Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Canım ben de bilmiyorumki ne kadarlık olduğunu, doktor söylemedi, sadece çok yeni olduğunu söyledi.
Burası çok güzel, inşallah daim olur konumuz, arkadaşlıklarımız

Kıyamam ne tatlısın:))
Canım bende gebelikle ilgili bir kitap var, orada doktor kontrolüne gidene kadar aklınıza gelen soruları not alın diyo.
Ben notlarımı aldım mesela, çünkü akşama hemen aklımdan çıkıyo sorucağım şeyler
Benim de kontrolüm 2 aralıkta, kalp atışlarını dinleriz demişti doktor. hayırlı haberler alırım inşallah:)

İnşallah canım, bize de yazarsın burdan, biz de duymuş kadar oluruz:))))
Bu mide bulantısı ile ilgili ben birşey duymamıştım.Ama eğer senin söylediğin doğruysa erkek olabilir benimki.
Çünkü daha çok şükür bulantı ve kusma yaşamadım ağır olarak..
Benim sadece gaza bağlı midem bulanıyo o kadar..

Kızlar düşüş yaşıyorum değerlerimde çok üzgünüm.... 97 den 35 e düşmüş kanamam da yok ne önerirsiniz

Canım ya, doktorun ne dedi bu duruma

Merhaba arkadaşlar,

Hepinizi tebrik ediyorum öncelikle
Ben 22 kasım cuma günü hamile olduğumu öğrendim. İlk gebeliğim. İlk değerim 114 çıktı, dün tekrarladım 297,7 çıktı.
Yalnız iki gündür günde birkaç damla çok az kahverengi leke geliyor ve ben korkuyorum. Böyle durumlarda düşük riskini azaltmak için progestan veriyormuş doktorlar sanırım ama henüz 4. Haftadayken ve kese görünmeden vermediklerini duydum doğru mu ? 1 saat sonra doktora gidicem endişeliyim:18:

tatlım senin ikizlerin mi olacak

tskler canm bnde okudum genelde bozukmus bu marka testler bende bıde predictor var ama onu beklıycem yapmıyorum bat 25 kasım

canım günün gelmiş o zaman predictor ü yapabilirsin zaten predictorun özelliği erken dönem beta hcg yi saptamak yani senin yapman gereken testine ilk onunla başlamaktı,o tetstin hassasiyeti çok yüksek erken gebeliği bile saptıyo.Allah gönlüne göre versin beni yanlış anlama ama sanırım daha 30 günlük evlisin daha çok çok yenisin bebiş için bu kadar takıntı yaparsan hem hormonların stresten baskılanır ve sağlıklı yumurta üretimin olmaz dolayısı ile kendi kendine ertelersin farkında olmadan hemde bu kadar takıntı yaparak evliliğinin en güzel günlerinin tadına varamazsın akışına bırakman lazım daha çiçeği burnunda gelinsin kocanla gez toz evliliğinin tadını çıkar bebiş içinde istiyosan rabbim aratmasın ama sakın takıntı yapma söylediklerim dostça tavsiyeler

Son düzenleme:
merhabalar hamile annecikleer
kızlar siz kaç kilo ile hamile kaldınız :26:

Merhaba canım,

ben spor salonuna yazıldığım zamanda hamile kaldım, yani fazla kilolar ile dr. da tartıldığımda 81,9 kg çıktım.. Biraz fazla ama napalım kısmetimiz böyleymiş.. bebeğimiz sağlıklı olsun da kg kolay iş inşallah

selam canım 54 ile hamile kaldım:)))

masaallah bende 53 ıle hamıle kaldım boyum 165 çok kılo almak ıstemıyorum napmam gerek onun için acaba yaa

olsun bebisin saglılklı olsunda gerisi sonra da verirsin

evet cnm ikizlerim olucak rabbimin izniyle inşallah.

rabbim her ikisinede hayırlı uzun ömürler versinbenim teyzelerim ikiz esiminde halasının çocukları acaba bizimde ikiz olabilir mii

Son düzenleme:
Benimde bulantılarım var.Ama aşırı değil.Benim tansiyonumda düşüyor.Bu günler geçecek inşallah.Sabredelim.Çok zor gerçekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen canım benimde sabahları ve acıktığımda oluyor ama çok yoğun değil tuzlu bişeyler yiyince geçiyor inşallah yoğun olmaz.Amin canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımızda hepsine değecek inş.

Canım geç döllenmeyse doğumda döllenmeye bağlı bebiş gelişimine göre belli olur ama zaten bir dahaki gidişinde kesen büyümüş olur inş.o zaman usg sonucunda kaç haftalık olduğun,muhtemel doğum tarihin hepsi belli olur benimde ilk 4+3 tü öğrendiğimde ve küçücük noktaydı 1 hafta sonra hem yolk kesesi göründü hem kese büyümüştü.

canımm nasılsın?bende seni merak ediyordum bir kaç gündür girmiyosun naptı acaba dedim allah yardımcın olsun dualarımız seninle hiç merak atme canım o pıtpıtları duyacaksın ve dünyalar senin olacak inşallah bende çok korkuyodum biliyosun amaaaa çok şükür:))
mide bulantısı konusunda o söylentiye inanma canım onun aslı şuymuş vücut önceden bir gebelik geçirdiyse betaya hassasiyeti değişiyomuş ve ilkine göre daha hafif belirtiler yaşanıyomuş ama ilk hamilelikse daha yoğun bulantı oluyomuş ebe demişti bana.Mesela benim ablam ilki erkek çok zor geçti bulantılardan sadece serumlarla beslendi ilk 4 ay ama 2.kızdı ve hiçbişey hissetmedi bile:))

Kızlar düşüş yaşıyorum değerlerimde çok üzgünüm.... 97 den 35 e düşmüş kanamam da yok ne önerirsiniz

Tatlım çok üzüldüm yaa çok zor bir durum allah sabır versin birkaç gün içinde testini tekrarla belki sonradan düzelir(

merhabalar hamile annecikleer
kızlar siz kaç kilo ile hamile kaldınız :26:

67 Kilo benimde biraz falz ve ikizler rabbim yardımcım olsun ((

sağol canım benim amin inşallah..olabilir tabi cnm neden olmasın ..benim çift yumurta hemen belli oldu normalde 7. haftada fln belli oluyor ikiz olup olmadığı..

canım iyiyim şükürler olsun..bulantım dısında bir sıkıntım yok şükürler olsun..sadece bulantıdan dolayı yemek yiyemiyorum o biraz canımı sıkıyor oda yavas yavas gecer inşallah canım..inşallah kalp atışınıda duyabilirim cnm cok heyecanlıyım cumaya az kaldı :)) günler gecsin biranönce

masaallah bende 53 ıle hamıle kaldım boyum 165 çok kılo almak ıstemıyorum napmam gerek onun için acaba yaa

O zaman fiziki görünüşümüz birbirine yakın benimde boy 1.65.Bende kilo konusunda takıntılıyım sorma zaten tam kilo vermek için çabalarken bebişi öğrendim ama olsun çok şişkoda olsam bebişim iyi olduktan sonra nasılsa doğumdan sonra veririz.Ben yağlı şeyler yemiyorum bana doktorum eti haftada bir ye ama sebze ağırlıklı beslen özellikle lifli gıdalar ye o zaman hem fazla kilo almazsın hem bebişin iyi beslenir dedi.Bende öyle yapıyorum.Hamişim diye abanmıyorum yemeklere yani:)))

düşük yapıyorsun diye görüşmemizi reddetti

canım sen nasılsın nasıl gidiyor..sen hamilelik öncesinde istenen testleri yaptırmışmıydın canım bu arada?

selam kızlar ben de 50 kg ile hamile kaldım. boyum 1.63 . çok kilo almak istemiyorum ama şimdiden kilo aldığımı hissediyorum.

merhabalar herkese
benimde boyum 1 70 felan hamile kaldığım kiloda 63 felandı birden kilo almaya başladım bende ama şimdi bulantılarımdan dolayı yiyemiyorum bakalım toplam kaç kilo alıcaz.boyum uzun olduğu için göstermiyor kilomu ama ben hissediyorum birden aldım kilo
ilk hamilelliğimde almamıştım hiç kilo bakalım bunda ne olacak akşamları miğdem çok şişiyor biraz yürüyüs yapıyorum daha rahat oluyor

51 kilo ile hamile kaldım şu an 54 kiloyum. Bir hafta öncesi mide bulantımdan ötürü hiçbir şey yiyemezken şimdi mide bulantım azaldığı için kendimi tutamıyorum.Sürekli tıkınıyorumm :)) Doktor ilk 4 ay kilo almamamı söylemişti ama ben daha 7. haftada 3 kilo aldım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…