Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben de akşamları farklı bir kişi oluyorum ya, böyle sanki gündüz o koşturan ben değilmişim gibi, evde bi halsizleşiyorum ki sormayın
Eşime de diyorum ki "bence biz evi değiştirelim, benim bu evle bi problemim var"

Yani bi garip hallerdeyim bu aralar..

ben baktım canım çin takvimindede rus takvimindede kız çıkıyor benimde doğruluğunu cinsiyet öğrenince görcez artık

Beni de listeye ekler misin :)

Yas 27, istanbul, ilk gebeligim. Sat 29.10.2013, bdt 08.08.2014 :)

nette cok cıcı seyler var ya bı cınsıyetı bellı olsun hepsını yapıcam ıcım gıdıyo onları gordukce carsıya ne zman cıksam kendımı bebek magazalarında buluyorum seyredıyorum cıcılerı

konu sahibi olarak senin adın görünüyor ve benim ilk mesajım yok olmuş canımmm şahsen kırıldım ve üzüldüm ben listeyi eklemeye hazırdım neden böyle bir şey oldu anlamdımmm(((ssz:

Merhaba
Sorun tamamen benden kaynaklanmaktadır. Arkdaşınız tabloyu güncelleyemediğini ifade edince biz ilk mesajdan bahsediyor sanıp konuyu kendisine devretmiştik. Bildiğiniz gibi ilk mesaj her zaman diğer mesajlar ise 20 dakika içinde güncellenmektedir. Yanlış anlaşılma düzeltilmiştir, hata tamamen bizim konuyu yanlış anlamamız.

Hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dileriz, unutmayın tüm sorunlar öncelikle konuşularak halledilir.

hanımlar merhaba bugün bebişimi gördüm :)bundan 1 ay önce hızlı hızlı atan toplu iğne ucundan daha minnacık kalbini görmüştüm bu gün koskocaman kıpır kıpır bir bebek çıktı karşıma. Elleri kolları ayakları hiç durmadı sanki ona baktığımı anladı sıpa :) boyu yaklaşık 5 cm 11+1 günlükmüşüz doktor çok emin olmamakla birlikte erkek olabileceğini söyledi. Bu da fotoğrafımız
Eki Görüntüle 904113

onu orada öyle görünce bir tuhaf oldum kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim ..

Inanmiyoruuuuummm, resmen mucize bu bebisler yaaa :) ayni zamanda kendi bebisimi gordum sanki, biz de 11+1iz bugun :) rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inss.. masallah nazar degmesin bebisine

Inanmiyoruuuuummm, resmen mucize bu bebisler yaaa :) ayni zamanda kendi bebisimi gordum sanki, biz de 11+1iz bugun :) rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inss.. masallah nazar degmesin bebisine
çok sağ ol canııııııııııııııımmm :)) Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın ve hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evet onlar Allahın en güzel mucizeleri 1 ayda bu kadar büyümeleri gerçekten inanılmaz :)))

Yaaa bu ne güzel bişeydir Ya Rabbimmmm:))))
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Şimdi Allah izin verirse bizimkiler de mi böyle yani:)))))))
Ya benim kontrolüme daha 3 hafta var yaaaa
Kısmetse 13 haftalık olucaz o gün:)
Ben nasıl bekliycem o güne kadar kızlaaar((

amin cümlemizin canım :) evett beklemek çok zor. inşallah gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsin. Çok farklı bir duygu .onu görünce bi tuhaf oldum gözlerim yaşardı..Nasıl bir mutluluk anlatamam o 3 hafta sana 1 hafta gibi gelsin inşallah,çabucak geçsin :))

mucize birşey bu yaaa benimde 30 aralıkta bakalım çok merak ediyorum bende mucizemin hareketlerini :) Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş dünyanın en güzel mis kokularını içimize çekeriz :)

amiiinnn
İnşallah canım tez elden geçsin hepimizin de günleri:)))

canım baya bir emek vermişsin ancak beni anlaman gerek ben o mesajda ilk anki duygularımı ve mutluluğumu paylaşmıştım ama şu an ne oldu hepsi yok olduuu(((((

ahh canım nazardan korkarımmm allahım esirgesinnn maşallahhhh

canım baya bir emek vermişsin ancak beni anlaman gerek ben o mesajda ilk anki duygularımı ve mutluluğumu paylaşmıştım ama şu an ne oldu hepsi yok olduuu(((((

canım cvp vermek belki bana düşmez ama senin mesajın yerinde duruyor kazen yorum yazmış bizden kaynaklanıyor düzelttik hatayı diye onu görmedin sanırım ilk sayfa da ilk mesaj senin mesajın :)

canım cvp vermek belki bana düşmez ama senin mesajın yerinde duruyor kazen yorum yazmış bizden kaynaklanıyor düzelttik hatayı diye onu görmedin sanırım ilk sayfa da ilk mesaj senin mesajın :)

evet canım düzeltilmiş şimdi fark ettim geçmişi okurken yazmıştım cevap olarak moralim düzeldi baya üzülmüştümmm:))))

üzülme bak birisinin yanlış anlaması sebep olmuş onu da düzelttiler mesajını sana geri verdiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…