Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ya bu mide bulantısı baş dönmesi hamileliğin ikinci ayında falan mı başlıyor?
Dizilerde filmlerde kadınlar ilk haftalarda mide bulantısı yaşıyor. Bunlar ne denli doğru?
Bir de bu mide bulantısı her kadında olmuyor bildiğim kadarıyla.

Bulanti ve baş dönmesi herkeste olmuyor kamuran85. Ben 11. Haftamdayim hic bir sikayetim olmadi simdiye kadar. Senin de yoksa hic telaslanma, hamileligin keyfini cikar bence :)

Bulanti ve baş dönmesi herkeste olmuyor kamuran85. Ben 11. Haftamdayim hic bir sikayetim olmadi simdiye kadar. Senin de yoksa hic telaslanma, hamileligin keyfini cikar bence :)

Hamile değilim ki ben daha :)
Belki de hamileyimdir.
Olsam da benim haberim yok hihi :))
Şuanda belirtilere bakıyorum :)

Dr bi gel bakalım dedi gittim, maşallah kalbi atıyo kese ve rahimde de kanama yok ama dedi dr için ufak lekede olsa düşük riski olarak değerlendirilir fitil jel verdi dinlen yorulma vs ve ilişki yasağı, bına şükür çünkü benim göğüs ağrısı dışında hiç bi şikayetim yok

Kızlaaaar
Artık ilk sayfamızda hepimizin bulunduğu bir anne adayı listemiz var, cinsiyetleri öğrendikçe söyleyin, onları da ekliycem
Oh be halloldu, artık sohbetlere geri dönebilirim:)

kaçıncı haftada başlıyor desem benim ilk hamileliğimde ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi yaşadım ama şimdi bulantıdan baş dönmesinde ölüyorum yani 7 haftada filan başladı

konu sahibi olarak senin adın görünüyor ve benim ilk mesajım yok olmuş canımmm şahsen kırıldım ve üzüldüm ben listeyi eklemeye hazırdım neden böyle bir şey oldu anlamdımmm(((ssz:

6 haftalık hamileyim kızlar ne bulantı ne kusma var normal mi acebaa

6 haftalık hamileyim kızlar ne bulantı ne kusma var normal mi acebaa

Normal canim.. bende hic yasamadim ve 11. Haftamin icindeyim. Hamileligimin tadini cikariyorum :)) hiiiic sikayet etme, keyfini cikar. Gerci 7. Haftadan sonra baslayabiliyor cogu kiside, umarim sen onlardan olmazsin. Bebisin keyfini cikar sende :) hayirlisiyla al kucagina inss

Kızlaaaar
Artık ilk sayfamızda hepimizin bulunduğu bir anne adayı listemiz var, cinsiyetleri öğrendikçe söyleyin, onları da ekliycem
Oh be halloldu, artık sohbetlere geri dönebilirim:)

Hihihiii cok sevdimki ben bu listeyiii :)) temmuz epey bereketli olacak gibi gorunuyor. Yengec bebisleri geliyor yengeeeeec :))))

kzlarrr bir şey sorcam ya ben akşamları kendimi çok halsiz hissediyorum kolumu dahi kaldıracak halim yok belim ağrıyor işteyken hiç birşey yok ama akşamları bitik durumdayım:18::18::18::18::18: benim gibi aynı durumda olanlar var mı

selam kızlaarrr lısteye benıde ekleyın bakiiim:)
nası gıdıyor kontroller benm haftaya artık zor beklıyorum geçmek bılmedı.
buarada rus takvımıne bakan var mı aynı çin takvımı gıbı orda da erkek cıktı

benmde akşamları mıde bulantım oluyor canm normalde sabah bulantıları meshurdur bende tam tersı

mide bulantısının zamanını saymıyorum bile günün her anı oluyor

ewet yaa malesef ıyı mı kotu mu bılemedm mıde bulantısı iştahsızlık yapıyor kılo almıyoruz ama oda ıyı mı bılemedım.halsızlık benımde oluyor zaman zaman hele bıseye moralım bozulduysa:)

konu sahibi olarak senin adın görünüyor ve benim ilk mesajım yok olmuş canımmm şahsen kırıldım ve üzüldüm ben listeyi eklemeye hazırdım neden böyle bir şey oldu anlamdımmm(((ssz:

ya haayat,
ben üzüleceğini düşünemedim, daha doğrusu şöyle oldu, sana dün dedim ya hani site yöneticisine mesaj attım diye,
mesajımda sadece ilk mesaj üzerinde düzenleme yetkisi rica etmiştim (tablo üzerinde oynama yapabilmek için), ama kendisi konu sahibi yapmış, sen dün de ben yapamıyorum deyince ben senin tabloyu yapamadığını kastettin sandım, ya böyle üzüleceğini bilemedim, istersen kazene mesaj atayım tekrar konu sahibi seni yapması için,
senin mesajında da seninle ilgili bilgiler yazıyodu, bende düzenleyip senin mesajının daha sadesini yazdım genel bi mesaj olsun diye..
inan ben tahmin edemedim, düzeltmek için uğraşıcam, inşallah yapılır, özür dilerim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…