amin çok sagol seninde inşallah hep hayırlı haberlerle geçer kontrollerin...cinsiyet cok ısrar ettim ama söylemedi doktor bacakları kapalı filan dedi artık bir dahakı kontrole kaldı bakalım nasip seni belli oldu mu?...ikili test yaptırmadım canım rabbimden ne gelirse amenna dedik allaha tevekkül ediyoruz inşallah oda bizi evladımızla imtihan eylemez.allah muhafaza yaptırsaydım sonuç kotu çıksaydı da kıyamazdım o meleğe o yüzden kafamı meşgul etmek istemedim bir komşumun kızına da özürlü demişler kadın 9 ay depresyondaymış sureklı ağlıyormuş ama masaallah sapa sağlam zıpır yaramaz mı yaramaz
bır kızı var
allah muhafaza doktorların sözüne bakıp aldırsaydı sapasağlam bir masum bir cana kıymış olacaktı tabi bunlar kişisel tercihler herkese saygı duyarım
aslında yaptırmak istiyordum ama hemşiremiz aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma dedi boşuna aklını karıştırma bazen yanıla biliniyor dedi bizde ondan sonra fikrimiz değiştirip rabbimize tevekkül ettik inşallah sağlıklı sıhhatlı eli ayağı duzgun bır sekılde doğar cümlemizin evladı
...sen yaptırdın mı canım?...[/QUOTE
amin inşallah herkesin sorunsuz bi hamileligi olur.. haklisin sinuc yanlış olabiliyo o testlerde guwenmemek lazim bende senin gibi düşünüyorum alinmasina karşıyım sonucta allah korusun 5 yasina gelipte hasta olsa yine kiyabilcez mi bebisimize.. ben testi yaptirdim bisi olmasi halinde yapilabilcek bisey warsa yapabilelim erken mudahale gerekirse falan diye ama sukur ki iyi cikti test sonuclarimiz.. cinsiyetide kiz dedi doktorumuz..simdidem hazirliklara basladik bile