Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ay ne guzel gormussun melegını okadar cabuk bellı oluyomuymus cınsıyetı sasırdım saglıklıymıs ne guzel ben bısey yıyemıyorum kılo almak nerde verdım dahada gun gectıkce ıstahım da kapandı

ay ne guzel gormussun melegını okadar cabuk bellı oluyomuymus cınsıyetı sasırdım saglıklıymıs ne guzel ben bısey yıyemıyorum kılo almak nerde verdım dahada gun gectıkce ıstahım da kapandı

canım bende kilo almamışımki :) hamileligimden bu yana yanı 2.5 ayda yarım kilo almışım.bebeği beslemişim. öyle cok yıyıp kilo almanın faydası yok,zararı var. canım bu zamanlarda verılıomus zaten benım bulantım olmadıgı ıcın yıyebıldım o yuzden vermedım kılo ama bulantı olunca kusma da varsa kılo vermen normal canım korkma rayına oturur hersey cınsıyıtı erkekse bıraz erken söyleyebılıo doktorlar ama tabı ultrasonun kalıtelı bıde doktorununda ıyı olması lazım cnm.eger doktor ıyıyse bebek erkekse erkenden söyleyebılıyolar.ama kesin konuşamıyolar yüksek ihtimal diyolar canım

Kizlaaar okuldayim aksam gidince hepinizi tabloya eklicem, evet tablonun ilk sayfada olmasi daha guzel olurdu, hayat arkadasimiza bi soralim ona gore deneriz:))))

nası olacak benim için sorun değil beni de eklersen sevinirim :))) ben bulantılardan hala kutulamadım o yüzden çok takılamıyorum şu aralarr yediğimi sindiremiyorum bulantıdan ve gazdan ölüyorummm iyi değilim yaniii(((

Benide eklemezseniz şurdan şuraya adım atmammmmm kızlar şöyle bi baktım listeye en yaşlı benmiyim neyimmm 31 yaşındayım 2. doğumum ve ikizlerim yolda doğum tarihi 14 temmuz sat ise 06/10/2013 du sanırımmm kızlar nası ypcam bilmiyorum ama bana anlatmanız lazımmm:18::18::18::18::18:

birde kahramanmaraştayım canım eline sağlık güzel olmuş liste benimde aklıma geldi ama hiç halim yok akşamları sürekli rahatsızımmm ve uykukluuuu:)

birde kahramanmaraştayım canım eline sağlık güzel olmuş liste benimde aklıma geldi ama hiç halim yok akşamları sürekli rahatsızımmm ve uykukluuuu:)

Halletmeye çalışıyorum canım, site kurucusuna mesaj attım. İnşallah yakın zamanda hallolur:)
Bu arada artık ilk mesajımızda tablomuz var, ama sadece yeni eklenen arkkadaşların bilgileri yok, onlar da inşallah hallolacak:))

Bu arada bugün ilk defa istifra ettim(((
2 ayrı kuranda kuran pilavı yedim:) heralde ondan oldu

Bence ikiz oldugu için. .benim de ikiz ya,daha 8.haftadayim ama az da olsa şişti karnım, ben anlıyorum. .ama kilom aynı, kilo değil de gram değişiyo bende :) kusmalarıma baglı olarak..

ben hiç kusmadım cnm mide bulantılarım oldu ama şükür onlarda bu hafta nadi oluyor gecmeye başladı sanırım..erkekte daha cabuk geciyormuş öyle diyorlar ama bilemiyorum tabi :))

ben hiç kusmadım cnm mide bulantılarım oldu ama şükür onlarda bu hafta nadi oluyor gecmeye başladı sanırım..erkekte daha cabuk geciyormuş öyle diyorlar ama bilemiyorum tabi :))

günaydın canım..
ne güzel hiç kusmadın demek,bense maşallah hergün...
benim daha geçecek gibi değil..
senin bu deyişine göre benim bebekler kız mı yani ne yalan söyliyim hoşuma gitti,kusmaya devam
şaka bi yana hayırlısı tabii..sağlıklı olalım da hepimizz

valla hala devam ediyorsa yogun bir şekilde olabilir cnm neden olmasın.rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize

Valla canim geçen hafta bi parca iyiydim dun gene fenalastim hastanede aldık solugu boyle böyle gececk inşallah. Sen nasilsin?

İnşallah azalacak merak etme..Zaman geçtikçe herşey yoluna girecektir. Benim ara ara midem bulanıyor ara arada tansiyonum düşüyor ama çok şükür atlatıyorum. Az kaldığını geçeceğini hayal ediyorum ve inanıyorum.. Allah yardıncımız olsun. Kendine dikkat et..

İkili test aynen anlattığın gibi buradada. Yani tahlilleri Ankara'ya gönderiyorlar. Tabi süreç böylelikle uzuyor. Olsun sonuçlar güzel olsunda bekleriz zararı yok. Ayrıca aynen dediğin gibi arkadaşım çocuk işi kısmet işi. Bu kadar bekledik ama nasip bugüneymiş. Herkes kendisine çok iyi baksın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizlerde ilk çocuktan 2 veya 3 sene sonra kardeşlerini yaparsınız artık zor olur ama sonu güzel olur..

kesinlikle sonuçlar iyi olsunda bekleyelim biz sorun değil bu arada ben ikili test için randevumu aldım 31 aralığa yılın son günü gidicez bakalım nasip olursa dr cinsiyeti içinde yorumda bulunacaktı bakalım pozisyonu uygun olursa görebiliriz ikili teste demişti giderken bol bol bitter çikolata yicem o zaman daha çok heraketleniyorlarmış inş gösterir ufaklık kendini ya hiç önemli deil aslında kızda olsa erkekte olsa çok sevincem sadece ilk çocuk ya herşeye bi hevesimiz var ailecek bişeyler alalım yapalım istiyoruz ama şuana kadar hep krem beyaz :) hayırlısı bakalım

yaşm 26 ilk bebek :) s.a.t:9/10/2013 d.t 14/7/2014 cinsiyet belli değil mersindeyimmmm beni de eklerseniz sevinirim

kızlar merhaba 8. haftamdayım
dün bikere kahve leke geldi, şimdi de geldi aranızda yaşayan var mı

benim 6. hafta olmuştu kahverengi sonra koyu kırmızı oldu. Doktorum progestan verdi sabah aksam. Dinlen dedi. Kırmızı olursa problem, kahverengi olursa problem degil, endişelenme demişti. Doktorunla görüş öncelikle ama kahverengi ise çok endişelenme bence.

9.haftada Bugun Dr kontrolüm vardı 7. Haftada kalp atışı olan bebeklerimin bir tanesinin kesesi boş,üzüldüm ama rabbim böyle uygun görmüş elimden birşey gelmiyor.inş diğer bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım🙏

ALLAH bağışlasın canım ne güzel genç anne olmuşsun zorluğu olmuştur tabi ama avantajı da yüksek

sağol canım zorluğu olmadı şükür zevkli geçti şuanda arkama dönüp bakıyorumda ne çabuk geçmiş zaman diyorum kızım büyüdü hızlı büyüdü sanki diyorum şimdi kardeşi olursa belki sıkıntısı olur kıskançlık yapar şimdi seviniyor kardeşime yemek veririm uyuturum diyor bakalım doğunca ne olacak hayırlısı artık.

kızlar sivilce sorunu yaşayan var mı?
sırtım butun sivilce oldu akne gibi ama kasınıolarda. nefret ettim kendimden.
bi de inanılmaz huysuzum. deil başkaları bana dayansın, kendime tahammülüm yok.
bi de itiraf:

ben bayyaa sigara ve diet cola bagımlısıymısım. su gece 9 haftada bunu bilir bunu solerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…