öyle karışık duygular yaşıyorum ki, yaşadıklarımın bir adı yok. Sevinçli miyim üzgün müyüm, heyecanlı mıyım durgun muyum, meraklı mıyım ilgisiz miyim, mutlu muyum hüzünlü müyüm hiçbir şey bilmiyorum. ilginç olanı korkmuyorum da. Gerçekte belki de bu yaşadıklarımın yeni bir acıya karşı savunma mekanizması. Kalbim öyle acıdı ki, hayat içimden çıkıp gitti. iki yıl içinde 3 düşük yapmıştım ve kızımı 2 ay 3 gün önce 20. haftada kaybettim. ve benim için hayat durdu. Doktorum Ocak ayına kadar bekle bu psikolojiyle yeni bir hamileliği kaldıramazsın dedi. Ben hemen hamile kalabilenlerden değildim ve birinci adetim geldikten sonra hamile kalmışım. Allahıma şükrediyorum ve onu bu kez bana bağışlamasını diliyorum. Umarım hepimiz sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza.
kızlar birde ben sunu farkettim bişiler atıştırdıgım sürece bulanmıyor ne zaman böyle bişi yemeyim ara vereyim hemen başlıyor..nolcak halimizzzzz((
çok sağol canım yazıcam sonucu eşimde rüya görmüş babası yeni vefat etti elinden bi kız çocuğu tutmuş eşime doğru getiriyomuş inşallah meleğimiz benimledir
kızlar sımdı kontrolden geldım bebısım tam 6 hafta 2 günlük mus :)
maşallah kuzucuga..kalp atışlarını duydun mu canım?
ıns canım en yakın zmanda sızde nasıp olur :)Canım, inşallah bebeğin seninle kalır.
Çok mutlu oldum senin adına
Yanında sürekli çubuk kraker yada çizi bulundur canım..
Çok güzel bir rüya:) Evet inşallah seninle kalır bebeğin:))
Oh oh maşallah:) Çok sevindim canım.Rabbim bizlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah:)
güzel dileklerin için çok sağol canım. Kullandığım ilaçlar progestan, clexan 06, folbiol, cyclo progynova. Sen hangilerini kullanıyosun canımcanım benim tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin..bende tüp bebek ile hamile kaldım..aynıları bende de var canım..mide bulantısı iştahsızlık az bişey yesem hemen şişiyorum bişi yemek istemiyorum..sen tüp bebek sonrasında ilaç kullanmaya devam ediyor musun cnm?neler kullanıyorsun?
güzel dileklerin için çok sağol canım. Kullandığım ilaçlar progestan, clexan 06, folbiol, cyclo progynova. Sen hangilerini kullanıyosun canım
Kızlarrr kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Tansiyonum düşük. 8'e 4...Ben sersem gibiyim.Çok yorgunum, bitkinim, moralim bozuk...Şu ilk 3 ay hemen geçsin herşey yoluna girsin istiyorum inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendinize iyi bakın...
Bu arada forumdaki herşeyi okuyorum.Cevap yazmak istiyorum inanın halim yok..
kızlar doktora 308 çıktı sonuç ama düşük tehditim olduğu için raporluyum şükürler olsun yükseldi değerim
kızlar doktora 308 çıktı sonuç ama düşük tehditim olduğu için raporluyum şükürler olsun yükseldi değerim
Benim bikaç kere oldu kahverengi leke. Progestan kullanıyorum. Geçti şu an bişey yok. Rapor falan da almadım çalışıyorum cayır cayırKorkmayalım bence normal yerleşme falandır.
canım 112 de çalışıyorum o yüzden rapor verdi ağır kaldırdığımız için banada yerleşme gibi geliyor
İyi yapmış o zaman :) Bat gününde mi geldi leke?
yok bi gün sonra geldi canım ama çok değildi kokrtum ama banad pregestron başladı sağsalim bitirim inşAllah gebeliğimi :26:
Her şey çok güzel olacak merak etme değerin süper artmış. Ben de korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum.
gerçekten yaşananlar çok zor inşallah bu sefer meleğin sana sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz ömrünün sonuna kadar canım..
neden korkuyosun canım:44:
iyi düşünücez canım iyi olcak tamam mı üzme kendiniBilmem ki, bişey olur ona diyeCumartesi doktora gidicem keseyi göremezsem diye. Öyle öyle korkular