- 28 Mayıs 2012
- 221
- 0
ozamaaan adetıen ne kadar kala öğrendın ne gıbı belırtıler yaşadın bizimle paylaşıyorsunn canımmm
Biz de öğrenmeyen kalmadı desem yeridir eşim heyecandan yumurtladı herkese :) ama daha ben doktora bile gitmedim anca pazartesi gidebileceğim çok korkuyorum kötü bi şey duymaktan hesaplarıma göre 6+0 dayım.
ya arkadaşlar ben bugun doktora gittim bebeğimiz 2 veya 3 haftalık dedi ama son adet tarihin den hesaplarsak 5 haftalık çıkıyor şimdi hahgisi doğru:26:
Evliliğimiz daha 2 ayı yeni geçti hamile olduğumu öğrendiğimde de 1,5 aylık evliydik :)
Aslında son 1 haftadır adet belirtileri gösteriyordum, bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde normalde olduğundan daha belirgin bir şişlik :)
Hatta belirtilere bakarak erken geleceğini bile düşünmüştüm ama bırakın erken gelmeyi normal tarihinden 4 gün geçti gelen giden yoktu... Bebek çok istememe rağmen boşa ümitlenmiş olmayım zamana bırakayım diye test için acele etmek istemiyordum ama yoğun şekilde kullandığım kola-kahve-sigara üçlüsü beni korkuttu.. Ya bebişim varsa acilen öğrenip bu üçlüyü hayatımdan çıkarmalıyım dedim :) veee 9 kasım sabahı test yapıp bebişimin müjdesini aldımmmm :)))
amin canim dualarim sizinle rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin duygularimi boyle icten paylastigin icin tesekkur ederim o oyle bir duyguymuski bebegin oracikta minicik ama kalbi var koca insan gibi allahim sukurler olsun nasip etti kocagimiza almayida nasip etsin.sana on gun haftalar gibi gelecek eger benim gibi korkularin varsa ama bi duyuncada insallah bambaska bisey yasayacaksin benim en buyuk korkum bugundu anlatamam sana :-(
merhaba
ben aranıza yeni katıldım.sat 19 ekim di ve 19 kasımda regl olmayınca ertesi gün kan testi yaptırdım beta hgc 665 çıktı,27 kasımda yine kanda bakılması gerekiyormuş.sizce kaç haftalık hamileyim
merhaba hoşgeldiniz Bat tarihleriniz benimle aynı 4 haftalık olabilir Baya yüksek çıkmış ama maşallah
merhaba, yumurtlamadan itibaren hesaplanınca 2-3 haftalık oluyor bebişlerimiz ancak 40 haftalık gebeliğin başlangıç tarihi son adet gününüzün başladığı tarih oluyor. endişelenmeyin dr iki hesabı da söylemiş size :))
teşekkür ederim canım peki o zaman hersey bu alttaki çizelgeye göre ilerleyecek değil miyani ben suanda 5 haftalık gözüküyorum haftaya keseyi görebileceğim insaalah o halde yoksa doktorun hesabına gore daha 3 haftalık bır 3 hafta sonra mı gorecegim:26:
bende hepimiz icin dua ediyorum insallah sonuna kadar sorunsuz atlatabilir benimde korkum kanimda pihtilasma var igne oluyorum gobekten ama hep korkusunu yasiyorum...adet gecikmesinden sonra cikan sonuc cok onemli degil canim onemli olan iki gun sonra tekrarlandiginda degerin tam iki kati olmasi lazim saglik ocagiyla hastanede verdigin tahlil arasinda 48 saat var mi?korkma ins hersey cok guzel olacak annesiAmiiin burdaki tüm hamilelere de özel dua ediyorum Ne güzel paylaşıyoruz yaşadıklarımı
İnşallah hepimiz yaşarız senin bugün hissettiklerini
Umarım çabuk geçer beniim korkum betam reglim 3 gün geciktiğinde 96 çıktı dünde sağlık ocağında gebelik takibi için verdim 140 çıktı Doktor geç döllenme olabilir ama yükselmesi iyi düşerse sorun olur dedı bakalım Salı günü gidicem sanırım kontrole Hayırlısı herşeyin inşallah
canim beta sonucun dollenme ile baslayan hamilelik degerlerin ama doktorlar icin asilolan sey son adet tarihinin ilk gunuya arkadaşlar ben bugun doktora gittim bebeğimiz 2 veya 3 haftalık dedi ama son adet tarihin den hesaplarsak 5 haftalık çıkıyor şimdi hahgisi doğru:26:
bende hepimiz icin dua ediyorum insallah sonuna kadar sorunsuz atlatabilir benimde korkum kanimda pihtilasma var igne oluyorum gobekten ama hep korkusunu yasiyorum...adet gecikmesinden sonra cikan sonuc cok onemli degil canim onemli olan iki gun sonra tekrarlandiginda degerin tam iki kati olmasi lazim saglik ocagiyla hastanede verdigin tahlil arasinda 48 saat var mi?korkma ins hersey cok guzel olacak annesi
pazartesi verdim ilk tahlilimi İkinciyide işte dün verdim o yüzden düşük çıktı dedi doktor
İnşallah hayırlısı olsunda keşke sağlık ocağına gitmeseydim diyorum
teşekkür ederim canım peki o zaman hersey bu alttaki çizelgeye göre ilerleyecek değil miyani ben suanda 5 haftalık gözüküyorum haftaya keseyi görebileceğim insaalah o halde yoksa doktorun hesabına gore daha 3 haftalık bır 3 hafta sonra mı gorecegim:26:
bende hepimiz icin dua ediyorum insallah sonuna kadar sorunsuz atlatabilir benimde korkum kanimda pihtilasma var igne oluyorum gobekten ama hep korkusunu yasiyorum...adet gecikmesinden sonra cikan sonuc cok onemli degil canim onemli olan iki gun sonra tekrarlandiginda degerin tam iki kati olmasi lazim saglik ocagiyla hastanede verdigin tahlil arasinda 48 saat var mi?korkma ins hersey cok guzel olacak annesi
pazartesi verdim ilk tahlilimi İkinciyide işte dün verdim o yüzden düşük çıktı dedi doktor
İnşallah hayırlısı olsunda keşke sağlık ocağına gitmeseydim diyorum
canim sen bence ilkini yaptirdigin yerde carsamba tekrarlamaliydin ama bazen duzensiz gidip birden duzelebiliyomus.
canim sen bence ilkini yaptirdigin yerde carsamba tekrarlamaliydin ama bazen duzensiz gidip birden duzelebiliyomus.
Doktor öyle birşey demedi benimde ilk hamileliğim baya bilgisizim bu konuda
Umarım dediğiniz gibi olur Salı gününü nasıl geçireceğim
Doktor öyle birşey demedi benimde ilk hamileliğim baya bilgisizim bu konuda
insallah canim sen yuregini ferah tut eger beta 300 un altindaysa doktorlar genelde 2 gune bir tekrarlayip gidisata bakiyolar ama doktorun demeliydi icini rahat tut sen stres yapma
bide her kurumda referans araligi farkli oldugu icin degerlerde oynama oluyo bence ondan kaynaklidir senin icin dua edecegim sonuclardan haberdar et beniDoktor öyle birşey demedi benimde ilk hamileliğim baya bilgisizim bu konuda
insallah canim sen yuregini ferah tut eger beta 300 un altindaysa doktorlar genelde 2 gune bir tekrarlayip gidisata bakiyolar ama doktorun demeliydi icini rahat tut sen stres yapma
Sağolasın canım inşallah stres yapmıcam Ol diyen Allah yaşatacakca yaşatır nasip
İnşallah hayırlı haberlerle ederim canım
İyi geceler canım kaçayım ben Dikkat et kendine
Sağolasın canım inşallah stres yapmıcam Ol diyen Allah yaşatacakca yaşatır nasip
İnşallah hayırlı haberlerle ederim canım
İyi geceler canım kaçayım ben Dikkat et kendine
sagol canim sende kendine cok dikkat et bol bol istirahat et iyi gecelerr.