Hayırlı olsun gebeliğin. Kaç haftalık gebe olduğunu yazmamışsın ama benimde kasık ağrılarım var. hatta bugün regl tarihime denk geldiği için ağrım arttı.belimede vuruyor ağrı. Endişelenme inşallah birşey olmaz. Bende çalışıyorum. Hergün giremiyorum. Foruma bende yazıyorum bazen cevap alamıyorum.ne yapayım.idare edicez artık.
Kızlar merhaba,
Geçen hafta çarşamba bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi.. cumaya randevu verdi
Cuma gittim önce kan verdim bekledim değerim 2074,68 çıktı, ultrasonda baktı ve noktacığımız gözüktü çok şükür.. Progestanı içmene gerek yok dedi bıraktırdı, folik aside devam..
fakat ben şimdi tahmini doğum tarihimi nasıl hesaplıcam fikriniz var mı? dr. 10 gün sonraya randevu verdi, sanırım kalp atışları için.. Kapıda o kadar şey biriktiriyorum sormak için içeri girince heycandan hepsini unutuyorum yaa ve bu sefer yeni randevu tarihimi kapıya çıkınca unutmuştum takrar geri girip sordum o derece..
Eki Görüntüle 872345
kızlar mide bulantısı kızda daha yogun erkekte daha hafif geçiyormuş diyorlar..acaba öylemi dersiniz? :))) bizimde kontrolümüz cuma günü inşallah kalp atışlarını duyup iki bebişiminde sağlıklı olduğunu görürüm dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Kızlar düşüş yaşıyorum değerlerimde çok üzgünüm.... 97 den 35 e düşmüş kanamam da yok ne önerirsiniz
kızlar mide bulantısı kızda daha yogun erkekte daha hafif geçiyormuş diyorlar..acaba öylemi dersiniz? :))) bizimde kontrolümüz cuma günü inşallah kalp atışlarını duyup iki bebişiminde sağlıklı olduğunu görürüm dualarınızı eksik etmeyin kızlar
tskler canm bnde okudum genelde bozukmus bu marka testler bende bıde predictor var ama onu beklıycem yapmıyorum bat 25 kasım
merhabalar hamile annecikleer
kızlar siz kaç kilo ile hamile kaldınız :26:
tatlım senin ikizlerin mi olacak
selam canım 54 ile hamile kaldım:)))
Merhaba canım,
ben spor salonuna yazıldığım zamanda hamile kaldım, yani fazla kilolar ile dr. da tartıldığımda 81,9 kg çıktım.. Biraz fazla ama napalım kısmetimiz böyleymiş.. bebeğimiz sağlıklı olsun da kg kolay iş inşallah
evet cnm ikizlerim olucak rabbimin izniyle inşallah.
Benimde bulantılarım var.Ama aşırı değil.Benim tansiyonumda düşüyor.Bu günler geçecek inşallah.Sabredelim.Çok zor gerçekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar merhaba,
Geçen hafta çarşamba bütün gün hatta gece hastanedeydik. önce SATa göre hesapladı dr. ve 5 hafta 4 günlük olması lazım dedi ve ultrasonda bakalım dedi, baya bastırmasına rağmen kese karindan ultrasonda gozukmedi.. tekrar kan tahlili istedi detaylı ve kan tahlili yapip degerlerine bakti 2 saat onu bekledik ve daha 892,17 yani 3 haftalik filan dedi sanırım gec dollenmis dedi, bende kasıklarımdaki ve belimdeki ağrılardan bahsettim o zaman alttan bakalım dedi ve baktı dis gebelik gibi değil normal gozukuyo dedi rahim duvarları kalın gayet verimli dedi ama daha çok yeni diyip tutunmasi icin progestan verdi ağrıların artarsa da minoset verdi onu içersin dedi.. cumaya randevu verdi
Cuma gittim önce kan verdim bekledim değerim 2074,68 çıktı, ultrasonda baktı ve noktacığımız gözüktü çok şükür.. Progestanı içmene gerek yok dedi bıraktırdı, folik aside devam..
fakat ben şimdi tahmini doğum tarihimi nasıl hesaplıcam fikriniz var mı? dr. 10 gün sonraya randevu verdi, sanırım kalp atışları için.. Kapıda o kadar şey biriktiriyorum sormak için içeri girince heycandan hepsini unutuyorum yaa ve bu sefer yeni randevu tarihimi kapıya çıkınca unutmuştum takrar geri girip sordum o derece..
Eki Görüntüle 872345
Kızlar düşüş yaşıyorum değerlerimde çok üzgünüm.... 97 den 35 e düşmüş kanamam da yok ne önerirsiniz
masaallah bende 53 ıle hamıle kaldımboyum 165 çok kılo almak ıstemıyorum napmam gerek onun için acaba yaa
olsun bebisin saglılklı olsunda gerisi sonra da verirsin
rabbim her ikisinede hayırlı uzun ömürler versinbenim teyzelerim ikiz esiminde halasının çocukları acaba bizimde ikiz olabilir mii
Aynen canım benimde sabahları ve acıktığımda oluyor ama çok yoğun değil tuzlu bişeyler yiyince geçiyor inşallah yoğun olmaz.Amin canım sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımızda hepsine değecek inş.
Canım geç döllenmeyse doğumda döllenmeye bağlı bebiş gelişimine göre belli olur ama zaten bir dahaki gidişinde kesen büyümüş olur inş.o zaman usg sonucunda kaç haftalık olduğun,muhtemel doğum tarihin hepsi belli olur benimde ilk 4+3 tü öğrendiğimde ve küçücük noktaydı 1 hafta sonra hem yolk kesesi göründü hem kese büyümüştü.
canımm nasılsın?bende seni merak ediyordum bir kaç gündür girmiyosun naptı acaba dedim allah yardımcın olsun dualarımız seninle hiç merak atme canım o pıtpıtları duyacaksın ve dünyalar senin olacak inşallah bende çok korkuyodum biliyosun amaaaa çok şükür:))
mide bulantısı konusunda o söylentiye inanma canım onun aslı şuymuş vücut önceden bir gebelik geçirdiyse betaya hassasiyeti değişiyomuş ve ilkine göre daha hafif belirtiler yaşanıyomuş ama ilk hamilelikse daha yoğun bulantı oluyomuş ebe demişti bana.Mesela benim ablam ilki erkek çok zor geçti bulantılardan sadece serumlarla beslendi ilk 4 ay ama 2.kızdı ve hiçbişey hissetmedi bile:))
Tatlım çok üzüldüm yaa çok zor bir durum allah sabır versin birkaç gün içinde testini tekrarla belki sonradan düzelir(
masaallah bende 53 ıle hamıle kaldımboyum 165 çok kılo almak ıstemıyorum napmam gerek onun için acaba yaa
Canım ben de bilmiyorumki ne kadarlık olduğunu, doktor söylemedi, sadece çok yeni olduğunu söyledi.
Burası çok güzel, inşallah daim olur konumuz, arkadaşlıklarımız
Kıyamam ne tatlısın:))
Canım bende gebelikle ilgili bir kitap var, orada doktor kontrolüne gidene kadar aklınıza gelen soruları not alın diyo.
Ben notlarımı aldım mesela, çünkü akşama hemen aklımdan çıkıyo sorucağım şeyler
Benim de kontrolüm 2 aralıkta, kalp atışlarını dinleriz demişti doktor. hayırlı haberler alırım inşallah:)
İnşallah canım, bize de yazarsın burdan, biz de duymuş kadar oluruz:))))
Bu mide bulantısı ile ilgili ben birşey duymamıştım.Ama eğer senin söylediğin doğruysa erkek olabilir benimki.
Çünkü daha çok şükür bulantı ve kusma yaşamadım ağır olarak..
Benim sadece gaza bağlı midem bulanıyo o kadar..
Canım ya, doktorun ne dedi bu duruma
O zaman fiziki görünüşümüz birbirine yakın benimde boy 1.65.Bende kilo konusunda takıntılıyım sorma zaten tam kilo vermek için çabalarken bebişi öğrendim ama olsun çok şişkoda olsam bebişim iyi olduktan sonra nasılsa doğumdan sonra veririz.Ben yağlı şeyler yemiyorum bana doktorum eti haftada bir ye ama sebze ağırlıklı beslen özellikle lifli gıdalar ye o zaman hem fazla kilo almazsın hem bebişin iyi beslenir dedi.Bende öyle yapıyorum.Hamişim diye abanmıyorum yemeklere yani:)))