Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben de bu ay hamile kaldığımı öğrenerek aranıza katıldım :) Çok heyecanlı ve mutluyummmm.. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Çünkü doktor kesen biraz küçük dedi Olabiliyor böyle sorun değil dedi ama o kurt düşüt bi kere yüreğe

Daha önce düşüklerim ve kurtajım oldu. Artık bebeğimden ayrılmak istemiyorum!!

Umarım firesiz hepimiz sağlıkla doğuma gideriz arkadaşlar :) Birbirimize dua edelim <3

Tebrik ederim Aynen bil mukabele Dualaşalım İnşallah canım

hayırlı ugurlu olsun canım rabbim saglıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah aramıza hosgeldin..

oooo hosgeldin aramiza :) sen kac haftaliksin? Saglikla al kucagina bebisini insalla

Arkadaşlar bende bu sabah öğrendim hamiş olduğumu. Eylül ayında düşük yaşamıştım 6 haftalık. Bir aksilik çıkmazsa 3,5 yaşında ki oğluma kardeş gelecek. Allah Tüm hamişlik isteyenlere nasip etsin, hamiş olanlara da sağ salim sağlıklıca kucaklarına almayı nasip etsin.

aramıza hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip eylesin bebeklerimizi..

kızlar bnde hamıle oldugumu dusunuyorum sat 25 ekım. adet dongum 30 ile 35 gun arasında degıstıgı ıcın 25 kasım yada en gec 29 kasım dıye dusunuyorum ve bende hamılelık ıcın bıtın belırtıler var. şiş göğüsler hariç. bu sabaha kadar kasık ağrım yoktu ama kasıpıma hafif hafif iğne batmaları gibi sancılar hissediyorum bıde ınanılmaz derecede gaz var.. napim test yapmak için erken mi bekliyeyım mı kan testı ıcın dr dan29 kasım a randevu aldım ıdrar testı ıcın predictor ve baby tıme testlerden almıstımyapımm mı kı ?

benim sat 28 ekim ve adetime 1 gün var. akşam eczaneye erken gebelik prodüktör almaya gittim ama kalmamış bende 5 tl ye labmen marka aldım. Sabah idrarı ile yaptım ve +++++ bence normal test ile dene gerçi benim döngüm 26-28 gün arası değişiyo.

ahh canm bndem de o kadar duzensız kııı.. ama genelde mesela 25 ınde adet olduysam ertesı ay da 25 inde olurum . sadece gecen ay 21 gunde oldum düğünüm vardı stresten oldum yani.. bakalım bende evdekı testı yapsam dıyorum ama erken mı ddaha bılemıyorum..

sen de belirtiler varmış inan ben de hiç belirti yok. bence yarın sabah idrarıyla dene ama -- çıkarsa ümitsizliğe kapılma

sen de belirtiler varmış inan ben de hiç belirti yok. bence yarın sabah idrarıyla dene ama -- çıkarsa ümitsizliğe kapılma

kendımı zor tutuyorum suan yapmamak ıcın hafta sonu kayınvalıdeme gıdıcez .. şehir dışına. orda test yapamıcam ya döndüğümz dede ayın 25 i olucak o zaman yapıcam erken yapıyorum moralım bozuluyor.

bekle o zaman, moralini bozma stres yapma nasıl olsa öğrenicen sabret.

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıka kucağın al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…