Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ne kadar garip.. Neden kilolu olanlar çok kilo almıyor acaba.. Bende 100 kilonun üstüne çıkarım kapıdan geçmem diye korkuyodum Allah korusun tabi de.. Dediğin gibi olur inşallah canım sağolCanım ben daha önce 87 falandım. 58im şuan. Hamile kaldım 60 kilo ile 30kg aldım doğuma varil gibi girdim. Arkadaşım 73 falandı 80le doğurdu. Yani zayıf olanlar çok kilo aliyor ama sen çok almazsın bence. Ben kilomu karbonatlı su içerek vermiştim. Bir de bitki çaylarıyla. Ama sen gebesin o yüzden bunları yapma kafanı takma zaten verirsin emzirirken canım.
Günaydın arkadaşlar ben bu gün elendim adet oldum iyice dengem şaştı 11kasimdi bat zaten hiç umudum yok her ay ki gibi hamile Kalan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor artı
Günaydın cnm senin canın sağ olsun öyle düşünme asla umudunu kaybetme bak bı arkadasimiz tam tüp bebek tedavi baslayacakken kendi kednine gebe kalmış yani vakit saat gelmeden biz ne yaparsak yapalım olmuyor ama sen inancını yitirme yitirmeki her şey daha güzel olsun rabbim birde hayiırlısını versin ben inanıyorum ki seninde güzel haberini alacagız yakında sende beni etiket yapacksin hatta bu mucizeyi insAllah tadacaksın duamdasin hayırlısı olsun hakkımızdaGünaydın arkadaşlar ben bu gün elendim adet oldum iyice dengem şaştı 11kasimdi bat zaten hiç umudum yok her ay ki gibi hamile Kalan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor artık
Yok cnm yazmiyor e nabıza boyle yansımışSayisı düşük gibi gözüküyor sadece morfoloji yazıyor mu ?
Bilmiyorumki cnm e nabız dan baktıkHızı vs si güzel aslinda ama sperm sayısı az .altta açıklamada da belirtmis oligozoospermi diye.39 milyonun üzerinde olması gerekir.sizde 6 milyon sanırım çok karışık üst üste yazılmis hangisi tam anlaşılmıyor.birde morfoloji göremedim ona bakilmamis mi.
Sizin BAT ne zaman
aslında bence pco da daha önemli ovülasyon testleri çünkü biz hangi gün yumurtladığımızı bilemiyoruz bizimki sürpriz yumurta bence bir dene canım instagramda bir gebenin günlüğü Ebru Ceylan var onu da takip et o zaman daha kolay anlarsın testleri yapmayı
Sat 21 Eylül. Adetlerim düzensiz olduğu için kestiremiyorum ama 35 günden sayarsam 26 ekimde adet olmam gerekiyordu bugün 44. Gününde döngüm.Sizin BAT ne zaman
aslında bence pco da daha önemli ovülasyon testleri çünkü biz hangi gün yumurtladığımızı bilemiyoruz bizimki sürpriz yumurta bence bir dene canım instagramda bir gebenin günlüğü Ebru Ceylan var onu da takip et o zaman daha kolay anlarsın testleri yapmayı
Hangi hoca bu Instagram dan bı baksama çok mantıklı çünkü ilk defa duydum bu arada denemek lazımHocanın canlı yayınlarını dinledim instagramda da bir sürü paylaşımı var bu yöntemle hamile kalan bu aralıklarla ilişkşye girmek önemliymiş yumurtlama takibi yapmayada gerek kalmıyormuş zaten her şekilde yumurtlama tarihi yakalanıyormuş bu yöntemde.
Yalnız değilsin kuzum benimde aynı negatif olsundu en azından başka yollara yöneliriz artık biz elimizden geldiğince çabaladık gerisi takdiri ilahiM mavili_yeshll yaptım testi. Beklediğim üzere tek çizgi ama hayal kurmaya başlamadığımdan rahatım şuan. Oh bee ağlamadan bi test yaptım sonunda
Aynen öyle kuzucum. Bir ay daha ertelesem mi diyorum bir yandan öbür yandan zaten gider gitmez aşılama mı yapacak diyorum. Kafam karman çormanYalnız değilsin kuzum benimde aynı negatif olsundu en azından başka yollara yöneliriz artık biz elimizden geldiğince çabaladık gerisi takdiri ilahi
hayirli olsun kuzum Allah kucagina almayi nasip etsin insaallah sagliklaMavigrill @Yusra30 @HTCNM -- Blabla -- @Sasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Mavigrill geldim geldim işte geldim Bat 26 Kasım. Ekle kuzum.Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallahMavigrill @Yusra30 @HTCNM -- Blabla -- @Sasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedibugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Sağol canım amin inşallahhayirli olsun kuzum Allah kucagina almayi nasip etsin insaallah saglikla
Evet bu yöntemiherkesin denemesini tavsiye ederim bende bu ay denemeye başladım. Arı sütü bal polen ve propolis karışımınıda aldım ben dün geldi şükür. D.vit de aldım bu ay dr. Nin dediği gibi ilerlicem. Bu yöntem ve dr Nin tavsiyeleri ile çok fazla hamile kalmaya başlayan oldu. İnşaAllah bizimde bu yöntem ile yüzümüz güler kızlar. Deneyim derim. Birsey kaybetmeyiz.Zaten bu yöntemin amacı ovulasyon kullanmamak canım. Doktor ovulasyon testini önermiyor, stres yaptığını söylüyor. Bu yöntemde sadece eşler her gün d vit damla kullanacak, doktorun söylediği oranlarda arı sütü, bal, propolis karışımından yiyecek ve 3-2-3-2 yöntemine göre ilişki yaşayacak. Bir de sanırım 3-4-3-4 vardı, videoda anlatıyor hangisi size uygunsa onu yapacaksınız.
Amin canım Allah razı olsun inşallahCanım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallah
Adınıza çok sevindim mutlu oldum Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydınSağol canım amin inşallah
Aminnn Allah razı olsun çok sağolunAdınıza çok sevindim mutlu oldum Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın
Hanımlar mfk yöntemi deneyen oldumu acaba çok işe yaradığını söylüyorlar bu ay onu denicem hayırlısıyla