- 7 Ekim 2013
- 105
- 1
- 34
İnşallah canım Çok pozitifsin O kadar yorgunluğuna cidden Allah ol deyince oluyor Bende 2 yıldır hiçbir sorun olmadığı halde gebe kalamıyordum Bu ay hele hiç ümidim yoktu Ama rabbim ol deyince oldu İnşaallah
Gelişmeleri paylaşalım birbirimize destek olalım
ne güzel rabbım nasıp ettı bıze bu mutluluğu bızıde ortak ettı bu heycanlı beklıyıse :) benım bıtek goguslerım cok agrıyo unun dışında bulantım falan yok sızde basladımı
Evet şükür nasip etti İnşallah hayırlısıyla olur
Benimde göğüslerimde ağrı değilde kaşınma karıncalanma var birde hafif regl olacakmışım gibi agrılar ara ara
Bulantı hiç yok sanırım daha erkenmiş Yada umarım hep böyle gider Anneciğim beni ve ikizimi 3 aylıkken öğrenmiş üstüne regl görmüş çünkü
İkiziminde ikizi oldu ama o ara umredeydi anlamadı hamile olduğunu ve dikkat etmediği için birini kaybetti Bende o yüzden ümitliyim belki Allah verir
gecen hafta benımde oyle oldu sankı hastancakmısım gıbı ve 3 gun lekelnmem oldu doktor yerleşme kanamsı dedı baya baya az az kan geldı ozman cok korkmuştum sonra keseyı görünce rahatladım tabı :) aa ne güzel ıkız olma sansı var sızınde bende cok ısterım ıkız olmasını ama bızım sülalede yok ne yazıkkı
benimde adet gecikmemden 4-5 gün önce böyle pembemsi belli belirsiz bir lekelenmem oldu ama devamı gelmedi şükür Doktor her ihtimale karşı progestan verdi kullanıyorum bakalım 7 günlük kaldı inşallah gelme derde 2 aralıkta giderim
Evet şansım yüksek çünkü ikiz genini anne taşırmış annemin sülalesindede var Nasip hayırlısı
Allah herkesin gönlüne göre versin
Tanıştığıma memnun oldum Canım ismim fatma
merhaba bayanlar hepinizin gözü aydınbende dün öğrendim hamile olduğumu , bhcg 57 çooookkk minik
selam kızlar mu mujdelı haberı aılenızle paylastınızmı ben daha kimseye soyleyemedım sadece esım bılıyo hemen hemen 5 haftalık oldu daha erkenmı söylemek ıcın sımdı kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum doğrumu yapıyorum sızce ?
hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah
biz hala kimseye söyleyemedik kalp atışlarını duyalım ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz bakalım...
bende cok memnum oldum canım benım ısmımde elıf :) muayene sonuçlarımızı yazalım mutlaka haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
Canım Hayırlı olsun Hamileliğiniz
İkiz mi acaba hamileliğiniz merak ettim :44::44::44:
Yazarım canım İnşallah bir gidelimde
Bu arada belli haftalarda resim çekilmeyi düşünüyorum 4 6 12 18 22 24 mesela
aynen canım kısmetse duyunca soylıcem bende. tabı telefonda kaçırmazsam ağzımdan bazen dılımın ucuna kadar gelıyo
Canım Hayırlı olsun Hamileliğiniz
İkiz mi acaba hamileliğiniz merak ettim :44::44::44:
evet canım ikiz benim bebişlerim...
yok canım ben hep gün içinde yaptım öyle ilk idrarımla değil, hayırlısı olur inşallahTamam canım bende önümüzde ki hafta yapıcam salı yada çarşamba peki sabah mı yaptın
hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah
biz hala kimseye söyleyemedik kalp atışlarını duyalım ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz bakalım...
evet canım ikiz benim bebişlerim...
Ayy çok sevindim Allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallah
Sülalenizde varmıydı acaba :44::44::44: Yüzde yada Binde olan birşey çünkü merak ettim
amiiiin hepimize inşallah, çok sağolun sizinde hayırlı olsun
Ayy çok sevindim Allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallah
Sülalenizde varmıydı acaba :44::44::44: Yüzde yada Binde olan birşey çünkü merak ettim
sülalede de var canım ama benim tüp bebek 2 embriyo transfer edilmişti şükürler olsun ikiside bırakmadı beni :))
sülalede de var canım ama benim tüp bebek 2 embriyo transfer edilmişti şükürler olsun ikiside bırakmadı beni :))
Maşallah Umarım Bir ömür sağlıkla Bırakmazlar siziKaçıncı haftanızda gözüktü iki kesenizde :44::44:
Maşallah Umarım Bir ömür sağlıkla Bırakmazlar siziKaçıncı haftanızda gözüktü iki kesenizde :44::44:
amin canım inşallah...5,5 haftalıktı canım gecen cuma kontrolüm vardı o zaman gözüktü ikiside
amin canım inşallah...5,5 haftalıktı canım gecen cuma kontrolüm vardı o zaman gözüktü ikiside
Maşallah erkenden göstermiş kendini melekler Dikkat edin kendinize lütfen
Maşallah erkenden göstermiş kendini melekler Dikkat edin kendinize lütfen
etmeye calışıyorum cnm elimden geldiğince ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor demişti doktor en son inşallah oda diğerine yetişmiştir. haftaya cuma olsunda kontrol edilsin diye 4 gözle bekliyorum