Canmmm Allah gönlune gore versin insss .. benim kalbim kızdan yana ama hep erkek hissediyorum , pipisi olacak bence benim sıpanin.. hemen Paylaş bizimle olurmu
Ben de oldu canım, daha doğrusu agrı denemezde hamile kaldığımdan bu yana ilişki sonrası ayağa kalkınca kasılma oluyor 5-10 dkya geciyor ama o normalmis rahim genisledigi ve kalınlastıgı icin oradaki kaslar daha kolaybkasılıyormus. Tabi senin acının sebebi gebelik midir bilemeyiz bence test yap çıkar testte 4 gun kala ogrenmistim ben de.[/QUOTE
ben hamile kaldıgımı 4+3 de ögtrenmistim ,doktor bana ilişki yasak demisti .simdi iste 11 haftanın içerisindeyim ,ve biz ilişkiye girmiyoruz kesinlikle ,kızlaar size de böyle söyleyen doktor oldu mu????
Canım, bizim doktorumuz 6+2 deyken yani ilk muayenesinde ilişki şimdilik yasak dedi. Sonrasında 8+5 de iken "ilişkiyi yasaklamıştım dimi?" dedi ben de evet deyince artık ilişki yasak değil dedi..
canım o mide ağrısını o kadar yoğun yaşıyorum ki sana anlatamam bazen ağrıdan ağlıyorum heleki akşamları.ne yersem yiyim midemde gaz ve kramp tarzında ağrıya sebep oluyo geçen hastaneye yatırıldığımda doktorum bunun için gaviskon yazdı bu ilaç A kategorisinde ve hamililikte gönül rahatlığı ile kullanabilirsin benimde ne az yemekle alakalı ne kuru yemekle nede aç kalmamakla tamamen hormonlarla alakalı tüm sindirim sistemindeki kasları gevşeltiyor hormonlar ve kaslar tembelleşiyo dolayısı ile görevini yapamıyo.sen gaviskon al canım eczaneden ve gönül rahatlığı ile kullan.
Gaviscon bana da devlet hastanesinde verildi, kendi doktoruma sordum Gaviscon tamamen bitkisel bir ilaç dedi, kullanma ihtiyacı hissedersen (gaz yüzünden) gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.
50 tl ıyımıs canm yaa ozel hastane demı.benım gıttıgım hastanede muayene ucretı 135 tl
teşekkür ederim canım, sanada geçmiş olsun, allah hepimizin bebeklerini korusun.canımm çok geçmiş olsun rabbim bebişlerimizi korusun sen içini ferah tut onlar allaha emanet allaha tevekkül et ve gerisini düşünme,bizler senin için dua ederiz elbet ama senin psikolojin ne kadar iyi olursa bebişin bedensel ve zihinsel gelişimi de o kadar iyi olur,bende çok zor günler geçirdim geçtiğimiz hafta başından sonuna kadar hatta hastaneye yatırıldım ama bak hamdolsun ki geçirdik diyebiliyoruz hepsi geride kaldı ve allahın izni ile daha güzel günler gelecek,iyi düşün iyi olsun herşey
aynen canım özel hastanede,ama ben ikili testi üni.hastanesinde yaptırıp yorumlaması için sonuçları kendi doktoruma göstercem çünkü test bu,sonucu özel de olsa devlet de olsa değişmeyecek devlettede sıra alırken uzman bi doktora isticem sonra koştur koştur doktoruma götürcem sonuçlarımı,zaten kendi doktorumda dedi burada boşuna o farkı verme devlette yaptır eğer sonuç şüpheli çıkarsa ense pilisine bende bakarım normalde çıksa zmli olanaten benim için öne 3 lü test onuda ben yapıcam didi:)))
aynen canım özel hastanede,ama ben ikili testi üni.hastanesinde yaptırıp yorumlaması için sonuçları kendi doktoruma göstercem çünkü test bu,sonucu özel de olsa devlet de olsa değişmeyecek devlettede sıra alırken uzman bi doktora isticem sonra koştur koştur doktoruma götürcem sonuçlarımı,zaten kendi doktorumda dedi burada boşuna o farkı verme devlette yaptır eğer sonuç şüpheli çıkarsa ense pilisine bende bakarım normalde çıksa zmli olanaten benim için öne 3 lü test onuda ben yapıcam didi:)))
kızlar ben vajınusmusutum yenelı daha 1 ay oldu bu 1 ay ıcınde korunmasız ılskı yasadık ama ıcerıye boşalma olmadı hiç ama benım adetım ılkdefa 4 gun gecıktı dun test yaptım tek cızgı cıktı ve suan hal adet olmadım normalde 28 gunde bır hıc aksama olmazdıı sızce hamılemıyım
Merhaba kızlar, size birşey soracagim ben düşüge karsı crinone diye vajinal bir jel kullaniyorum jel ilk baslarda siyah renkte geri cikmaya basladı doktorum normal dedi ama hemen hemen 1 haftadır cok açık pembe renkte geri geliyor bazi yerlerde pembe geri gelmesi iceride aktif bir kanama oldugunu gösterirmis diye okudumacaba aranızda bu jeli kullanıp bu sıkıntıyı yasayan varmı???
Kızlar ben dün akşamdan itibaren bel ağrısı çekiyorum. Değil oturup kalkmak musluga egilemez haldeydim dun aglayacaktim. Belimin sol tarafiyla beraber sol kalcam ve hatta sol baldirim. Gece nasil yatacagimi sasirdim. Suan dune gore daha hafif ama siddetlenirse diye korkuyorum siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Kızlar ben dün akşamdan itibaren bel ağrısı çekiyorum. Değil oturup kalkmak musluga egilemez haldeydim dun aglayacaktim. Belimin sol tarafiyla beraber sol kalcam ve hatta sol baldirim. Gece nasil yatacagimi sasirdim. Suan dune gore daha hafif ama siddetlenirse diye korkuyorum siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Kızlar selamm benim yarın sabah kontrolüm var tam 10+0 oluyorum cinsiyeti öğrenemeyiz sanırım ama benim belirtilerimin hepsi kızımda yaşadığım belirtiler o yüzden hep kızım olacakyine diyorum ama Rabbim önce eli yüzü düzgün sağlıkla dünyayı getirmeyi nasip etsin. Bulantılarım çoğaldı. Halsizlik had safhada çalışırken çok zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun.
sporcu bir arkadaşım yaşamıştı,hamilelikte sporu bıraktığı için olurmuş.Dr fizik tedaviye yönlendirdi ama arkadaşım gitmedi dr.una bir sor bakalım
Canim bahsettigin agrilar bel fıtığı ağrıları sanki ... hamilelikten kaynaklandığını sanmiyorum. Bel ve akabinde kalcaya , bacağa vuran agrilar , bel fıtığı başlangıcı ağrıları diye biliyorum yasayan biri olarak.. belinin altina destek koyup bol bol istirahat etmelisin, fena tutulmussun gibi geldi bana. Cok dikkat et kendine
aynen canım ben de cok oluyor hele ki sirt ustu yattigimda damar atar gibi pit pit oluyor alt karnimda. Ben de erkek bebek yapar diye duydum ki icime de erkek doguyor.aranızda karın seyirmeleri yaşayan varmı böyle sol tarafta?????anneannem 2,5 aylık seyirirse erkek olur demişti.Acaba öyle miki :)
canım bende kız hissediyorum belirtilerin neydi öğrenebilirmiyim :)