- 26 Ocak 2012
- 2.427
- 51
Burası çok sakinleşti gerçekten.İnsanın morali bozuluyor. Bende çalışıyorum hemde inanılmaz yoğunum. Baş edemiyorum artık ama yinede bu foruma mutlaka uğruyorum. Temmuz anneleri diye bir yerden bahsediyorlar.Ne yapsak ki bilemedim ben..?
Çok normal arkadaşım.Aynen senin gibi korkuyorum.Mesela şu an hem belimde hem kasığımda acayip bir ağrı var niye var anlamadım.Korkuyorum...
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun. Sağlıklı bebişler getirsin yeni yıl bize.Bol bol huzur ve mutluluk getirsin inşallah..
Baya önde deyince insan heyecanlanıyor. Sende baya ilerlemişsin az kalmış üç aylık döneminin bitmesine içini ferah tut. Kendine dikkat et..İkili testte doktor ultrasondan bebği inceliyor.Ense kalınlığına burun çıkıntısına bakıyor. Kan testiylede down sendromu ile ilgili riski inceliyorlar.
Daha henüz öğrenemedik çoğumuz bakalım kız mı yoksa erkek mi çoğunlukta olacak.Ama önce bu forumun biraz hareketlenmesi lazım.Baştaki bir çok arkadaş yok artık...
Acaba dediğin tarafamı geçsek.Yani temmuz annelerine ne dersiniz. Yoksa burada mı kalalım?Yani yeterince giren yok siteye niye böyle anlamadım ben.Kendinize iyi bakın.
evet niye böyle oldu burası bende anlayamadım temmuz anneleri hareketli valla şimdi sonradan da katılmayalım aralarına diyorum burda birkaç arkadaşınmızla muhabbetimiz iyi burayıda bırakmak istemem ben ilk zamanlar sanırım burdan önce temmuz annelerindeydim sonradan burya dahil oldum şimdi burdan da ayrılmak istemiyorum yani şu listede adı olanların hepsi burda olsa o bile yeticek listede isimleri var ama kendileri yok arkadaşların onlarıda merak ediyoruz neler yapıyorlar acaba bu foruma mı girmiyolardır dersiniz onlarda yoksa nete mi girmiyolar bi gezip teftiş etsek :)))