Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

İnşallah canım Çok pozitifsin O kadar yorgunluğuna cidden Allah ol deyince oluyor Bende 2 yıldır hiçbir sorun olmadığı halde gebe kalamıyordum Bu ay hele hiç ümidim yoktu Ama rabbim ol deyince oldu İnşaallah
Gelişmeleri paylaşalım birbirimize destek olalım :KK16::KK16::KK16::KK16:

ne güzel rabbım nasıp ettı bıze bu mutluluğu bızıde ortak ettı bu heycanlı beklıyıse :) benım bıtek goguslerım cok agrıyo unun dışında bulantım falan yok sızde basladımı

ne güzel rabbım nasıp ettı bıze bu mutluluğu bızıde ortak ettı bu heycanlı beklıyıse :) benım bıtek goguslerım cok agrıyo unun dışında bulantım falan yok sızde basladımı

Evet şükür nasip etti İnşallah hayırlısıyla olur :KK16::KK16:

Benimde göğüslerimde ağrı değilde kaşınma karıncalanma var birde hafif regl olacakmışım gibi agrılar ara ara
Bulantı hiç yok sanırım daha erkenmiş Yada umarım hep böyle gider Anneciğim beni ve ikizimi 3 aylıkken öğrenmiş üstüne regl görmüş çünkü :KK1::KK1::KK1:
İkiziminde ikizi oldu ama o ara umredeydi anlamadı hamile olduğunu ve dikkat etmediği için birini kaybetti Bende o yüzden ümitliyim belki Allah verir :KK49::KK49::KK49::KK49:

Evet şükür nasip etti İnşallah hayırlısıyla olur :KK16::KK16:

Benimde göğüslerimde ağrı değilde kaşınma karıncalanma var birde hafif regl olacakmışım gibi agrılar ara ara
Bulantı hiç yok sanırım daha erkenmiş Yada umarım hep böyle gider Anneciğim beni ve ikizimi 3 aylıkken öğrenmiş üstüne regl görmüş çünkü :KK1::KK1::KK1:
İkiziminde ikizi oldu ama o ara umredeydi anlamadı hamile olduğunu ve dikkat etmediği için birini kaybetti Bende o yüzden ümitliyim belki Allah verir :KK49::KK49::KK49::KK49:

gecen hafta benımde oyle oldu sankı hastancakmısım gıbı ve 3 gun lekelnmem oldu doktor yerleşme kanamsı dedı baya baya az az kan geldı ozman cok korkmuştum sonra keseyı görünce rahatladım tabı :) aa ne güzel ıkız olma sansı var sızınde bende cok ısterım ıkız olmasını ama bızım sülalede yok ne yazıkkı

gecen hafta benımde oyle oldu sankı hastancakmısım gıbı ve 3 gun lekelnmem oldu doktor yerleşme kanamsı dedı baya baya az az kan geldı ozman cok korkmuştum sonra keseyı görünce rahatladım tabı :) aa ne güzel ıkız olma sansı var sızınde bende cok ısterım ıkız olmasını ama bızım sülalede yok ne yazıkkı

benimde adet gecikmemden 4-5 gün önce böyle pembemsi belli belirsiz bir lekelenmem oldu ama devamı gelmedi şükür Doktor her ihtimale karşı progestan verdi kullanıyorum bakalım 7 günlük kaldı inşallah gelme derde 2 aralıkta giderim :KK16::KK16::KK16:

Evet şansım yüksek çünkü ikiz genini anne taşırmış annemin sülalesindede var Nasip hayırlısı :KK1::KK1::KK1::KK1:
Allah herkesin gönlüne göre versin
Tanıştığıma memnun oldum Canım ismim fatma :nazar::nazar:

benimde adet gecikmemden 4-5 gün önce böyle pembemsi belli belirsiz bir lekelenmem oldu ama devamı gelmedi şükür Doktor her ihtimale karşı progestan verdi kullanıyorum bakalım 7 günlük kaldı inşallah gelme derde 2 aralıkta giderim :KK16::KK16::KK16:

Evet şansım yüksek çünkü ikiz genini anne taşırmış annemin sülalesindede var Nasip hayırlısı :KK1::KK1::KK1::KK1:
Allah herkesin gönlüne göre versin
Tanıştığıma memnun oldum Canım ismim fatma :nazar::nazar:

bende cok memnum oldum canım benım ısmımde elıf :) muayene sonuçlarımızı yazalım mutlaka haftayı sabırsızlıkla bekliyorum :KK49::KK49::KK49:

merhaba bayanlar hepinizin gözü aydın :nazar: bende dün öğrendim hamile olduğumu :nazar: :KK49: , bhcg 57 çooookkk minik :emir_bebek:

hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah

selam kızlar mu mujdelı haberı aılenızle paylastınızmı ben daha kimseye soyleyemedım sadece esım bılıyo hemen hemen 5 haftalık oldu daha erkenmı söylemek ıcın sımdı kımseyı umutlandırmak ıstemıyorum doğrumu yapıyorum sızce ?

biz hala kimseye söyleyemedik kalp atışlarını duyalım ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz bakalım...

hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah

biz hala kimseye söyleyemedik kalp atışlarını duyalım ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz bakalım...

aynen canım kısmetse duyunca soylıcem bende. tabı telefonda kaçırmazsam ağzımdan bazen dılımın ucuna kadar gelıyo :KK1:

bende cok memnum oldum canım benım ısmımde elıf :) muayene sonuçlarımızı yazalım mutlaka haftayı sabırsızlıkla bekliyorum :KK49::KK49::KK49:

Yazarım canım İnşallah bir gidelimde :KK16::KK16::KK16:
Bu arada belli haftalarda resim çekilmeyi düşünüyorum 4 6 12 18 22 24 mesela :KK1::KK1::KK1:

Kızlar merhaba,
Bnm siteye 2.yazışım:) ama sürekli okuyup takip ediyorum.
Bn bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. 28 günlük siklusum gayet olağan bir şekilde 13.gününde piki yakaladım ve 13 ve 14.günleri değerlendirdim. Testin mekanizmasını merak ettiğim için günde 1 test yapmaya dvm ettim.
15.günde olması gerektiği gibi silikleşen T bugün yani 16.gün yine çok koyu çıkıyor(C ile aynı koyulukta)
Ne yapmam gerekiyor bildiğiniz benzer hikaye var mı ne olur yardım??

amiiiin hepimize inşallah, çok sağolun sizinde hayırlı olsun :nazar:

amiiiin hepimize inşallah, çok sağolun sizinde hayırlı olsun :nazar:

sagol canım rabbim hepimizin sağlıklı sıhhatli kucagına almasını nasip eylesin inşallah

Ayy çok sevindim Allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallah :KK16::KK16::KK16:
Sülalenizde varmıydı acaba :44::44::44: Yüzde yada Binde olan birşey çünkü merak ettim :KK3::KK3::KK3:

sülalede de var canım ama benim tüp bebek 2 embriyo transfer edilmişti şükürler olsun ikisi :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:de bırakmadı beni :))

X