- 4 Şubat 2011
- 1.162
- 64
kızlar şu anda tiksindiğiniz besinler varmı benim listem gün geçtükça kabarıyor
pilav salata et şu anda yiyemiyorum bunları salatayı çok seviyordum nasıl tiksindim anlamadım.
merhaba , 49 kilo ile :)
67 Kilo benimde biraz falz ve ikizler rabbim yardımcım olsun((
sağol canım benim amin inşallah..olabilir tabi cnm neden olmasın ..benim çift yumurta hemen belli oldu normalde 7. haftada fln belli oluyor ikiz olup olmadığı..
canım iyiyim şükürler olsun..bulantım dısında bir sıkıntım yok şükürler olsun..sadece bulantıdan dolayı yemek yiyemiyorum o biraz canımı sıkıyor oda yavas yavas gecer inşallah canım..inşallah kalp atışınıda duyabilirim cnm cok heyecanlıyım cumaya az kaldı :)) günler gecsin biranönce
O zaman fiziki görünüşümüz birbirine yakın benimde boy 1.65.Bende kilo konusunda takıntılıyım sorma zaten tam kilo vermek için çabalarken bebişi öğrendim ama olsun çok şişkoda olsam bebişim iyi olduktan sonra nasılsa doğumdan sonra veririz.Ben yağlı şeyler yemiyorum bana doktorum eti haftada bir ye ama sebze ağırlıklı beslen özellikle lifli gıdalar ye o zaman hem fazla kilo almazsın hem bebişin iyi beslenir dedi.Bende öyle yapıyorum.Hamişim diye abanmıyorum yemeklere yani:)))
1.60 canım, ama benim ilk dört ay çok kötü geçiyor ilk gebeliğimde öyleydi o yüzden zayıflıyorumsağlıklı olan bu değil bence kilodan çok bebişlerimizin sağlığı önemli :2:
tabi kesınlıkle onemlı olan sağlıklı olsunlarda ama ılk aylarda bebek anneden besın almıyor dıye bılıyorum o yüzden ılk ay pek almak ıstemıyorum sonra zaten alacak dıye ama yınede nasıp
merhaba annecikler :) bende 22 kasımda öğrendim anne olacağımı.. sat tarihim 20 ekimdi 22 kasımda beta hcg 296 çıktı ve öğrendiğim andan itibaren inanılmaz gaz sancım var, sağ tarafım belime doğru inanılmaz ağrıyorsizdede buna benze sıkıntıar var mı??? allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
merhaba annecikler :) bende 22 kasımda öğrendim anne olacağımı.. sat tarihim 20 ekimdi 22 kasımda beta hcg 296 çıktı ve öğrendiğim andan itibaren inanılmaz gaz sancım var, sağ tarafım belime doğru inanılmaz ağrıyorsizdede buna benze sıkıntıar var mı??? allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
hayırlı olsun :)) bende kasık ağrısı oluyor çok fazla ama herkeste farklı olabilir, normal belirtiler bunlar :)
hayırlı olsun canımbenım kasıklarımda cok agrı oluyor birde gecelerı karnım cok sısıyor ama gunduz ıyı herkes farklı farklı rabbım sagsalım almayı nasıp etsın ınsaallah
kızlar şu anda tiksindiğiniz besinler varmı benim listem gün geçtükça kabarıyor
pilav salata et şu anda yiyemiyorum bunları salatayı çok seviyordum nasıl tiksindim anlamadım.
masaallah bende 53 ıle hamıle kaldımboyum 165 çok kılo almak ıstemıyorum napmam gerek onun için acaba yaa
olsun bebisin saglılklı olsunda gerisi sonra da verirsin
rabbim her ikisinede hayırlı uzun ömürler versinbenim teyzelerim ikiz esiminde halasının çocukları acaba bizimde ikiz olabilir mii
Kimse yazmamış ben kendime yazayım hoşgeldim
Doktordan geldim progestan iğne verdi vuruldum ve de vajinal tablet verdi. Yarın başlicam. İnşallah bi daha leke yüzü görmem gerçekten korktum
Kimse yazmamış ben kendime yazayım hoşgeldim
Doktordan geldim progestan iğne verdi vuruldum ve de vajinal tablet verdi. Yarın başlicam. İnşallah bi daha leke yüzü görmem gerçekten korktum
Hoş geldiniz. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Hoşgeldiiiiinnnnnnn
Canım lekelenme çok normal gibi bişi geliyodu bana ama, öyle değilmiymiş????