Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Baya gelişmeler olmuş burada :) Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Haftaya cuma Dr.ikili test için çağırdı ve belkide cinsiyetini de söyleyebilir :))

Kizlaaar pit pitlari hissetmeye baslayan var miii ??? Biz 10+5teyiz, hep elim karnimda ama tık yok bebiste halaa :) ultrasonda fitir fitirdi fakat hic bisey hissedemiyorum su an. Ilk ne zaman hissettiniz? Nasil bi duygu ? Biraz anlatabilir misiniz

Kızlar
yeni gelen bilgileri eklicektim ama mesaj düzenleme paneli gözükmüyo mesajlarımda, o yüzden yöneticiye mesaj attım , cevabını bekliyorum:)))
sorun çözülsün sizleri de de eklicem kısmetse:)

Bu arada benim mide bulantılarım daha katlanılabilir hale geldi:))
Bir de odamın duvarına birsürü tatlı bebek fotosu yapıştırdım, yattığım yerde sürekli bakabiliyorum:)) bebişim de onlara benzer belkim diye:)))

11.haftamızdayız artık bugün çok şükür :)
kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşaallah canlar

kızlar ya ben cok kötüyüm yenı sehır degısıklıgı yaptık burda kımseyı tanmıyorum butun gun evdeyım hep yatıyorum rabbım ıstedık ugrastırmadan verdı 9+3 gunluk hamıleyım . bır sene dahamı beklesydık ıyıce buraya alıssaydım aksama kadar ıcımı yıyorum. yemek yıyemıyorum hep uyuyorum ev ısı yapamıyorum. offf keske annem yanımda olsa ona cok ıhtıyacım var naapıyon kızım dese yetıcek esıme bellı etmemeye calısıyorum ama ıcıme ata ata doldum

Canmmmm ayni seyleri hissediyoruz seninle. Bende 2 ay oldu evleneli. Hemen hamile kaldim. 10+5teyim. Esimin isinden dolayi farkli bir sehre yerlestim bende.buraya alisamadan bebek geldi bir de.. isimiz zor ama kabullendim ben artik. Sürekli dusunsem hem bana hem bebege zarar. Sevdigimiz insanlayiz en azindan. Onun hatrina alismaya caliscaz yalnizligimiza ... cok fazla dusunme. Kitap filan oku. Oyala kendini. Elimizden baska birsey gelmiyor maalesef

rabbım yardımcımız olsun canım mıde bulantıları bı gecse rahatlıcamda moralımı o bozuyo bırazda duzene gırse hersey bı ay daha sabredelım ıns 3 aydan sonra bulantılar gecıyomus ya saat sayıyorum valla bı bıtse su 3 ay ah bı bıtse

Zaten benim en büyük avantajim hic bir hamilelik rahatsizligini yasamiyo olmam. Cok iyi giden bir gebeligim var cok şükür. Allah acıdı halime diyorum.. yeni evlenmişim, ailemden uzakta yasiyo olmanin duygusalligi var, gebelik duygusalligi zaten ayri. Bi de evliligimin ilk günlerini kusarak gecirsem benim icin cok zor olurdu heralde. Hastaliktan kivransam gelip bir corba yapanim olmazdi burda hep sukrediyorum halime, en azindan saglikliyim.is güç yapıp oyalaniyorum evde, seni de yavas yavas azalir artik bulantilarin. 10. Haftadan sonra rahatladigini soyluyor herkes

Ayyy valla düşüncelerime tercüman oldun canım resmen esimin göreviyle yaban ellerdeyiz anasiz kimsesiz bide bu mide bulantilari halsizlik insana kendisini terkedilmis gibi hissettiriyor allahim nolur gecsin bu gunler saglikla dogsun bebisler. Ben bide hastanede yatıyorum yaaa(

Daha hissetmemiz pek mumkun degil canim ) en erken 17-18:gibi hissederiz. 20ye kadar yolu var

Bende ayni durumdayim ya azalacagi yerde artti bulantilarim:-(
yemek yiyemiyorum halsiz kaliyorum bu sefer daha kötü oluyorum :-(

Ellerine sağlık çok güzel olmuş....Teşekkürler.

Canım arkadaşım Allahım ne hayırlı ise senin için onu versin. Ne olur üzme kendini..Dualarımız seninle..

2.hamileligim ama ilkmis gibi tedirginim.dunde kaverengi leke gelmisti bir kez..lutfen deneyimlerinizi paylasin bu nedir?bundan oncede dusugum var.offfffff aglima diyolar da ne mumkun ((

Kaç haftalık gebesiniz? Benimde ikinci gebeliğim 11 haftalığım şu anda.4.haftada ve 7.haftada kahverengi lekelenmem olmuştu dinlenince geçti. Umarım seninkide geçer..doktorun ilaç vermedi mi? artarsa acile git ilaç veriyorlar. Üzme kendini kanama geçiren bir çok anne sağlıklı doğumlar yapıyorlar..Hepsi olumsuz sonuçlanmıyor aksine çoğu güzel devam ediyor..Kendine dikkat et.

Arkadaşım ben seni merak ediyordum.Nasıl oldun biraz daha düzelebildin mi?Bulantılarında azda olsa azalma var mı? Umarım vardır.İnşallah en yakın zamanda çıkarsın hastaneden..

bir an ben yazdım sanıdım,aynı durumdayız..şu bulantılar halsizlikler geçse de "hamileyim,mutluyum" moduna geçsek,belki o zaman bu kadar duygusal olmayız..
çok da duygusallaştım,televizyondaki salak dizilerdeki sahnelere bile ağlayasım geliyo bazen :26:

İkili test için bir veya iki hafta sonra tıp fakültesine çıkacağım..Çok merak ediyorum bebeğim nasıl acaba? İnşallah hepimizinki iyidir iyi devam eder..Şimdilik hiç bir şey hissetmiyorum..Karnımda büyüme yok ve kilo almadım hatta biraz vermiş gibiyim..Ara ara bulantılar devam ediyor ama sanki biraz azaldı gibi..Arada tansiyonum düşüyor.Hayırlısıyla şu tekmeleri hissedersek çok güzel olacak inşallah.Bu arada en büyük gebenizde benim...Ama ilk gebeliğim 21 yaşındaydı..Benim kadar arayı açmayın...

canım bizde ocak 3-4 gibi gideceğiz ikili test için ama sonuçların çıkması 10 günü buluyormuş burda birkaç yere sordum her aynı ankaraya gidiyormuş sonuçlar orda değerlendiriliyormuş sizin oralarda da öyle mi acaba sordun mu hiç o tekmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz hepimizde bu arada arayı gerçekten çok açmışsınız ama hayırlısı Allah tan diyelim nasip olsaydı şimdiye kadar istemesenizde olurdu zaten inş Rabbim izin verirse doğumdan sonra hiç korunmak istemiyoruz biz Rabbim uygun gördüğü zaman inş ikinciyi üçüncüyü de verir.

kızlar bende 11. haftaya girdim. 2.5 kilo aldım. Siz ne kadar aldınız? Aldınız mı yada? Birde benim karnım belirginleşti, çok erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…