Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kesinlikle öyle bir aksilik olursa çünkü açıklamak daha zor oluyor,ne kadar az kişi bilirse şimdilik o kadar iyi. Anlıyorum insan sevincini paylaşmak istiyor ama eşinle ve bizlerle yaşa mutluluğunu bence :) biz birlikte şafak sayacağız burada:)

öyle evet 6 hafta olmadan gözükmeyebiliyormuş Öyleyse benimde 2 aralıkta gitmem lazım bakalım hayırlısı Çok teşekkürler İnşaallah güzel olacak

benimde göğüs ağrım bu kez her zamankinden çok daha erken başladı kasık ağrısı da belirtilerden biri, söylediklerine göre pozitif çıkacak gibi geliyor bana ,inşallah hamilesindir.

hayırlısıyla bıde kucağımıza alsak :) hep beraber gerı sayım başladı ıns bıldıklerımızı bırbırımızle paylısıcaz bu tatlı heycanı bırlıkte gecırcez :)

benimde göğüs ağrım bu kez her zamankinden çok daha erken başladı kasık ağrısı da belirtilerden biri, söylediklerine göre pozitif çıkacak gibi geliyor bana ,inşallah hamilesindir.

evet adetimden 2 hafta önce yani yumurtlamadan hemen sonra başladı canım şikayetler

evet canım vajinal ultrasonla gordu gecen carsamba gıttım. cumartesı günüde normal ultrasondada gordu

baya erkenden görülmüş o zaman keseniz ne güzeeel Bende korkuyorum salı günü olurda illa gel derse doktorda gözükmez diye :18::18::18::18:

benım doktor ısı bıraz karışık oldu hem ozele hem devlet hastenesıne gıttım ıkısıde ayrı ayrı tarıh verdı her seferınde kan aldıkları ıcın verdıklerı tarıhte gıtmedım cunku kolum delık desık oldu artık kan almaya damar bulamadılar bıraz dınlensın ıstedım her seferınde cok sukur normal cıktı sonuçlar haftaya bıdaha gıdıcem 6 haflalıgın ıcınde olcaz ıns belkı kalbını duyarım. :)

baya erkenden görülmüş o zaman keseniz ne güzeeel Bende korkuyorum salı günü olurda illa gel derse doktorda gözükmez diye :18::18::18::18:

canım korkma kan testıde ıstıyo orda degerlerın güzel gelır inş. evet ben cok erken ogrendım nasıl oldu anlamadım ama dedım ya ıcımıze dogdu

büşracım ben özelden mesaj atamıyormuşum 50 yorum yazmam gerekiyormuş öyle bir uyarı çıktı, o yüzden buradan yazıyorum sana tavsiyem adet gününe kadar beklemen, ama bende bekleyememiştim:)) iki gün önce öğrendim ama o güne kadar yaptığım tüm testler negatifti, yani test yaparsan da umutsuzluğa kapılma tekrarlarsın birkaç gün geçince :)

çok şükür normal çıkmış kan sonuçların ben ondan da korkuyorum artış olmazsa falan diye, inşallah kalp atışlarını da duyarsın haftaya bize de söylersin :)

çok şükür normal çıkmış kan sonuçların ben ondan da korkuyorum artış olmazsa falan diye, inşallah kalp atışlarını da duyarsın haftaya bize de söylersin :)

mutlaka soylerım ıcını ferak tut rabbım hayırlısını versın hakkımızda ıns . eger olcaksa oluyo benım tam taşınırken olmuş okadar agır kolıler kaldırdımkı okadar atladım zıpladımkı ınanmazsınız o sırada hamıle kalmışım ıste rabbım ol dedımı oluyo

MERHABA
bende 21.07.2014 tarihini sabırsızlıkla bekliyorum haftaya salı gün doktora gideceğim c.tesi doktora gittiğinizde sonucu yazarmısınız

canım korkma kan testıde ıstıyo orda degerlerın güzel gelır inş. evet ben cok erken ogrendım nasıl oldu anlamadım ama dedım ya ıcımıze dogdu

İnşallah canım Çok pozitifsin O kadar yorgunluğuna cidden Allah ol deyince oluyor Bende 2 yıldır hiçbir sorun olmadığı halde gebe kalamıyordum Bu ay hele hiç ümidim yoktu Ama rabbim ol deyince oldu İnşaallah
Gelişmeleri paylaşalım birbirimize destek olalım

Tamam canım bende önümüzde ki hafta yapıcam salı yada çarşamba peki sabah mı yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…