kzlarrr bir şey sorcam ya ben akşamları kendimi çok halsiz hissediyorum kolumu dahi kaldıracak halim yok belim ağrıyor işteyken hiç birşey yok ama akşamları bitik durumdayım:18::18::18::18::18: benim gibi aynı durumda olanlar var mı
selam kızlaarrr lısteye benıde ekleyın bakiiim:)
nası gıdıyor kontroller benm haftaya artık zor beklıyorum geçmek bılmedı.
buarada rus takvımıne bakan var mı aynı çin takvımı gıbı orda da erkek cıktı
konu sahibi olarak senin adın görünüyor ve benim ilk mesajım yok olmuş canımmm şahsen kırıldım ve üzüldüm ben listeyi eklemeye hazırdım neden böyle bir şey oldu anlamdımmm((( ssz:
hanımlar merhaba bugün bebişimi gördüm :)bundan 1 ay önce hızlı hızlı atan toplu iğne ucundan daha minnacık kalbini görmüştüm bu gün koskocaman kıpır kıpır bir bebek çıktı karşıma. Elleri kolları ayakları hiç durmadı sanki ona baktığımı anladı sıpa :) boyu yaklaşık 5 cm 11+1 günlükmüşüz doktor çok emin olmamakla birlikte erkek olabileceğini söyledi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 904113
onu orada öyle görünce bir tuhaf oldum kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim ..
çok sağ ol canııııııııııııııımmm :)) Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın ve hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evet onlar Allahın en güzel mucizeleri 1 ayda bu kadar büyümeleri gerçekten inanılmaz :)))Inanmiyoruuuuummm, resmen mucize bu bebisler yaaa :) ayni zamanda kendi bebisimi gordum sanki, biz de 11+1iz bugun :) rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inss.. masallah nazar degmesin bebisine
hanımlar merhaba bugün bebişimi gördüm :)bundan 1 ay önce hızlı hızlı atan toplu iğne ucundan daha minnacık kalbini görmüştüm bu gün koskocaman kıpır kıpır bir bebek çıktı karşıma. Elleri kolları ayakları hiç durmadı sanki ona baktığımı anladı sıpa :) boyu yaklaşık 5 cm 11+1 günlükmüşüz doktor çok emin olmamakla birlikte erkek olabileceğini söyledi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 904113
onu orada öyle görünce bir tuhaf oldum kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim ..
Yaaa bu ne güzel bişeydir Ya Rabbimmmm:))))
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Şimdi Allah izin verirse bizimkiler de mi böyle yani:)))))))
Ya benim kontrolüme daha 3 hafta var yaaaa
Kısmetse 13 haftalık olucaz o gün:)
Ben nasıl bekliycem o güne kadar kızlaaar((
Eki Görüntüle 904113
amin cümlemizin canım :) evett beklemek çok zor. inşallah gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsin. Çok farklı bir duygu .onu görünce bi tuhaf oldum gözlerim yaşardı..Nasıl bir mutluluk anlatamam o 3 hafta sana 1 hafta gibi gelsin inşallah,çabucak geçsin :))
amiiinnn
İnşallah canım tez elden geçsin hepimizin de günleri:)))
ya haayat,
ben üzüleceğini düşünemedim, daha doğrusu şöyle oldu, sana dün dedim ya hani site yöneticisine mesaj attım diye,
mesajımda sadece ilk mesaj üzerinde düzenleme yetkisi rica etmiştim (tablo üzerinde oynama yapabilmek için), ama kendisi konu sahibi yapmış, sen dün de ben yapamıyorum deyince ben senin tabloyu yapamadığını kastettin sandım, ya böyle üzüleceğini bilemedim, istersen kazene mesaj atayım tekrar konu sahibi seni yapması için,
senin mesajında da seninle ilgili bilgiler yazıyodu, bende düzenleyip senin mesajının daha sadesini yazdım genel bi mesaj olsun diye..
inan ben tahmin edemedim, düzeltmek için uğraşıcam, inşallah yapılır, özür dilerim tekrardan.
Eki Görüntüle 904113
canım baya bir emek vermişsin ancak beni anlaman gerek ben o mesajda ilk anki duygularımı ve mutluluğumu paylaşmıştım ama şu an ne oldu hepsi yok olduuu(((((
canım cvp vermek belki bana düşmez ama senin mesajın yerinde duruyor kazen yorum yazmış bizden kaynaklanıyor düzelttik hatayı diye onu görmedin sanırım ilk sayfa da ilk mesaj senin mesajın :)
üzülme bak birisinin yanlış anlaması sebep olmuş onu da düzelttiler mesajını sana geri verdiler :)