Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kızlar merhaba
Bende 7. haftanın içindeyim 10 gün önce keseyi görmüştük doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışlar için ben pazartesi gidicem daha fazla dayanamıyorum. Pazartesi günü 6+5 günlük oluyo sizce kalp atışları duyulurmu

Kızlar merhaba
Bende 7. haftanın içindeyim 10 gün önce keseyi görmüştük doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışlar için ben pazartesi gidicem daha fazla dayanamıyorum. Pazartesi günü 6+5 günlük oluyo sizce kalp atışları duyulurmu

Bana doktor 10 gün sonra duyulur dediğine göre bugün, duyulur kesin:KK52:

Kızlar merhaba

duyulur Allah ın izniyle canım bizim vajinal ultrasyon ile 6+2 de duymuştuk Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin

ben hamilelik öncesi başlamıştım folbiole günde bir tane, doktorum devam etmemi soyledi, amam ilginç olanı 32. haftaya kadar coraspin verdi, yaşım 29 heralde onunla alakalıymış...

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 7+3 olduk çok şükür fakat ben hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum sadece göğüslerim çok acayip acıyor bazı an durduk yere sızlıyor hatta birde uyku sorunum var ama normal de uyku çok seviyordum tabi bu aralar bıraksalar her gün 7 de yatar 7 de kalkarım bunların dışında ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aşerme ne bir ağrı sancı hiç bir şey yok kime sorsam ne güzel işte bünye meselesi diyor hatta biraz önce doktorumu aradım dr da herkez yaşıcak diye birşey yok diyor aranızda benim gibi olan varmı merak ediyorum.

ben günde 1 tane içiyorum cnm folibol benim kullandığım..

canım şükürler olsun ikiside iyi kalp atışlarınıda gördük içim rahatladı biraz..inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder..

Benimkinin adi folik plus yldzprm ile aynı sanırım kullandığımız. Doktor receteye marka yazmamıştı ben de eczacının verdiğine tamam dedim mecbur. Bilgilendirme için teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız:)))

Benimkinin adi folik plus yldzprm ile aynı sanırım kullandığımız. Doktor receteye marka yazmamıştı ben de eczacının verdiğine tamam dedim mecbur. Bilgilendirme için teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız:)))

canım sende 8. haftadasın ne gibi belirtiler yaşıyosun

Kesemizi gördük kızlar:KK16::KK16::KK16:[/QUOT

Canım hayrlı olsun gözün aydın Rabbim sağ saglam kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Amin hepimiz inşallah:KK16:

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 7+3 olduk çok şükür fakat ben hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum sadece göğüslerim çok acayip acıyor bazı an durduk yere sızlıyor hatta birde uyku sorunum var ama normal de uyku çok seviyordum tabi bu aralar bıraksalar her gün 7 de yatar 7 de kalkarım bunların dışında ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aşerme ne bir ağrı sancı hiç bir şey yok kime sorsam ne güzel işte bünye meselesi diyor hatta biraz önce doktorumu aradım dr da herkez yaşıcak diye birşey yok diyor aranızda benim gibi olan varmı merak ediyorum.

Belki benim için erken bilmiyorum ama bende de bişey yok.

Misafirlere hazirlik yapicam diye dunden beri ayaktayim belim koptu. Ama henuz bende de bir belirti yok, zaten ben daha cok yeniyim :)

slm arkadaşlar ben tam 6 haftalık hamileyim dün doktora gittim vajinal muayenede bebeşe benze oluşum görüldü ama kalp atışı duyulmadı doktor korkma olabilir dedi ama benim kafama takıldı sizler de böyle bir durum oldu mu acaba ben biraz kafaya taktım da haftaya tekrar gidecem kontrole

merhaba kızlar kac gundur uğrayamadım gecen hafta ıyı hıssedıyordum kendımı ama su 4 gundur felakatım mutfağa gıremıyorum dogru duzgun yemek yapamıyorum sureklı bulantı bulantı yesem bulanıyor yemesem bulanıyor dayanamıyorum ya halsızlık evıde temızleyemıyorum allah yardım etsın ınsaallah geçecek dıye umıt edıyorum hep:KK14::KK14::KK14:....neyse bebegım sağlıklı sıhhatlı elı ayağı duzgun olsunda varsın benım mıdem bulansıınn:KK16::KK16::KK16:annesı kurban olur onaaa:nazar::nazar::nazar:

X