- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Oo o kadar ayrıntılı testler istediklerini bilmiyodum kuzu devletteKuzu infertilite bölümü hemen sana aşılama yapalım hemen demiyor zaten.. Refl 3. Günü dip dosya açtırmak istediğini söyle. 1 yıldır deneme süresi istiyorlar. 1 yıldan az dersen gene açmıyorlar.. Sonrasında eşin de üroloji randevu alması gerekiyor. Onada kan ve sperm testi istiyorlar. Smear hsg mamagrofi falan istiyorlar. Hepsini topladıktan sonra kurul karar veriyor aşılamaya.. Eğer aşılama yapacağım diyorsan geç kalmadan süreci başlat. Yaşın 31 zaten 2 aşılama sonrası tüp bebek onayı alıyorsun..
Bu kadar sık gidip test verebilme ihtimalim zaten çok az, eşimin daha zor
Aslında üç ay ilaç kullandım sonrasında 3 ay doktorumun vücudu dinlendirme süresi diye verdiği aradayız suan
Biz aslında ocakta koç üniversitesinde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz normalde, orası için istenen tetkikler hazırdı elimizde
Ben bu ara verdiğimiz sürede dayanamadım da öyle randevu aldım tamamen farklı bi yerden
Belki farklı bi göz farklı bi yorum getirir düşüncesiyle
Bakalım yarın gideyim o zaman, genel muayene belki yada testlerimi tekrarlatırım en azından tekrar
Teşekkürler kuzu
Bu arada seni takip ediyorum, çok sürmeden sorunu bulup hemen tedavi takip sürecine başladın tebrik ediyorum kararlılığını geerçekten=)