Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben zorlayamıyorum ya
aynı dedgın gıbı bende atıştırınca ıyıyım bırakınca mıdem bulanıyor helekı sabahtan ıkındıye kadar sonra yavaş yavaş açılıyorum...

ayy tebrık ederım canım cok sevındım belkı benımde ıkızdır bakalım gorecegız haftayabakarsın ınsaallah ya rabbım verır onun gucunu

canım benim çok sevindim bana arkadas geldi yaşasın..cuma bende duyarım inşallah kalp atışlarını tatlım..ne kadarlıkmış söyledimi doktor?tam olarak kaç haftalıksın cnm?

öylemi diyosun valla ben napıcam bilemedimm aman çok zormuşşş manyak oldum 1 saat içinde kalpleri atıyodu birninki daha yavaş duyuluyordu dr pozisyonundan dolayı dedi şok şok yaniii anlatamıyorum yaşadıklarımı hissettiklerimiii kıyamam allahım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahhh

doğrudur canım ben olsam bende soka gırerdım ya...tup bebek mı normal mı oldu canım

canım benim çok sevindim bana arkadas geldi yaşasın..cuma bende duyarım inşallah kalp atışlarını tatlım..ne kadarlıkmış söyledimi doktor?tam olarak kaç haftalıksın cnm?
benim günüme göre 7+2 gibi oda 7 haftalık dedi 10mm ikiside sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama kalp atımları çok netti birininki daha az duyuldu pozisyonundan dedi bakalım şok oldumm yaaa ben hiç beklemiyodum geçen hafta cuma dr gittim salak dr hiç söylemedi ikiz diye bende sormadım yani allah için ama ben hep tektir diye düşünmüştüm ayyy valla şoktayımmm allahım tamamına erdirsin sağ salim canım hepimizinkini inşallah

Bence süper bir durum!!!
Küçükken çok zorlancaksın ama biraz büyüsünler, ellerinden tutup hava atarak gezceksin, herkes sana "vay be helal olsun kadına ikiz büyüttü" diyecek hem birbirlerine de arkadaş olurlar, oyun çağında senin yakanı bırakırlar ha? İyi düşün iyi olsun ha canım !!

bencede çok doğru canım

bak şimdi gaza geldimmm:))))) teşekkür ederim hayırlısıyla doğsunlar inşallahhh

Bu arada belirtileriniz var mı ? Bende hafif bir göğüs şişliği ve hafif bir kasık ağrısı var , başka da bişi yok daha. Ha bir de her zamanki kadar yiyorum ama 3 haftada 56 dan 58 e çıktım , şimdi 59 u zorluyorum yaa

bendede hafif göğüs şişliği var kasık ağrısı aynen çok az bnde 76 kiloyla kaldım ne olur sonum bilemicem :))

iyi akşamlar kızlar, bugun nihayet gittim doktora. gördük bebişimizi Allaha şükür. kalp sesi azıcık geliyodu, doktorum 2 hafta sonra tekrar gel daha net duyalım dedi.kızımda eşimde heyecanla ekrana baktık ama pek bişey anlamadık. sorun yok gidişat güzelmiş ama kasık ağrılarım var deyince 5 tane proluton iğne verdi haftada bir kullanılmak üzere. yalnız okuduğum kadarıyla kimse buantılar için ilaç kullanmıyor, benim dr verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım.

Bende göğüs acımasından başka pek bişey yok. Aa gaz var çok ya. Karnımı ağrıtıyor keseyi gördün mü? Ben cumts gidicem inş görürüm çok heyecanlıyım

adet sancısı gibi sürekli karnım ağrıyor ve gögüslerim ağrıyor ..keseyi henüz göremedik daha çok küçük dedi doktorum beta hcg bugün tekrar baktık 120..

kızlar adet sancısı gibi sancısı olan varmı ve bu normalmi?ödüm patlıyor adet olacağım diye

Kızlar doktora gittik bugün ilk defa gittik kötü bir şey duyarsam diye ödüm kopuyordu ama çok şükür her şey yolunda 6+4teyim kalp atışlarını da duyduk Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah. Mide bulantılarım bile daha katlanılabilir bugün:) Sadece folik asit verdi alamadım bugün kullanan var mı yan etkileri oluyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…