Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba
Bende 7. haftanın içindeyim 10 gün önce keseyi görmüştük doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışlar için ben pazartesi gidicem daha fazla dayanamıyorum. Pazartesi günü 6+5 günlük oluyo sizce kalp atışları duyulurmu
Merhabalar, bende ilk defa anne olacağım 2 aylık hamileyim çok heyecanlıyım
Kesemizi gördük kızlar
Kızlar merhaba
Bende 7. haftanın içindeyim 10 gün önce keseyi görmüştük doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışlar için ben pazartesi gidicem daha fazla dayanamıyorum. Pazartesi günü 6+5 günlük oluyo sizce kalp atışları duyulurmu
gözünüz aydın olsun canım İnş herşey yolunda olucak peş peşe doğurucaz bebişlerimizi
Kesemizi gördük kızlar[/QUOT
Canım hayrlı olsun gözün aydın Rabbim sağ saglam kucağına almayı nasip etsin
ben günde 1 tane içiyorum cnm folibol benim kullandığım..
canım şükürler olsun ikiside iyi kalp atışlarınıda gördük içim rahatladı biraz..inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder..
Benimkinin adi folik plus yldzprm ile aynı sanırım kullandığımız. Doktor receteye marka yazmamıştı ben de eczacının verdiğine tamam dedim mecbur. Bilgilendirme için teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız:)))
Kesemizi gördük kızlar[/QUOT
Canım hayrlı olsun gözün aydın Rabbim sağ saglam kucağına almayı nasip etsin
Amin hepimiz inşallah
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 7+3 olduk çok şükür fakat ben hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum sadece göğüslerim çok acayip acıyor bazı an durduk yere sızlıyor hatta birde uyku sorunum var ama normal de uyku çok seviyordum tabi bu aralar bıraksalar her gün 7 de yatar 7 de kalkarım bunların dışında ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aşerme ne bir ağrı sancı hiç bir şey yok kime sorsam ne güzel işte bünye meselesi diyor hatta biraz önce doktorumu aradım dr da herkez yaşıcak diye birşey yok diyor aranızda benim gibi olan varmı merak ediyorum.
Belki benim için erken bilmiyorum ama bende de bişey yok.
Valla bende de bir belirti yok, iyi mi kötü mü bilemedim.. Belki de daha çok erken