- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Oo o kadar ayrıntılı testler istediklerini bilmiyodum kuzu devletteKuzu infertilite bölümü hemen sana aşılama yapalım hemen demiyor zaten.. Refl 3. Günü dip dosya açtırmak istediğini söyle. 1 yıldır deneme süresi istiyorlar. 1 yıldan az dersen gene açmıyorlar.. Sonrasında eşin de üroloji randevu alması gerekiyor. Onada kan ve sperm testi istiyorlar. Smear hsg mamagrofi falan istiyorlar. Hepsini topladıktan sonra kurul karar veriyor aşılamaya.. Eğer aşılama yapacağım diyorsan geç kalmadan süreci başlat. Yaşın 31 zaten 2 aşılama sonrası tüp bebek onayı alıyorsun..
Bak sen benden kat kat şanslısın ben vardiyalı çalışıyorum o yüzden denk gelmiceği zamanlar diğer gün ilişki olması gerektiği zaman gece ilişkiye giriyorum9-18 canım sen
Kuzu aslında 3 ay kullandım ilaçÖzele gidiyorsan talep edebilirsin canım ben oylr yaptim bu ay bak 2 sefer klomen kullandim bir sonuc alamadik bu sefer ignelerle buyuttuler persembe asilamam var
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Kuzu ben o süreci çok anlayamadım. Tüp bebek yapanlar eğer merkez çalıştığın yere uzaksa kadın doğum doktoru ile takip yapıyorsun dedi. Şehir dışından gelenlerde öyle yapıyormuş. Oldukları yerde kadın doğumcu takip ediyor doktora foto yolluyor galiba doktor tamamen dediğinde iğneyi vurup uçakla gidiyorlarmış. Bende şimdi işyerime yakın merkezler arıyorum gidiş gelişlerde gitmek için. En yakın bahçeci onu seçeceğiz gibi duruyor..Yıllık izin hepsini bir anda kullanmıyorsun canım. Yumurta toplama işlemi öncesi düzenli olarak kontrole gidiyorsun kaç mm oldu kaç tane oldu çatladım falan derken sürekli izin almak hastaneye gitmek lazım. Bide transfer sonrası da çok dikkatli olmak lazım mış deyim derinde ise uzanıp yatmak falan
Ebru hanıma atmıştım orda varsa bir bakıyıö canımÇatlamış peki senden şey istesem 31 ekim olan testin ilk çekilmiş resmi var mı
Ebru hanımda yumurtlama yok dedi ama bilemedim yaCanim yumurtlama olmamış testlere göre koyu 2 çizgi göremedim ben
Bana kağıt vermişlerdi. Bende orda yazanlaro söyledim... Koç aşılama için gidiyorsan bence gitme direk tüp bebeğe başla.. Çünkü tüp bebek iğneleri daha düşük dozlarda veriyorlar..O yüzden ilaçlarda süreçte devlette bile masraflı...Oo o kadar ayrıntılı testler istediklerini bilmiyodum kuzu devlette
Bu kadar sık gidip test verebilme ihtimalim zaten çok az, eşimin daha zor
Aslında üç ay ilaç kullandım sonrasında 3 ay doktorumun vücudu dinlendirme süresi diye verdiği aradayız suan
Biz aslında ocakta koç üniversitesinde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz normalde, orası için istenen tetkikler hazırdı elimizde
Ben bu ara verdiğimiz sürede dayanamadım da öyle randevu aldım tamamen farklı bi yerden
Belki farklı bi göz farklı bi yorum getirir düşüncesiyle
Bakalım yarın gideyim o zaman, genel muayene belki yada testlerimi tekrarlatırım en azından tekrar
Teşekkürler kuzu
Bu arada seni takip ediyorum, çok sürmeden sorunu bulup hemen tedavi takip sürecine başladın tebrik ediyorum kararlılığını geerçekten=)
Bende öyle diyordum 2022 de denerim asilamayi diye doktor bi deneyelim dedi bu ay çok ilaç kullanıyorsun bu surecte ama aralıklı denenebilir sen yinede sor bakalim bi ne diyecek doktor kuzumKuzu aslında 3 ay kullandım ilaç
Aşılama için sene sonunu bekleyelim dedi doktorum
Bu sürede kendiniz deneyin, nihayetinde sorun yok olma ihtimali var en azından vücutta bi dinlensin dedi
Ben kendim dayanamadımda devletten infertilite bölümüne randevu aldım, hiç gitmemiştim normalde kadın doğum takipliyim bi tıp merkezide
Belki farklı bi yorum getirir düşüncesiyle aldım
iğneyide aslında duydum çok, aşılama olmadanda iğneyle büyütüp çatlatma iğnesi kullandıran yine ilişki günleri veren doktorlar var ama bana hiç öyle bişey önermedi doktor, bi onuda sorayım olmazsa
Seninde hayırla sonuçlanır insallahh sürecin
Bu canım 31 ekimÇatlamış peki senden şey istesem 31 ekim olan testin ilk çekilmiş resmi var mı
Ebru hanımda yumurtlama yok dedi ama bilemedim ya
Testi ne zaman yapacaksın canim
Tavmargen egeye bağlı rapor çıkartılıp ordada işlem yapılıyor galiba emin değilim ama ücret ne kadar aşılama için yaptım negatifti canim en son daha yapmadım yarin giderim artık bakalim
Hadi hayırlı sonuçlar alirsın insallah bi belirti var mıBugün 12.günüm aşılama sonrası ama test yapmicam, doktorum olmazsan direk gel 15.gün kan ver dedi kan vereceğim cuma ola hayrola
Bende ona at dicektim. Bende göremedim cnm bence test yapmaya devam etEbru hanımda yumurtlama yok dedi ama bilemedim ya
Tamam canım ben devam edeyim en iyisi teşekkür ederimBende ona at dicektim. Bende göremedim cnm bence test yapmaya devam et
Erol ve ege tavmargen soyadları ondan dedim canimYarın bi sorayım onu kuzum aşılama için 1500 dediler ama tabii tahliller ilaçlar ne kadar tutar hiç bilmiyorum
Hadi hayırlı sonuçlar alirsın insallah bi belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?