicem. Bu yöntem ve dr Nin tavsiyeleri ile çok fazla hamile kalmaya başlayan oldu. İnşaAllah bizimde bu yöntem ile yüzümüz güler kızlar. Deneyim derim. Birsey kaybetmeyiz.
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahMavigrill Yusra-61 @HTCNM -- Blabla -- @Sasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Yok kuzu ya her şehrin, her hastanenin sistemi farklı oluyor zaten. 15inde bi gideyiö göreyim durumuBn gidince tüm bilgileri yazıp seni de etiketlerim kuzum öğrenmek istediğin bişey varsa bn sorayım