- 22 Aralık 2020
- 354
- 421
- 36
Geçen ay benimde 3 gün kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu ilk gün çok azdi sonraki günler biraz çoğaldı dediğin gibi uzayan pıhtı şeklinde afedersin sümüksü şekildeydi ama 4. Gün sokuldu adet oldum 1 hafta gecikmeyle adetim gelmisti doktorda ayrıntılı kontrol oldun mu ben Haziran'da çikolata kisti ameliyatı oldum ona yoruyorumkızlar biri bana yardım etsin yaa . pazartesi gününden beri kahverengi lekelenmem var adetim bi türlü sökülmedi .pazartesi salı lekelenmem sadece peçeteye silince geçecek kadardı .neyse dün hatta gebelik testi de yaptım negatif .test yaptıktan sonra akıntı biraz yoğunlaşınca adet başladı olarak baz aldım . tabi bugün oldu hala kahverengi kırmızıya dönmedi. ilk defa bu durumu yaşıyorum birde dün ve bugün leke ile birlikte siyah pıhtılı uzayan akıntı da var hani adetken gelir yaa öyle .ama adetten kan kırmızı pıhtıda kırmız gibi idi şimdi akıntı kahverengi pıhtı siyah gibi. artık endişelenmeye başladım yani. geçen ay rahim filmi çekinmiştim bu arada o yüzden 3 gün kanamam da olmuştu. filmden sonraki ilk adetim bu. yumurtlama üzerinden de 18. günüm. bilgisi ve tecribesi olanlardan bilgi bekliyorum teşekkürler