Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Sevgili hamişler:KK49::KK49:Allah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek: Merak ediyorum da aranızda bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? Yani bana kesinlikle erkekmiş gibi geliyor ..

Bende kiz cocugu hayrani olaraktan erkek hissediyorum... hamileligimi ogrenmeden 2 hafta once ruyamda deniz kenarindayim ve parlak mavi deniz kabulari topluyordum cuku..

kızlar merhaba bende bugün öğrendim 1 aylık hamileyim çok şükür bir düşükten sonra 2buçuk senenin üstüne :KK70: kesinlikle dualar sayesinde allah duasında ısrarcı olanı sever ben buna çok inandım bu ay ne klomen ne çatlatma iğnesi hiçbirşey kullanmadım ve dualarla oldu inş :KK66:

Bende kiz cocugu hayrani olaraktan erkek hissediyorum... hamileligimi ogrenmeden 2 hafta once ruyamda deniz kenarindayim ve parlak mavi deniz kabulari topluyordum cuku..

Ben de erkek çocuk görmüştüm rüyamda. Çin takvimine baktınız mı?

kızlar merhaba bende bugün öğrendim 1 aylık hamileyim çok şükür bir düşükten sonra 2buçuk senenin üstüne :KK70: kesinlikle dualar sayesinde allah duasında ısrarcı olanı sever ben buna çok inandım bu ay ne klomen ne çatlatma iğnesi hiçbirşey kullanmadım ve dualarla oldu inş :KK66:

Gözünüz aydın. Çok sevindim adınıza . Aramıza hoş geldiniz :)

Tebrik ederriiiiimm.. hosgeldin aramiza :) allah hayirlisiyla kucagina da almayi masip etsin ins :nazar:

Kimse yazmamış ben kendime yazayım hoşgeldim:KK52::KK52:
Doktordan geldim progestan iğne verdi vuruldum ve de vajinal tablet verdi. Yarın başlicam. İnşallah bi daha leke yüzü görmem gerçekten korktum :KK43:

merhaba canım sanırım aynı gün doğuracağız :) nasıl gidiyor aşermen falan varmı?

Çok teşekkürlerr hoşbuldumm. İlk bende çok önemsemedim ama araştırdıkça bir korku sardı beni. 3 günde 3 kere oldu. Normaldir di mi ya bence de:KK53:

Yani bilmiyorum ama buradaki arkadaşların çoğu yazıyodu kahverengi lekelenmelerim var diye, ve normal bişi olarak düşünüyodum ben de:KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de erkek çocuk görmüştüm rüyamda. Çin takvimine baktınız mı?

Evet.. cin takviminde de erkek gorunuyor. Su an 24 yasindayim. Bitirdigin yastan yani 23ten hesaplaniyormus. Erkek cikiyor.. sen baktinmi?

evet ben de baktım bende de erkek çıktı. Cinsiyetleri öğrenir öğrenmez yazalım buraya bakalım doğru hissetmiş miyiz :)

merhaba canım sanırım aynı gün doğuracağız :) nasıl gidiyor aşermen falan varmı?

Hiçbişeyim yok ya ama çok acıkıyorum. Sende durum ne?

Yani bilmiyorum ama buradaki arkadaşların çoğu yazıyodu kahverengi lekelenmelerim var diye, ve normal bişi olarak düşünüyodum ben de:KK53::KK53::KK53::KK53:

İnan bana çok rahatlattın beni :KK16:

Aynen ben de öyle. Karnımı severken oğlum diye seviyorum. Babası da benim gibi :) Kız çıkarsa sürpriz olur benim için gerçi bir prensesim olsun çok isterim bakalım ne olacak çok merak ediyorum :)

Valla bizim babaya da cocuk olsun yeterki.kiz erkek farketmiyo ona :) ben 19 ekimde evlendim . 3 hafta sonra hamis oldugumu korkarak ogrendim. Planli bir bebek degil aslinda hic. Cok erken oldu diye cok uzuldum. Yeni yeni kabulleniyorum. Allah aratmadi en azindan die teselli ediyorum kendimi su an, ne yapayim... hakkimda hayirlisi buymus demeki. 6+5iz su anda.. senin bebis kac haftalik annesi ?

Valla bizim babaya da cocuk olsun yeterki.kiz erkek farketmiyo ona :) ben 19 ekimde evlendim . 3 hafta sonra hamis oldugumu korkarak ogrendim. Planli bir bebek degil aslinda hic. Cok erken oldu diye cok uzuldum. Yeni yeni kabulleniyorum. Allah aratmadi en azindan die teselli ediyorum kendimi su an, ne yapayim... hakkimda hayirlisi buymus demeki. 6+5iz su anda.. senin bebis kac haftalik annesi ?

Ben 29 yaşımda olmama rağmen kendimi hazır hissetmiyordum. Eşim de aynen benim gibiydi 1 yıl sonra yaparız falan diyorduk . ama oluverdi işte :) Aslına bakarsan hala kendimi bir tuhaf hissediyorum. Yavaş yavaş alışmaya başladım. Şu an 7. haftamızdayız. Sanırım en erken 12. haftada cinsiyetimizi öğrenebiliyoruz. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :)

Ben 29 yaşımda olmama rağmen kendimi hazır hissetmiyordum. Eşim de aynen benim gibiydi 1 yıl sonra yaparız falan diyorduk . ama oluverdi işte :) Aslına bakarsan hala kendimi bir tuhaf hissediyorum. Yavaş yavaş alışmaya başladım. Şu an 7. haftamızdayız. Sanırım en erken 12. haftada cinsiyetimizi öğrenebiliyoruz. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :)

Dogdugunda bende 25 olucam. Yas icin cok erken sayilmaz aslinda ama evlenir evlenmez erken..sen ne kadarlik evlisin ki ?

X