- 12 Mart 2013
- 11
- 0
etmeye calışıyorum cnm elimden geldiğince ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor demişti doktor en son inşallah oda diğerine yetişmiştir. haftaya cuma olsunda kontrol edilsin diye 4 gözle bekliyorum
Yetişir yetişir inşallah
ben de ikizim kız kardeşim 2 500 kg ben 1 500 kg doğmuşum Karnındayken de doğduktan sonrada doktor yaşamaz demiş ama çok sağlıklıyım
Yetişir yetişir inşallah
ben de ikizim kız kardeşim 2 500 kg ben 1 500 kg doğmuşum Karnındayken de doğduktan sonrada doktor yaşamaz demiş ama çok sağlıklıyım
AAsen ikiz misin? o zaman belki senin bebişte ikizdir belli mi olur?inşallah dediğin gibi olur canım yaa..içim içimi yiyor inan..
Ben de bu ay hamile kaldığımı öğrenerek aranıza katıldım :) Çok heyecanlı ve mutluyummmm.. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Çünkü doktor kesen biraz küçük dediOlabiliyor böyle sorun değil dedi ama o kurt düşüt bi kere yüreğe
Daha önce düşüklerim ve kurtajım oldu. Artık bebeğimden ayrılmak istemiyorum!!
Umarım firesiz hepimiz sağlıkla doğuma gideriz arkadaşlar :) Birbirimize dua edelim <3
Ben de bu ay hamile kaldığımı öğrenerek aranıza katıldım :) Çok heyecanlı ve mutluyummmm.. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Çünkü doktor kesen biraz küçük dediOlabiliyor böyle sorun değil dedi ama o kurt düşüt bi kere yüreğe
Umarım firesiz hepimiz sağlıkla doğuma gideriz arkadaşlar :) Birbirimize dua edelim <3
AAsen ikiz misin? o zaman belki senin bebişte ikizdir belli mi olur?inşallah dediğin gibi olur canım yaa..içim içimi yiyor inan..
Evet canım kız kardeşim var iyiki olmuş herşeyim o benım kardeşim dostum arkadaşım ablam Allah acısını göstermesın uzuuun sağlıklı ömurler versın
İnşallah canım rabbım yazdıysa olur bunda olmazsa diğerinde umarım olur yoldaş olurlar birbirlerine
Evet canım kız kardeşim var iyiki olmuş herşeyim o benım kardeşim dostum arkadaşım ablam Allah acısını göstermesın uzuuun sağlıklı ömurler versın
İnşallah canım rabbım yazdıysa olur bunda olmazsa diğerinde umarım olur yoldaş olurlar birbirlerine
ben tek çocugum canım hep çocugum benim gibi tek kalmasın istiyordum rabbim gönlüme göre verdi binlerce kez şükürler olsun..insanın 1 kardesi olması gibi güzel bişey yoktur heralde
ben tek çocugum canım hep çocugum benim gibi tek kalmasın istiyordum rabbim gönlüme göre verdi binlerce kez şükürler olsun..insanın 1 kardesi olması gibi güzel bişey yoktur heralde
inanın çok sevindim adınıza
Umarım hepimiz hicbir üzücü durumla karşılaşmadan sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi
Burada uzun zaman paylaşırız sevinçlerimizi
inanın çok sevindim adınıza
Umarım hepimiz hicbir üzücü durumla karşılaşmadan sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi
Burada uzun zaman paylaşırız sevinçlerimizi
ayy inşallah canım inşallah..inan en çok istediğim şey bu..bebeklerimiz bizi bırakmasınlar rabbim onları sağlıklı sıhhatli kucagımıza almamızı nasip eylesin inşallah
Arkadaşlar bende bu sabah öğrendim hamiş olduğumu. Eylül ayında düşük yaşamıştım 6 haftalık. Bir aksilik çıkmazsa 3,5 yaşında ki oğluma kardeş gelecek. Allah Tüm hamişlik isteyenlere nasip etsin, hamiş olanlara da sağ salim sağlıklıca kucaklarına almayı nasip etsin.
aramıza hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip eylesin bebeklerimizi..
kızlar bnde hamıle oldugumu dusunuyorum sat 25 ekım. adet dongum 30 ile 35 gun arasında degıstıgı ıcın 25 kasım yada en gec 29 kasım dıye dusunuyorum ve bende hamılelık ıcın bıtın belırtıler var. şiş göğüsler hariç. bu sabaha kadar kasık ağrım yoktu ama kasıpıma hafif hafif iğne batmaları gibi sancılar hissediyorum bıde ınanılmaz derecede gaz var.. napim test yapmak için erken mi bekliyeyım mı kan testı ıcın dr dan29 kasım a randevu aldım ıdrar testı ıcın predictor ve baby tıme testlerden almıstımyapımm mı kı ?
ahh canm bndem de o kadar duzensız kııı.. ama genelde mesela 25 ınde adet olduysam ertesı ay da 25 inde olurum . sadece gecen ay 21 gunde oldum düğünüm vardı stresten oldum yani.. bakalım bende evdekı testı yapsam dıyorum ama erken mı ddaha bılemıyorum..
sen de belirtiler varmış inan ben de hiç belirti yok. bence yarın sabah idrarıyla dene ama -- çıkarsa ümitsizliğe kapılma
kendımı zor tutuyorum suan yapmamak ıcın hafta sonu kayınvalıdeme gıdıcez .. şehir dışına. Orda test yapamıcam ya döndüğümz dede ayın 25 i olucak o zaman yapıcam erken yapıyorum moralım bozuluyor.
hoşgeldin canımArkadaşlar bende bu sabah öğrendim hamiş olduğumu. Eylül ayında düşük yaşamıştım 6 haftalık. Bir aksilik çıkmazsa 3,5 yaşında ki oğluma kardeş gelecek. Allah Tüm hamişlik isteyenlere nasip etsin, hamiş olanlara da sağ salim sağlıklıca kucaklarına almayı nasip etsin.