- 13 Ağustos 2011
- 586
- 13
öyle karışık duygular yaşıyorum ki, yaşadıklarımın bir adı yok. Sevinçli miyim üzgün müyüm, heyecanlı mıyım durgun muyum, meraklı mıyım ilgisiz miyim, mutlu muyum hüzünlü müyüm hiçbir şey bilmiyorum. ilginç olanı korkmuyorum da. Gerçekte belki de bu yaşadıklarımın yeni bir acıya karşı savunma mekanizması. Kalbim öyle acıdı ki, hayat içimden çıkıp gitti. iki yıl içinde 3 düşük yapmıştım ve kızımı 2 ay 3 gün önce 20. haftada kaybettim. ve benim için hayat durdu. Doktorum Ocak ayına kadar bekle bu psikolojiyle yeni bir hamileliği kaldıramazsın dedi. Ben hemen hamile kalabilenlerden değildim ve birinci adetim geldikten sonra hamile kalmışım. Allahıma şükrediyorum ve onu bu kez bana bağışlamasını diliyorum. Umarım hepimiz sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Canım, inşallah bebeğin seninle kalır.
Çok mutlu oldum senin adına
kızlar birde ben sunu farkettim bişiler atıştırdıgım sürece bulanmıyor ne zaman böyle bişi yemeyim ara vereyim hemen başlıyor..nolcak halimizzzzz ((
Yanında sürekli çubuk kraker yada çizi bulundur canım..
çok sağol canım yazıcam sonucu eşimde rüya görmüş babası yeni vefat etti elinden bi kız çocuğu tutmuş eşime doğru getiriyomuş inşallah meleğimiz benimledir
Çok güzel bir rüya:) Evet inşallah seninle kalır bebeğin:))
kızlar sımdı kontrolden geldım bebısım tam 6 hafta 2 günlük mus :)
Oh oh maşallah:) Çok sevindim canım.Rabbim bizlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah:)