11 kasimVar bence ne zaman di bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 kasimVar bence ne zaman di bat
İnanki artık bıktım sanki hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden yıllar geçince yoruluyorsun sanki 2.5yil oldu neredeyseMfk yöntemini duydun mu takip ediyorum ben doktoru tavsiye ederim arı sütü polen bal propolis karışımı var bi de
Gonlunce olsun canım kanda net bilgi alırsın tabi ama pozitif bu test annesi insAllah hayırlı gelir bebişinBat 11 kasim iki gün midem çok bulamıyordu öyle esti kafama yaptım dün yaptım erken gebelikte bugün sabah olan baya erken oldu yani
Kusura bakma canım
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda güzel haberler duyursunGonlunce olsun canım kanda net bilgi alırsın tabi ama pozitif bu test annesi insAllah hayırlı gelir bebişin
Aminnnn cümlemize insAllah canımİnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda güzel haberler duyursun
10 gün kala falan yapıldı diğeri 9gun kala
Allah iyi etsin seniKendimi hamile hissetmeme gibi bi belirtim var hızla hevesle başladığım regl günümden bu yana sıkıldım heralde
Kizz buda bı belirti olabilir belki hayra yoralimki.oyle olsunKendimi hamile hissetmeme gibi bi belirtim var hızla hevesle başladığım regl günümden bu yana sıkıldım heralde
Valla aynı benimde 2.5 yıl oldu çok zor bende 14 gün geciktim evde yaptım negatif daha kan vermedim yarın için hastaneden aradılar tüp bebek için dosyaları teslim etmiştik hayırlısı bakalımİnanki artık bıktım sanki hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden yıllar geçince yoruluyorsun sanki 2.5yil oldu neredeyse
Ay hepimizi inşallahAllah iyi etsin seni
10 gun kala mı maşallah kız10 gün kala falan yapıldı diğeri 9gun kala
Amin cnm aminnnnAy hepimizi inşallah
Ay ne belirtisi olacak sıkıcı süreci tamamlamışım işteKizz buda bı belirti olabilir belki hayra yoralimki.oyle olsun
Geçen ay benKendimi hamile hissetmeme gibi bi belirtim var hızla hevesle başladığım regl günümden bu yana sıkıldım heralde
Ay ne belirtisi olacak sıkıcı süreci tamamlamışım işte
Aynen canım biri 10 diğer 9gun kala10 gun kala mı maşallah kız
Bir sorun varmiydi sizdeValla aynı benimde 2.5 yıl oldu çok zor bende 14 gün geciktim evde yaptım negatif daha kan vermedim yarın için hastaneden aradılar tüp bebek için dosyaları teslim etmiştik hayırlısı bakalım