Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar bende 11. haftaya girdim. 2.5 kilo aldım. Siz ne kadar aldınız? Aldınız mı yada? Birde benim karnım belirginleşti, çok erken değil mi?

maşallah:nazar:
ben 8. haftadayım,çok azıcık karnım şiş gibi..farkediyorum ben..
herkesin bünye farklıdır belki:KK34:

kızlar bende 11. haftaya girdim. 2.5 kilo aldım. Siz ne kadar aldınız? Aldınız mı yada? Birde benim karnım belirginleşti, çok erken değil mi?

Ben de 10+6 dayimm , 2 kilo aldim. Bana normal gibi geliyo ama dikkat etmeye calisiyorum simdiden, sonra önünü alamamaktan korkuyorum... benim karnim da belirmeye basladi artik. Hafif vardi zaten göbeğim ama artik iyiden iyiye belirdi... yavas yavas gösteriyor kendini bebişler :)

Ben de 10+6 dayimm , 2 kilo aldim. Bana normal gibi geliyo ama dikkat etmeye calisiyorum simdiden, sonra önünü alamamaktan korkuyorum... benim karnim da belirmeye basladi artik. Hafif vardi zaten göbeğim ama artik iyiden iyiye belirdi... yavas yavas gösteriyor kendini bebişler :)

benim 2-3 gün öncesine kadar bisey yoktu. Bir anda cıktı, hatta eşimde farketti. Genelde 14. haftadan sonra dedikleri için şaşırdım biran. Hiç mide bulantım olmadıgımdan iştahta açık tabi. Gelsin kilolar oldu:)

Arkadaşım ben seni merak ediyordum.Nasıl oldun biraz daha düzelebildin mi?Bulantılarında azda olsa azalma var mı? Umarım vardır.İnşallah en yakın zamanda çıkarsın hastaneden..

Valla canim geçen hafta bi parca iyiydim dun gene fenalastim hastanede aldık solugu boyle böyle gececk inşallah. Sen nasilsin?

9. Haftadayım bulantıda olmayınca hobidi gırtlak sen ye 3 canlısında diyince bana geldi 4 kilo....yazın 2 ay rejimle 4 kiloyu armıştın kolayca geri geldi ,olsun ya 3 senedir uğraşıyorum sağlıklıcakla geldi lerde varsın 30 kilo ile bitireyim 25 kilo alan arkadaşların sonrasında genç kızlıklarından bile daha zayıfladı rejim+spor birde + çocuklar inş🙏🙏🙏 herşey olur gider sağlık herşeyin başı

canım aynı durumdayız 11. haftamıza girdik Allah ın izniyle bende 2,5 kilo aldım dediğin gibi karnım belirginleşti benimde geç çıkar diyorlar ama öle deil bünye fiziki yapıya göre değişiyır bir sitede okumuştum ben eğer zayıfsan iç karnın geniş olurmuş ama balık etli isen iç karnın dar olurmuş ben çok kilolu değilim ama balık etliyim :))) sanırım bizim iç karnımız dar direk dışa vurdu bebişler olsun varsın sağlıklı olsunlarda

9. Haftadayım bulantıda olmayınca hobidi gırtlak sen ye 3 canlısında diyince bana geldi 4 kilo....yazın 2 ay rejimle 4 kiloyu armıştın kolayca geri geldi ,olsun ya 3 senedir uğraşıyorum sağlıklıcakla geldi lerde varsın 30 kilo ile bitireyim 25 kilo alan arkadaşların sonrasında genç kızlıklarından bile daha zayıfladı rejim+spor birde + çocuklar inş🙏🙏🙏 herşey olur gider sağlık herşeyin başı

Hepimize yarasın kızlar:) vala ben tam takip edemiyorum her gün farklı çıkıyorum tartıda ama ortalama 3-3,5 kilo aldım sanırım. Mide bulantımı bastırmak için çok yiyordum şimdi bulantım azaldı daha az yemeye çalışıyorum göbişim ve gögüslerim benden önce gidiyorlar:) tek tesellim uzun boylu olmam ve zayıf hamile kalmam. Ama yılbaşında eşimle tatile gideceğiz ve hamilelikte çok faydalı diye yüzmek istiyorum bu gobisle nasıl bikini giyeceksem:)))

ben 50ydim hala 50 50.5 arasında gidip geliyorum. çok şükür daha kilo almaya başlamadım korkuyorum açıkçası çok kilo alıp sonra verememekten :26: ama karnımda şişlik hissediyorum, hafif bir şişkinlik var :KK34::nazar:

bacılar herkeşlere miriba,ben kendimi şiş gibi hissediyom hatta şişim :KK43: oturduğumda pantolonun düğmesini açıyom mideme bastıkça bulanıyııı,açım,kusamasam da midem çok bulanıyo,geçen haftadan beri bronşitim,sabah kanlı bi kustum,dr ilaç yazdı,ne zamana geçer bu bulantı açlıktan ölcem yoğğğsa fikir verin bacılar :26:

Zaten benim en büyük avantajim hic bir hamilelik rahatsizligini yasamiyo olmam. Cok iyi giden bir gebeligim var cok şükür. Allah acıdı halime diyorum.. yeni evlenmişim, ailemden uzakta yasiyo olmanin duygusalligi var, gebelik duygusalligi zaten ayri. Bi de evliligimin ilk günlerini kusarak gecirsem benim icin cok zor olurdu heralde. Hastaliktan kivransam gelip bir corba yapanim olmazdi burda :KK43: hep sukrediyorum halime, en azindan saglikliyim.is güç yapıp oyalaniyorum evde, seni de yavas yavas azalir artik bulantilarin. 10. Haftadan sonra rahatladigini soyluyor herkes

ne kadar sukretsen az canım bulnatının olmaması an gelıyo ınsanı hayattan sogutuyo :KK43: ıns canım keyfını cıkarmak ıstıyorum artık hamıslıgımın:KK49::KK49::KK49:

bacılar herkeşlere miriba,ben kendimi şiş gibi hissediyom hatta şişim :KK43: oturduğumda pantolonun düğmesini açıyom mideme bastıkça bulanıyııı,açım,kusamasam da midem çok bulanıyo,geçen haftadan beri bronşitim,sabah kanlı bi kustum,dr ilaç yazdı,ne zamana geçer bu bulantı açlıktan ölcem yoğğğsa fikir verin bacılar :26:
ay çok geçmiş olsun valla böyle zor geçen hamilelikleri duyunca şükrediyorum, ben hiç sıkıntı yaşamadım:nazar: arada midem yandı , biraz bulantım da oldu ama hiç kusmadım çok şükür. inş. bir an önce geçer:KK5:
bu arada kızlar bizim yavaş yavaş çatlak kremlerine başlamamız lazım ben daha almadım ama bepantol gebelik kremi almayı düşünüyorum siz aldınız mı?

11. haftada 5 aylık hamile gibi görünen var mı ? millet karnımı sevmeye başladı çok belli oluyor:))) 51 buçukla hamile kaldım sabah aç karna tartıldığımda 53,7 kilo geliyorum ama akşam tartıldığımda 56 kiloyu zorluyorum :KK43:(( sanırım çok şişiyorum ben :KK43:( galiba bu aşırı kilo alışım sigarayı bırakmamdan kaynaklandı yoksa eskisinden çok da farklı beslenmiyorum sadece gece yatmadan önce açlıktan kırıldığım için bi kaç parça zeytin ekmek yiyorum.. bu hızla gidersem 20 kilo falan alıcam herhalde :KK43:((((((((

arkadaşlar merhaba,

bugün bizde doktor teyzemizdeydik 12+5 olduk artık kocamanız. ikili testimiz için değerlerimizi aldılar sonuç bekliyoruz..

Hamile kaldım kalalı da hiç kilo almadım inşallah da böyle düzenli gider çünkü hali hazırda baya bi kilom var :KK52::KK52::KK52:

Bebişim bugün bir hareketliydi sormayın ama bi türlü cinsiyetini göstermedi. En son bi nokta var dedi doktorumuz ama kesin bişey diyemedi. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kanaması olan arkadaşlar, korkmasınlar doktorlarına gitsinler hayırlısıyla bebişler sapasağlam tutunmuştur. benimde kanamam olmuştu Allah'a şükür kıpır kıpır kıpırdaklanıp yatıyoruz. :KK52::KK52::KK52:

herkese selamm:KK52: 10+1 im. bebegı ultrasonda görunce agzm acık kaldı zıp zıp zıplıyor:KK52: doktor ıyı beslenmişsin gelişimi cok ıı dedı.o yuzden hftaya ıkılı test yapıcam yeternce buyumus dedı. ve erkek olucak bence öyle gorunuyo dedı. bu kdr erkennn söyledi ama tabi kesin deil buyuk ıhtımal:KK34: bebegımı oyle hareketlı gorunce okdr mutlu oldumki allah ısteyen herkese yasatsın bu duyguyuu:KK16: kızar on haftalk bebegn bu kdr hareketlı olması normalmi ya resmen kesenin her yerınde koşuyo:KK52:

kızlar benimkinde ikiz olmasının etkisi var mı bilmiyorum ama hamile oldugum acayip belli benim..göbişim çıktı iyice altlarda sertleşmelerde var..

Bence ikiz oldugu için. .benim de ikiz ya,daha 8.haftadayim ama az da olsa şişti karnım, ben anlıyorum. .ama kilom aynı, kilo değil de gram değişiyo bende :) kusmalarıma baglı olarak..

herkese selamm:KK52: 10+1 im. bebegı ultrasonda görunce agzm acık kaldı zıp zıp zıplıyor:KK52: doktor ıyı beslenmişsin gelişimi cok ıı dedı.o yuzden hftaya ıkılı test yapıcam yeternce buyumus dedı. ve erkek olucak bence öyle gorunuyo dedı.i bu kdr erkennn söyledi ama tabi kesin deil buyuk ıhtımal:KK34: bebegımı oyle hareketlı gorunce okdr mutlu oldumki allah ısteyen herkese yasatsın bu duyguyuu:KK16: kızar on haftalk bebegn bu kdr hareketlı olması normalmi ya resmen kesenin her yerınde koşuyo:KK52:

Ay maşallah. .
Hayal edemedim bile nasıl güzeldir kim bilirr..darısı başıma inşallah :))

X