Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Mrb arkadaslar bende 14 kasimda evde 16 kasimda kanda ogrendm hamileligimi. Keseyide kalp atisinida gorduk cok sukur. Yanliz belirti yasamadigini soyleyen arkadaslar halinize sukredin diyorum mide bulantisi yuzundn hastanede yattim kabus gibi gunler geciriyorum su dahi icemiyorum.

ahh canım ya gecmiş olsun..benim de dişim kırıldı dolgum düştü bugün sorucam doktoruma dişçiye gitmemde sakınca var mı diye;?yoksa 9 ay zor olucak böyle

çok geçmiş olsun canım bence doktorunu ara ve sor uçuk kreminin adını söyle o sana söyler kullanmanda sakınca olup olmadığını aynı zamanda sarımsaklı uygulamayıda sor yani bence çünkü ben çok piypirikli biriyimdir herşeyde doktoru arayıp soruyorum o kadar ücret ödüyoruz bence hakkımız sormakta

canım uçuk kreminin adının yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama kutusu yeşilli beyazlı olan bi uçuk kremi var ya onun gebelik kategorisi B, yani şimdiye kadar gebelerde kullanımının hiçbir yanetkisine rastlanmamış. Ben hastane eczacısıyım :nazar: ilacın adını merak edersen mesaj at:KK3: geçmiş olsun şimdiden..

Hepinize çok teşekkür ederim..Sarımsak işe yarıyor galiba bugün sanki biraz daha iyi. Ama bir uçuk kremi verdi doktor. Kullanmak istemiyorum içini okudum kesin gereklilik olduğunda doktor kontrolü ile kullanınız demiş.İçime sinmedi.Bu arada ilacın adı V.....r.Tam adını vermeyeyim.İlaç adı vermek yasak galiba..Herkese sağlıklar diliyorum.
gurbette olmak ne zormuş.Şu dönemde yemek yapasım yok.Morale ihtiyacım var.Komşuluk desen zaten bitmiş.Herkes kendi derdinde..Dört gözle annemi bekliyorum inanın...:KK49:

Canım ben hayatımda uçuk bilmem öğrendiğimden beri uçuk dudağımdan eksik olmadı inanki sanırım direncimiz düşüyoe sabret boş ver kullanma benimde bugün çeneme geçti dudağımdan vitaminmi kullansak napsak bilemedimm:44::44:

Yahu bu uçuk mahfetti bizi.Doktorun ne ilaç yazarsa ne olur banada söyle.İlaç kullanmayayım diyorum ama yayılmasından da korkuyorum.Sanada çok geçmiş olsun.İlaç verirlerse banada haber ver ne olur.
Ama sarınsağı ikiye kestim uçuğumun olduğu yerde 3 dk beklettim gün içinde ara ara yaptım sanki bugün daha iyi.Dene istersen ama baya yakıyor haberin olsun..

Günaydııın, bu gün çok iyi hissediyorum kendimi, okul olmadığı için herhalde:KK52::KK52::KK52:

Seni çok iyi anlıyorum aynen katılıyorum.Pazartesi tekrar dersler benimkiler birde üniversiteli..Ders dinledikleride yok yoruyorlar beni.İnşallah geçecek bu yorucu günler...

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 7+3 olduk çok şükür fakat ben hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum sadece göğüslerim çok acayip acıyor bazı an durduk yere sızlıyor hatta birde uyku sorunum var ama normal de uyku çok seviyordum tabi bu aralar bıraksalar her gün 7 de yatar 7 de kalkarım bunların dışında ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aşerme ne bir ağrı sancı hiç bir şey yok kime sorsam ne güzel işte bünye meselesi diyor hatta biraz önce doktorumu aradım dr da herkez yaşıcak diye birşey yok diyor aranızda benim gibi olan varmı merak ediyorum.

Çok şanslısın maşallah tadını çıkar. Öbür belirtiler gerçekten çok zor.Benim etrafımda vardı öyle gebeler hiç birşey farketmeden hamileliğini geçiren. Tadını çıkar derim....Maşallah..:KK49:

slm arkadaşlar ben tam 6 haftalık hamileyim dün doktora gittim vajinal muayenede bebeşe benze oluşum görüldü ama kalp atışı duyulmadı doktor korkma olabilir dedi ama benim kafama takıldı sizler de böyle bir durum oldu mu acaba ben biraz kafaya taktım da haftaya tekrar gidecem kontrole

Merak etme bir sonraki muayenede duyulur kalp atışları inşallah endişelenme.Benimkiside öyle oldu...:KK49:

Mrb arkadaslar bende 14 kasimda evde 16 kasimda kanda ogrendm hamileligimi. Keseyide kalp atisinida gorduk cok sukur. Yanliz belirti yasamadigini soyleyen arkadaslar halinize sukredin diyorum mide bulantisi yuzundn hastanede yattim kabus gibi gunler geciriyorum su dahi icemiyorum.

Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce atlatırsın bu günleri. Gerçekten çok zor. Serumu evdede bağlatabilirsin ama sanırım senin durumun daha ağır su bile içemediğine göre.Düzelecek inşallah merak etme. Şu ilk 10 hafta geçsin.Hepimiz iyi olacağız..inş

Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce atlatırsın bu günleri. Gerçekten çok zor. Serumu evdede bağlatabilirsin ama sanırım senin durumun daha ağır su bile içemediğine göre.Düzelecek inşallah merak etme. Şu ilk 10 hafta geçsin.Hepimiz iyi olacağız..inş

Tesekkur ederim insallh bende gececegi gunleri bekliyorum. Evet sanirim biraz agir geciriyorm ben herseysn tiksinirmi bi insan :KK43: sizin ne kadarlik..? Allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Tesekkur ederim insallh bende gececegi gunleri bekliyorum. Evet sanirim biraz agir geciriyorm ben herseysn tiksinirmi bi insan :KK43: sizin ne kadarlik..? Allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin.

aynı olay bendede var malesef çok zor geçiyor herşeyden tiksindim her koku çok kötü geliyor akşam acillik oldum
hap kulanıyorum dramamine verdi kullanan varmı ilk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç ama bu gebeliğim beni çok yordu hayırlısıyla alalımda kucağımıza ne yapalım sabredicez.belirtim olmuyor diyen arkadaşlar çok şanslısınız inş öyle gider hep.

aynı olay bendede var malesef çok zor geçiyor herşeyden tiksindim her koku çok kötü geliyor akşam acillik oldum
hap kulanıyorum dramamine verdi kullanan varmı ilk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç ama bu gebeliğim beni çok yordu hayırlısıyla alalımda kucağımıza ne yapalım sabredicez.belirtim olmuyor diyen arkadaşlar çok şanslısınız inş öyle gider hep.

Dramamine banada verdi dr ama icmemeye calisiyrm elimden geldigince bende sadece tiksinme degil feci bulanti ve kusmada var. Bencede belirti yasamayanlae cok şanslilar hic olmasa keyifli gecer hamilelikleri.

arkadaşlar 2gun once betahcg 1400cıktı adetim 4gun gecikmişti bugunde doktora gıttım kese gorundu...bugun biraz kanlı akıntım geldi ve 1haftadır kasık ve karın ağrım vardı onlar yok oldu...acaba bi sorun mu var ki

arkadaşlar 2gun once betahcg 1400cıktı adetim 4gun gecikmişti bugunde doktora gıttım kese gorundu...bugun biraz kanlı akıntım geldi ve 1haftadır kasık ve karın ağrım vardı onlar yok oldu...acaba bi sorun mu var ki

Benim bat günü ve takip eden iki gün çok az kahverengi pembe lekelerim olmuştu. Progestan verdi dr kesildi. Ben de yerleşme olduğunu düşünüyorum ama ihmal etme dr a git. Önemsizdir büyük ihtimal telaş etme.

Son düzenleme:
arkadaşlar cok kotuyum bır bılgısı olan lütfen yardımcı olsun bana:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:ben çölyak hastasıyım ve bu aksam yanlışkla dıyetıme ters bırsey yedım bu haftalarda bebegımın beynı gelısıyor mus acaba bır zararı olur mu ona cok korkuyorum yemın ettım bır daha cok dıkkatlı olacağım yeterkı bebegıme bır zarar gelmesın yaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:bilgınız var mı bır ıkı seferden bırsey çıkmaz degıl mıı off allahım yaaa yardım et ne oluur:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

arkadaşlar cok kotuyum bır bılgısı olan lütfen yardımcı olsun bana:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:ben çölyak hastasıyım ve bu aksam yanlışkla dıyetıme ters bırsey yedım bu haftalarda bebegımın beynı gelısıyor mus acaba bır zararı olur mu ona cok korkuyorum yemın ettım bır daha cok dıkkatlı olacağım yeterkı bebegıme bır zarar gelmesın yaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:bilgınız var mı bır ıkı seferden bırsey çıkmaz degıl mıı off allahım yaaa yardım et ne oluur:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım bence pazartesi doktorunla konuşup bu konuyu ayrıntılı öğrensen iyi olur en doğru bilgiyi sana doktorun verir üzülme ama dua et sadece :26:

Benimki henüz 8 haftalık 9'a girmek üzereyiz. Sizinki kaç haftalık?Allah hepimizin sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi..:emir_bebek:

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 7+3 olduk çok şükür fakat ben hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum sadece göğüslerim çok acayip acıyor bazı an durduk yere sızlıyor hatta birde uyku sorunum var ama normal de uyku çok seviyordum tabi bu aralar bıraksalar her gün 7 de yatar 7 de kalkarım bunların dışında ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aşerme ne bir ağrı sancı hiç bir şey yok kime sorsam ne güzel işte bünye meselesi diyor hatta biraz önce doktorumu aradım dr da herkez yaşıcak diye birşey yok diyor aranızda benim gibi olan varmı merak ediyorum.

:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
canım bende aynı senn gibiyim benim de hiç belirti olmuyor bende çok korkuyorum geçen hafta doktura gittim herşey normal dedi ama ben gene huzurlu değilim çünkü başda çık belirtim vardı şimdi azaldı bu benim kicinci hamlilagim ilkinde bu aylarda çalışıyordum onun için onu hatırlamıyorum...hamişlerimizde aynı bende 8 haftaya girdim sen ne yaptın durumun nasıl.

Dün akşam o kadar çok şalgam suyu içtimki, sonrada zararı olurmuki diye de korktum. Araştırdım aksine çok faydalıymış tabi abartmamak gerekiyormuş. Halada canım çok çekiyor:KK1:

X