Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Canmmm Allah gönlune gore versin insss .. benim kalbim kızdan yana ama hep erkek hissediyorum , pipisi olacak bence benim sıpanin.. hemen Paylaş bizimle olurmu

bende de aynı durum ya benim kalbimde kızdan yana ama erkek hissediyorum babasının kalbi erkekten yana o da kız hissediyor bakalım hangimizin hissi tutacak paylaşırım tabi günler geçmiyor yalnız ya :)

50 tl ıyımıs canm yaa ozel hastane demı.benım gıttıgım hastanede muayene ucretı 135 tl

aynen canım özel hastanede,ama ben ikili testi üni.hastanesinde yaptırıp yorumlaması için sonuçları kendi doktoruma göstercem çünkü test bu,sonucu özel de olsa devlet de olsa değişmeyecek devlettede sıra alırken uzman bi doktora isticem sonra koştur koştur doktoruma götürcem sonuçlarımı,zaten kendi doktorumda dedi burada boşuna o farkı verme devlette yaptır eğer sonuç şüpheli çıkarsa ense pilisine bende bakarım normalde çıksa zmli olanaten benim için öne 3 lü test onuda ben yapıcam didi:)))

teşekkür ederim canım, sanada geçmiş olsun, allah hepimizin bebeklerini korusun.

beren ben anlamadım ,ikili test ne zmn yapılıor ,bi de özel hast. ücreti ne kadar ?

günaydın canım dünde yazmıştım sana tekrardan çok geçmiş olsun sonuçların iyi olmasına çok sevindim bu arada dün biz kasık ağrısı nedeni ile doktorumuza gittik çok şükür ki bebeğimiz gayet sağlıklı herhangi bir sorunda görünmedi idrar testi istedi oda temiz çıktı çok şükür ikili test içinde 31 aralıkta gidicez Allah nasip ederse karataşa gidiyoruz biz artık 50+32 tl ücret ödücez sen nerde yaptırıcaksın ege de mi bide ne zaman gidiceksin ilk gittiğim hastane bana 25 de gel demişti ama dün doktorumuz ultrasyonda baktığında ikili test için henüz uygun değil haftaya baktığımızda herşey daha netleşicek dedi sonuçlarıda 10 gün içinde çıkıcak birde crl 38 mm olmuş büyüyorlar naasılda Rabbim korusun kıymetlilerimizi onlar bizim herşeyimiz oldular

normalde çıkardı testte. Ama bazen çıkmayabiliyor. Bence gebe değilsin. Testi 2 gün sonra tekrarla..Stresten dolayı gecikme yaşamış olabilirsin. Ayrıca gebe olsan ne güzel işte...

Merhaba kızlar, size birşey soracagim ben düşüge karsı crinone diye vajinal bir jel kullaniyorum jel ilk baslarda siyah renkte geri cikmaya basladı doktorum normal dedi ama hemen hemen 1 haftadır cok açık pembe renkte geri geliyor bazi yerlerde pembe geri gelmesi iceride aktif bir kanama oldugunu gösterirmis diye okudum acaba aranızda bu jeli kullanıp bu sıkıntıyı yasayan varmı???

stres yapma yine doktoruna sor..Beklide bu şekilde düzeliyordur. İnternetteki herşeyi okumak ayrıca moral bozabiliyor. Doktoruna sor içini ferah tut. Herşey güzel olacak inşallah...

Biraz daha sabır kızlar..14 ile 16 haftalarda zaten üçlü test var galiba. Orada öğreniriz inşallah cinsiyeti. Bakalım aramızdan kaç kişi bebeklerin cinsiyetini hissettiği şekilde tutturacak..Hepiniz kendinize iyi bakın..

Kızlar ben dün akşamdan itibaren bel ağrısı çekiyorum. Değil oturup kalkmak musluga egilemez haldeydim dun aglayacaktim. Belimin sol tarafiyla beraber sol kalcam ve hatta sol baldirim. Gece nasil yatacagimi sasirdim. Suan dune gore daha hafif ama siddetlenirse diye korkuyorum siz yaşadınız mı böyle bir şey?

sporcu bir arkadaşım yaşamıştı,hamilelikte sporu bıraktığı için olurmuş.Dr fizik tedaviye yönlendirdi ama arkadaşım gitmedi dr.una bir sor bakalım

aranızda karın seyirmeleri yaşayan varmı böyle sol tarafta?????anneannem 2,5 aylık seyirirse erkek olur demişti.Acaba öyle miki :)

Canim bahsettigin agrilar bel fıtığı ağrıları sanki ... hamilelikten kaynaklandığını sanmiyorum. Bel ve akabinde kalcaya , bacağa vuran agrilar , bel fıtığı başlangıcı ağrıları diye biliyorum yasayan biri olarak.. belinin altina destek koyup bol bol istirahat etmelisin, fena tutulmussun gibi geldi bana. Cok dikkat et kendine

Kızlar selamm benim yarın sabah kontrolüm var tam 10+0 oluyorum cinsiyeti öğrenemeyiz sanırım ama benim belirtilerimin hepsi kızımda yaşadığım belirtiler o yüzden hep kızım olacak yine diyorum ama Rabbim önce eli yüzü düzgün sağlıkla dünyayı getirmeyi nasip etsin. Bulantılarım çoğaldı. Halsizlik had safhada çalışırken çok zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun.

canım bende kız hissediyorum belirtilerin neydi öğrenebilirmiyim :)

sporcu bir arkadaşım yaşamıştı,hamilelikte sporu bıraktığı için olurmuş.Dr fizik tedaviye yönlendirdi ama arkadaşım gitmedi dr.una bir sor bakalım

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Sporcu değildim sürekli de evdeyim dinleniyorum ama dün kayınvalidemle kayınpederim gelicek diye hazırlık yaptım baya ayaktaydım yoruldum diye düşündüm. Allah korusun da fitik falan deseler hayatimin soku olur benim canim tatlidir hic agir is yapmadim hayatimda. Kayinvalidem agirlik merkezin degisiyor bebektendir dedi insallah oyledir. Yarin kontrolum var sorucam doktora.
aranızda karın seyirmeleri yaşayan varmı böyle sol tarafta?????anneannem 2,5 aylık seyirirse erkek olur demişti.Acaba öyle miki :)
aynen canım ben de cok oluyor hele ki sirt ustu yattigimda damar atar gibi pit pit oluyor alt karnimda. Ben de erkek bebek yapar diye duydum ki icime de erkek doguyor.

canım bende kız hissediyorum belirtilerin neydi öğrenebilirmiyim :)

Allah gönlüne göre versin inşallah benim kızımda mide bulantılarım ve azımda sürekli metalik bir tat varı. Bir de göbeimin sol tarafı diğer tarafa nazaran daha şişti böyleydi belirtiler. Bakalım en geç 1 ay içerisinde öğreniriz inşallah

kızlar bel ve sırt ağrıları , bacaklardaki ağrılar, mide yanması bunları nasıl azaltabiliriz,, uyku sorunu çok zorluyor. kayın validem yastık yapmıs sağolsun ama biraz küçük geldi. İnternette az baktım çok sitede var, hamile yastığı www.bebeksirin.com die bir sitede epey büyük ve güzel şeyler var. buna benzer bir şey kullanan var mı? hepinize şimdiden sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…