Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bence 3 kaşık yoğurtta en fazla 7-8 kb vardır, yemeğinde yarısıyla birlikte 15 olur en çok o da

bugun itibariyle 88.3 um. pazartesi basladim 92.5 den 88.3 e indim 4 gunde.cok mutluyum.insallah yarina 87 yi gorurum.hatta aksama bile gorebilirim.arkadaslar salatalik kabizligi onluyor.her gun tuvalete cikiyorum bu da kilo vermeme yardimci oluyor.aksam karnim gurluyordu yesil cayin icine tatlandirici attim ictim sabah tartildigimda karsiligini gordum.iyiki yemek yemedim.85 olmama 3 kilo kaldi

Son düzenleme:

Tebrikler çok sevindim birilerinin kilo veriyor oluşu beni umutlandırıyor, benimde yarın baskülümle randovum var noluur bende vermiş olayım kilo noluuurrr

INSALLAH veirirsin.ben her gun tartiliyorum dayanamiyorum.cunku 100 gr bile beni motive ediyor.yarin iyi haberlerini bekliyoruz

İnşalllaaah bende dayanamam normalde ama reglim ilk günler çıkamadım tartıya korkuma :) yarın 5.gün şişlik kalmamıştr artık değilmi yoksa bitene kadar beklesemmi??

canım desteğin ve cevabın için teşekkürler sanki bi daha eski halime dönemicek gibi hissediyorum ama burda verilen kiloları görünce motive oldum içimde umut oluştu

canım senin kilondayken bende aynı durumdaydım, etrafımdaki insanlar da moralimi bozuyordu ve kilo veremez gibisinden bakıyorlardı buna kocamda dahil şimdi en çok o şaşırıyor kilo verdiğime:)
biryere gitmek istemiyordum, kendime bakmıyordum ama kilo vermeye başladıktan sonra herşey düzeliyor,yeterki sen kilo vereceğine inan.
ben ne zaman moralim bozulsa herşeyi burdaki kızlarla paylaşıyordum ve beni motive ediyorlardı, sende ne zaman moralin bozulursa bizimle paylaş, sakın vazgeçme:)

İnşalllaaah bende dayanamam normalde ama reglim ilk günler çıkamadım tartıya korkuma :) yarın 5.gün şişlik kalmamıştr artık değilmi yoksa bitene kadar beklesemmi??

canım ben reglimin 10.günü tartılıyorum yani bittikten 3-4 gün sonra.
çünkü 10. gün birden kilo vermiş oluyorum, benimde regli dönemim şimdi tartılmıyorum 7.günündeyim.

bünyeyi sasirtmak adina iyi olabilir sonra tekrar kb´ ye döndügünde kilolar hizla gider umarim

canım ben yine kb diyetine döndüm çünkü protein yemeden kendimi hep aç hissediyorum

canım aynen öyle normalde kilo alsam bile göbeğim çıkmazdı çevre çok önemli karnın doğum yapmamş gibi aynene duruyo falan diyolar eşimde dalga geçiyodu ama baktı ben çok kakrlıyım oda destek vermeye başladı
dediğin gibi gündelik hayatta canım bişeye sıkılsa giriyorum kadınlar külübüne bakıyorum yalnız değilim aynı sorunu yaşayan arkaşların yazılarını okurum yalnız olmadığı bilmek bile iyi geliyo

bende basküle çıkmıyorum ama hafiflediğimi hissediyorum 15 gün önce bir ceket almıştım biraz dar gelmişti canım sıkılmiştı ve bugün giydim rahat oldu öyle sevindimki inşallah kim zayıflamak istiyorsa o zayıflar
dar gelen bir kıyafeti rahatça giyebilmek ayrı bir mutluluk çoook sevindim

akşam menüm
4 köfte 1 kase tavuklu çorba 1 bardak az yoğrtlu bol sulu ayran

köfte4+çorba5+ayran5 toplam15 diyelim belki birazda karpuzekleyebilirim

bu arada bebekte emziriyorum onun içinde süt yapıcı bitki çayı ısırgan anason rezene felan

değilmi ya bende çook mutlu oluyorum içine sığamadığım kıyafetlere girince :118:
Zayıflama mücadelesi zor zayıf kalmak daha bi zor Allah yardımcımız olsun hepimizin

canım ben reglimin 10.günü tartılıyorum yani bittikten 3-4 gün sonra.
çünkü 10. gün birden kilo vermiş oluyorum, benimde regli dönemim şimdi tartılmıyorum 7.günündeyim.

Çok teşekkürler canım şimdi fazla çıkıp moralimi bozmayayım değilmi bende bekleyeyım p.tesiyi ama hafta sonu şehir dışına çıkıcam evimde olmayacagım nasıl devam edebilecegım diyetime bilmiyorum bana göre bişi yoksa yemiyecegim artık da ne deyip ısrarlardan kurtulcam bilmem

evet ecrinayşe insan zayıfladığını görünce daha bir motive oluyor bunu başaracağız inanıyorum

bengeçen sene bu diyetle güzel sonuçlar aldım ama süpriz hamileliğimle bıraktım 10 kilo vermiştim 5 ini geri aldım süt yapsın felan diye

yani ben doğumdan sonra 1 ayda eski kiloma döndüm hemen su tutmuşum herhalde şimdi 80 im ideal kilom 60 ve 65 arsı inşallah olacak

Ne kadar güzel sadece 5 kilo alman ben hamileliğimi düşünemiyorum eminim çok kilo alacağım, tatlıyı seviyorum yemek yemeyide çok seviyorum bünyede müsait ee daha ne olsun
Ben daha önce yapmadım bu diyeti yeniyim aranızda ama bi bant var duymuşsundur ona bir iki para kaptırmışlığım var birlikte menü veriyor bant kullanıp o menüye uyuyorsun meğersem o zamanlarda bi çeşit kb diyeti yapmışım ama çok kısıtlayıcıydı o ben bu diyeti çok sevdim inaşallah istediğim kiloaya gelene kadar sabredebilirim...
Bir ay sonra düğünüm şimdilik tek acelem bu birde bel ve üstü aşağıya göre daha şişko gelinlikle çirkin duruo çok umarım 1 aya kadar toparlanır halsizliğimden kurtulup sporada başlayabilsem süper olacakta bakalım ...

Bu arada ben regl olmadan önce en son baktığımda 60,1 dim boyum da 1,58 1,60 falan sanırım ama kemikliyim en az 54 olmuşluuğum var bu kez 52 53 olmayı çok istiyorum ideal mi çok emin olmasamda işin özü incecik olmak istiyorum

yanlış anlamışsın ecrin ayşe 15 kilo aldım hamileyken 4 kilo bebek doğdu gerisi suymuş hemen gitti benimki eski kilolarım inşallah az alırsın hamileyken
benim 3 çocuk var hepsinde 10 ile 15 aldım az verdim felan derken 15 kilosu yapıştı kaldı bundan sonra bebek düşünmüyorum
artık kendime bakmam lazım yani
hesaplama siteleri var orada ideal kilo hesaplıyorlar ama bende senin gibi üstten kiloluyum ve kemikliyim zayıf olsamda hep uzun dururum bundan dolayı

52 çok güzel bir rakam inşallah ulaşırsın fakat evlenince dikkat et haman geliyorlar yerlerine bende 55 ile evlendim ama.......

aslinda ben regl donemimdede tartiliyorum.fazla cikinca daha bi hirslanip kisiyorum yediklerimi, regl donemimde verdigim kilolar kalici oluyor genelde.ama tabi her kesin bunyesi farkli.regl donemimde zaten topu topu 1 kilo fazla cikar bende, onuda verince rahatliyorum.sen nasil motive oluyorsan oyle tartil :)

kızlar merhaba .topiğin eski müdavimlerindenim.bireysel mi yapıyorsunuz diyeti .bende katılsam artık.aldım başımı gidiyorum.kabız olmak korkum.bir formülünüz var mı?

3 bebek kolaymı o kadar olsun :) yinede normal denen rakamlarda almışsın benim bir arkadasım var 20 kilonun üstünde almıştım geçen yıl. Ben diyorum ki anne olunca insan ben anneyim der en azından ama benim kilolu olmam için yemem dışında hiç bir nedenim yok ki hoş kışın ciddi rahatsızlıklarım vardı onlarla uğraştım aynı anda 2 okul okuyorum bir yandan çalışıyorum birde evlilik telaşını ekledim üstüme stres yaptıkca da yedim haliyle...
52 benimde kulağıma çoook güzel geliyor ama ben bi 54 düştüm demiştim ya o zaman herkes dur artık falan demişti yüzün çok küçüldü daha fazla zayıflarsan çirkin olacaksın demişlerdi bende gaza geldim aslında kulak asmamak gerek ...

umarım sende bir an önce evlenmeden önceki haline dönüp 3 çocuk annesi bir çıtır olursun

hımm değişik bir taktikmiş sevdim ya regl dönemi öncesinden başlayıp taaa bitene kadar bende iflah olmayan bir iştah peydah oluyo nerden çıkıo o canavar anlamıorum sevdiğim sevmediğim herşeyi yiyesim oluyo

Bu kez zor oldu ama tuttum kendimi ufak tefek şeyler dışında, dediğin gibi motive meselesi sende hırs yapıo ama ben orda fazla kiloyo görünce çökerimn kesinn o yzüden beklemeya karar verdim p.tesi ye kadar hafta sonu müstakbel kaynanama gidiyorum ne yapcam bilmem ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…