- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
kızlar bende 11. haftaya girdim. 2.5 kilo aldım. Siz ne kadar aldınız? Aldınız mı yada? Birde benim karnım belirginleşti, çok erken değil mi?
maşallah
ben 8. haftadayım,çok azıcık karnım şiş gibi..farkediyorum ben..
herkesin bünye farklıdır belki
kızlar bende 11. haftaya girdim. 2.5 kilo aldım. Siz ne kadar aldınız? Aldınız mı yada? Birde benim karnım belirginleşti, çok erken değil mi?
Ben de 10+6 dayimm , 2 kilo aldim. Bana normal gibi geliyo ama dikkat etmeye calisiyorum simdiden, sonra önünü alamamaktan korkuyorum... benim karnim da belirmeye basladi artik. Hafif vardi zaten göbeğim ama artik iyiden iyiye belirdi... yavas yavas gösteriyor kendini bebişler :)
ona hiç dikkat etmedim :))
Arkadaşım ben seni merak ediyordum.Nasıl oldun biraz daha düzelebildin mi?Bulantılarında azda olsa azalma var mı? Umarım vardır.İnşallah en yakın zamanda çıkarsın hastaneden..
Ben de 10+6 dayimm , 2 kilo aldim. Bana normal gibi geliyo ama dikkat etmeye calisiyorum simdiden, sonra önünü alamamaktan korkuyorum... benim karnim da belirmeye basladi artik. Hafif vardi zaten göbeğim ama artik iyiden iyiye belirdi... yavas yavas gösteriyor kendini bebişler :)
9. Haftadayım bulantıda olmayınca hobidi gırtlak sen ye 3 canlısında diyince bana geldi 4 kilo....yazın 2 ay rejimle 4 kiloyu armıştın kolayca geri geldi ,olsun ya 3 senedir uğraşıyorum sağlıklıcakla geldi lerde varsın 30 kilo ile bitireyim 25 kilo alan arkadaşların sonrasında genç kızlıklarından bile daha zayıfladı rejim+spor birde + çocuklar inş🙏🙏🙏 herşey olur gider sağlık herşeyin başı
Zaten benim en büyük avantajim hic bir hamilelik rahatsizligini yasamiyo olmam. Cok iyi giden bir gebeligim var cok şükür. Allah acıdı halime diyorum.. yeni evlenmişim, ailemden uzakta yasiyo olmanin duygusalligi var, gebelik duygusalligi zaten ayri. Bi de evliligimin ilk günlerini kusarak gecirsem benim icin cok zor olurdu heralde. Hastaliktan kivransam gelip bir corba yapanim olmazdi burdahep sukrediyorum halime, en azindan saglikliyim.is güç yapıp oyalaniyorum evde, seni de yavas yavas azalir artik bulantilarin. 10. Haftadan sonra rahatladigini soyluyor herkes
ay çok geçmiş olsun valla böyle zor geçen hamilelikleri duyunca şükrediyorum, ben hiç sıkıntı yaşamadımbacılar herkeşlere miriba,ben kendimi şiş gibi hissediyom hatta şişimoturduğumda pantolonun düğmesini açıyom mideme bastıkça bulanıyııı,açım,kusamasam da midem çok bulanıyo,geçen haftadan beri bronşitim,sabah kanlı bi kustum,dr ilaç yazdı,ne zamana geçer bu bulantı açlıktan ölcem yoğğğsa fikir verin bacılar :26:
kızlar benimkinde ikiz olmasının etkisi var mı bilmiyorum ama hamile oldugum acayip belli benim..göbişim çıktı iyice altlarda sertleşmelerde var..
herkese selamm10+1 im. bebegı ultrasonda görunce agzm acık kaldı zıp zıp zıplıyor doktor ıyı beslenmişsin gelişimi cok ıı dedı.o yuzden hftaya ıkılı test yapıcam yeternce buyumus dedı. ve erkek olucak bence öyle gorunuyo dedı.i bu kdr erkennn söyledi ama tabi kesin deil buyuk ıhtımal bebegımı oyle hareketlı gorunce okdr mutlu oldumki allah ısteyen herkese yasatsın bu duyguyuu kızar on haftalk bebegn bu kdr hareketlı olması normalmi ya resmen kesenin her yerınde koşuyo
Ay maşallah. .
Hayal edemedim bile nasıl güzeldir kim bilirr..darısı başıma inşallah :))
erken evlendim kızım var 4 yaşında genç anne olduk işte:)