Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben de bu ay hamile kaldığımı öğrenerek aranıza katıldım :) Çok heyecanlı ve mutluyummmm.. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Çünkü doktor kesen biraz küçük dedi :KK43: Olabiliyor böyle sorun değil dedi ama o kurt düşüt bi kere yüreğe :KK43:

Daha önce düşüklerim ve kurtajım oldu. Artık bebeğimden ayrılmak istemiyorum!!

Umarım firesiz hepimiz sağlıkla doğuma gideriz arkadaşlar :) Birbirimize dua edelim <3
hoşgeldiiiiiin:KK9::KK9::KK9:, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:, iyi düşün iyi olsun, hep söylüyorum moral çok ama çok önemli

kızlarrr yarın doktor kontrolüm var. Kalp atışını duymamız ve bebegin büyüdüğünü görmemiz gerekiyor. 2 hafta kadar geride oldugunu söylemişti doktor geçen hafta. Geç döllenme nedeniyle olabilirmiş. İnşallah başka sorun yoktur. Dua edin olur mu???

kızlar bnde hamıle oldugumu dusunuyorum sat 25 ekım. adet dongum 30 ile 35 gun arasında degıstıgı ıcın 25 kasım yada en gec 29 kasım dıye dusunuyorum ve bende hamılelık ıcın bıtın belırtıler var. şiş göğüsler hariç. bu sabaha kadar kasık ağrım yoktu ama kasıpıma hafif hafif iğne batmaları gibi sancılar hissediyorum bıde ınanılmaz derecede gaz var.. napim test yapmak için erken mi bekliyeyım mı kan testı ıcın dr dan29 kasım a randevu aldım ıdrar testı ıcın predictor ve baby tıme testlerden almıstımyapımm mı kı ?:KK52:

Ayyyy ben olsam dayanamayip yapmistim coktan :) ozellikle predictorun sonucunun digerlerinden daha garanti oldugunu duymustum..bence denemelisin. Adetten oncede pozitif cikan bircok bayan arkadas biliyorum.sonucunu bende merakettim inan. Insallah allah gonlune gore verir:)

Ayyyy ben olsam dayanamayip yapmistim coktan :) ozellikle predictorun sonucunun digerlerinden daha garanti oldugunu duymustum..bence denemelisin. Adetten oncede pozitif cikan bircok bayan arkadas biliyorum.sonucunu bende merakettim inan. Insallah allah gonlune gore verir:)

aslında yapmak ıstemıyor degılım ama ılk ıdrarla yapılması lazım ya canm bu saatten sora yapamam artık.. ptesı yapıcam :KK1:

herkese merhabaaaa :)))
bende 9 kasımda öğrendim hamile olduğumu :KK16:

Rabbim isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın :KK16:
Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :nazar:

herkese merhabaaaa :)))
bende 9 kasımda öğrendim hamile olduğumu :KK16:

Rabbim isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın :KK16:
Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :nazar:

ozamaaan adetıen ne kadar kala öğrendın ne gıbı belırtıler yaşadın bizimle paylaşıyorsunn canımmm :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::emir_bebek:

Rabbimin hikmeti okadar buyukki. Hepiniz i cani gonulden tbr ediyorum hanimlar. Kiminizin ilk Kiminizin ikinci ucuncu allah sahlikla kucaginiza almak nasip etsin bir omur ayirmasin. Bende hamileyim 4 haftalik. Okadatr cok ugrastikki olmasi icin 5 yildir. Her yolu denedik 4 tup bebek yaptirdik ol demeyince olmuyor rabbim. Simfi kendiligimden hamile kaldim. Cok mutluyum binlerce sukurler olsun. Ama korkularimda var elbet. 2 hafta sonra kalp atisinida duyurmayi nasip edet ins guzel allahim. Hanimlar bu mubarek cuma hurmetine dualrinizi eksit etmeyin bendende. Saglicakla kalin bebisletinize iyi bakin :)

rabbimin hikmeti okadar buyukki. Hepiniz i cani gonulden tbr ediyorum hanimlar. Kiminizin ilk kiminizin ikinci ucuncu allah sahlikla kucaginiza almak nasip etsin bir omur ayirmasin. Bende hamileyim 4 haftalik. Okadatr cok ugrastikki olmasi icin 5 yildir. Her yolu denedik 4 tup bebek yaptirdik ol demeyince olmuyor rabbim. Simfi kendiligimden hamile kaldim. Cok mutluyum binlerce sukurler olsun. Ama korkularimda var elbet. 2 hafta sonra kalp atisinida duyurmayi nasip edet ins guzel allahim. Hanimlar bu mubarek cuma hurmetine dualrinizi eksit etmeyin bendende. Saglicakla kalin bebisletinize iyi bakin :)

allah sevincini daim etsin sonuna kadar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız miniklerimizi.

Ben yarın kontrole gideceğim. İnşallah kalp atışını duyarım. Biraz olsun içim rahat eder. Dua edin nolur, sorun çıkmasın. Mutlulukla çıkayım muayeneden. Daha önce bir düşük yaşadım şimdi de arada sırada lekelenmeler oluyor ondan dolayı korkum var. Allahın izniyle yarın güzel haberleri bildiririm size.

Son düzenleme:
Rabbimin hikmeti okadar buyukki. Hepiniz i cani gonulden tbr ediyorum hanimlar. Kiminizin ilk Kiminizin ikinci ucuncu allah sahlikla kucaginiza almak nasip etsin bir omur ayirmasin. Bende hamileyim 4 haftalik. Okadatr cok ugrastikki olmasi icin 5 yildir. Her yolu denedik 4 tup bebek yaptirdik ol demeyince olmuyor rabbim. Simfi kendiligimden hamile kaldim. Cok mutluyum binlerce sukurler olsun. Ama korkularimda var elbet. 2 hafta sonra kalp atisinida duyurmayi nasip edet ins guzel allahim. Hanimlar bu mubarek cuma hurmetine dualrinizi eksit etmeyin bendende. Saglicakla kalin bebisletinize iyi bakin :)

Allahım dualarımızı kabul etsn inşallah. Her birimiz hemen hemen aynı zamanda kucaklarımıza almayı gül kokularını duymamızı nasip etsin.

Arkadaşlar bende bu sabah öğrendim hamiş olduğumu. Eylül ayında düşük yaşamıştım 6 haftalık. Bir aksilik çıkmazsa 3,5 yaşında ki oğluma kardeş gelecek. Allah Tüm hamişlik isteyenlere nasip etsin, hamiş olanlara da sağ salim sağlıklıca kucaklarına almayı nasip etsin.

Aramıza hoşgeldin Canım Amiiiin İnşallah :KK16::KK16::KK16:

kızlarrr yarın doktor kontrolüm var. Kalp atışını duymamız ve bebegin büyüdüğünü görmemiz gerekiyor. 2 hafta kadar geride oldugunu söylemişti doktor geçen hafta. Geç döllenme nedeniyle olabilirmiş. İnşallah başka sorun yoktur. Dua edin olur mu???

Umarım kontrolünüz güzel geçer ikisinide görürsünüz :KK16::KK16::KK16:
Dua ederim canım :nazar::nazar::nazar:

Ben de bu ay hamile kaldığımı öğrenerek aranıza katıldım :) Çok heyecanlı ve mutluyummmm.. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Çünkü doktor kesen biraz küçük dedi :KK43: Olabiliyor böyle sorun değil dedi ama o kurt düşüt bi kere yüreğe :KK43:

Daha önce düşüklerim ve kurtajım oldu. Artık bebeğimden ayrılmak istemiyorum!!

Umarım firesiz hepimiz sağlıkla doğuma gideriz arkadaşlar :) Birbirimize dua edelim <3

Hoşgeldin canım aramıza :KK16::KK16: Aynı duygularla heyecanlı ve telaşlı çoğumuz :KK1::KK1:

Amiiin umarım tüm hamileler sağlıkla doğuma gideriz

Biliyosunuz bugun doktor kontrolum vardi pitpitlar icin ve ben haftalardir cok korkuyordum dun gece 4:00 te uyandim ve sabahladim resmen.muayene masasina yatarken dizlerimin bagi cozuldu korkudan sonra doktor bakti essek kadar olmus bebisin dedi:-)once kalp atislarini gosterdi,sonra ritmini vee beklenen an sesini acti ve pit pit pit...allahim sen nelere kadirsin bu duyguyu yasamak ne buyuk nimetmis oyle duygulandimki ayni bedende iki kalbiz aglamaktan dogru duzgun dinleyemedim bile sonra baktimki benim o halime sekreterde aglamaya basladi duydum kizlar yaradana sonsuz sukurler olsunki nasip etti.usg de tam gununde cikti olcumler 6+3 uc teyzeleri.allahim tez zamanda sizede duymayi nasip etsin inanin asil o zaman anlasiliyomus hamile oldugun:-)

kesinlikle öyle bir aksilik olursa çünkü açıklamak daha zor oluyor,ne kadar az kişi bilirse şimdilik o kadar iyi. Anlıyorum insan sevincini paylaşmak istiyor ama eşinle ve bizlerle yaşa mutluluğunu bence :) biz birlikte şafak sayacağız burada:)

Biz de öğrenmeyen kalmadı desem yeridir eşim heyecandan yumurtladı herkese :) ama daha ben doktora bile gitmedim anca pazartesi gidebileceğim çok korkuyorum kötü bi şey duymaktan hesaplarıma göre 6+0 dayım.

Biliyosunuz bugun doktor kontrolum vardi pitpitlar icin ve ben haftalardir cok korkuyordum dun gece 4:00 te uyandim ve sabahladim resmen.muayene masasina yatarken dizlerimin bagi cozuldu korkudan sonra doktor bakti essek kadar olmus bebisin dedi:-)once kalp atislarini gosterdi,sonra ritmini vee beklenen an sesini acti ve pit pit pit...allahim sen nelere kadirsin bu duyguyu yasamak ne buyuk nimetmis oyle duygulandimki ayni bedende iki kalbiz aglamaktan dogru duzgun dinleyemedim bile sonra baktimki benim o halime sekreterde aglamaya basladi duydum kizlar yaradana sonsuz sukurler olsunki nasip etti.usg de tam gununde cikti olcumler 6+3 uc teyzeleri.allahim tez zamanda sizede duymayi nasip etsin inanin asil o zaman anlasiliyomus hamile oldugun:-)

Çok tatlısınız Okurken bile gözlerim doldu inanın :KK14::KK14::KK14: Çoooook sevindim adınıza :KK16::KK16::KK16: Ne mutlu size Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Nazardan saklasın..

Amiiin inşallah bizlerede nasip olsun Cidden öyle kalp atışını duymadan inanası gelmiyor insanın şahsen hiçbir belirtim yok Daha çok küçük çünkü daha 10 günüm var 6 haftalık olmasına bebişimin bakalım hayırlısı inşallah tekrar tebrik ederim :KK16::KK16::KK16:

ozamaaan adetıen ne kadar kala öğrendın ne gıbı belırtıler yaşadın bizimle paylaşıyorsunn canımmm :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::emir_bebek:

Ben bata 5 gun kala öğrendim göğüslerim şişmişti ve hassastı, olmadık yere ağlamalarım vardı ve gece uyanıp tuvalete gidiyordum çok sık küçük tuvalete çıkıyordum.

Çok tatlısınız Okurken bile gözlerim doldu inanın :KK14::KK14::KK14: Çoooook sevindim adınıza :KK16::KK16::KK16: Ne mutlu size Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Nazardan saklasın..

Amiiin inşallah bizlerede nasip olsun Cidden öyle kalp atışını duymadan inanası gelmiyor insanın şahsen hiçbir belirtim yok Daha çok küçük çünkü daha 10 günüm var 6 haftalık olmasına bebişimin bakalım hayırlısı inşallah tekrar tebrik ederim :KK16::KK16::KK16:
amin canim dualarim sizinle rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin duygularimi boyle icten paylastigin icin tesekkur ederim o oyle bir duyguymuski bebegin oracikta minicik ama kalbi var koca insan gibi allahim sukurler olsun nasip etti kocagimiza almayida nasip etsin.sana on gun haftalar gibi gelecek eger benim gibi korkularin varsa ama bi duyuncada insallah bambaska bisey yasayacaksin benim en buyuk korkum bugundu anlatamam sana :-(

Bebişin hayırlı uğurlu olsun.Hoşgeldin...

sagol teşekkür ederim seninde hayırlı olsun:KK16::KK16:

selam kızlar mu mujdelı haberı aılenızle paylastınızmı ben daha kimseye soyleyemedım sadece esım bılıyo hemen hemen 5 haftalık oldu daha erkenmı söylemek ıcın sımdı kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum doğrumu yapıyorum sızce ?

biz düşünmüyoruz kalb atışlarını duyalım dıye beklıyoruz

X