rica ederim yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana:))
ayni bende senin gibiyim söz konusu abur cubur oldugunda catlayana kadar yeme kapasitem var maalesef
genelde sinir koruma icin 70 ama bunu hayat boyu sürdürmek bence imkansiz:26: cünkü en cok sevilen ve genelde cok SIK tüketilen yiceklerin kb degeri cok yüksek en basiti günde 2-3 meyve yendiginde bunun yaninda baklagil yada makarna da yenirse mutlaka kb firlar ama kilomuzu anca kb degerleri dengelemek seklinde koruyabiliriz bir gün kb patlamasi yaparsak ondan sonraki bir kac gün 70 tutabilirz diye düsünüyorum yani en önemlisi kacamaklari arka arkaya yememek araya mesafe koyalimki kiloya dönüsmeden yediklerimizi eritelim
bencede imkansız 70i aşmamak ama madem seçtik bu diyeti kendimize göre uyarlıycaz dediğin gibi canım...
Buraya yazdıklarımı birilerinin okuyor ve aynı sıkıntıyı yaşamışlıklarından yol gösteriyor olması beni inanılmaz rahatlatıyor ben yine teşekkür edeğim sana :)
Ben 2 yıl kadar önce 67ye çıkmıştım ve çok kötü olmuştum psikolojik açıdan sonra pek fazla araştırma yapmadan besinleri ayırmadan sadece az yiyerek ve çook düzenli ve deli gibi spor yaparak 2-2,5 ayda 55e düşmüştüm ama inanılmaz az yiyordum açlığımı unutayım diye habire tatlandırıcılı sakızlar çiğniyordum sağlıklı diyet yapacagım diye mahvettim metabolizmamı
55e düştükten sonrada tabi ayalardır aç yaşamanın bana verdiği göz açlığı ee zatende zayıfım artık dedim yedim de yedimsonuç 64 sonra bi süre dikkat ederek çok kısıktalamadan kendimi 62ye düştüm ve farkettim ki ben akşam yemeğinden sonra midemi şişirene kadar abur cubur yemezsem 62 de kalıyorum gün içinde pilav makarna yesem bile ama bu bana çook zor geliyor gündüzleri işteyim sıkıntı yok ama akşam eve gidince yatana kadar yiyesim var yahu nasıl bir damak benimki bilmem kendimizi eğiteceğiz başka yolu yok sanırım :)
Ya birde benim ciddi bir sıkıntım var, regl döneminden sandım ama değil hala çok çabuk yoruluyorum enerjim çekiliveriyor, niaşnalım bişey yemiyorsun ondan diyonormalde çok yediğimden şimdi bişi yemediğimi düşünüyor uzun süredir bu diyeti yapıyorsunuz sanırım hiç bu sıkıntıyla karşılaştınızmı?
evet pperi sana bir sorum olacak
akşama kabak yaptım içine az salça 200 gr et 3 kabak ve bir yeşil soğan koydum pişti
bence bu yemeğin hepsi 15 kb kadar
değilmi
yarısı kadrını dolu dolu 3 yemek kaşığı yoğurt ile yedim kaç kb sence hesaplamalarım doğrumu
bugun itibariyle 88.3 um. pazartesi basladim 92.5 den 88.3 e indim 4 gunde.cok mutluyum.insallah yarina 87 yi gorurum.hatta aksama bile gorebilirim.arkadaslar salatalik kabizligi onluyor.her gun tuvalete cikiyorum bu da kilo vermeme yardimci oluyor.aksam karnim gurluyordu yesil cayin icine tatlandirici attim ictim sabah tartildigimda karsiligini gordum.iyiki yemek yemedim.85 olmama 3 kilo kaldi
Tebriklerçok sevindim birilerinin kilo veriyor oluşu beni umutlandırıyor, benimde yarın baskülümle randovum var noluur bende vermiş olayım kilo noluuurrr
INSALLAH veirirsin.ben her gun tartiliyorum dayanamiyorum.cunku 100 gr bile beni motive ediyor.yarin iyi haberlerini bekliyoruz
canım desteğin ve cevabın için teşekkürler sanki bi daha eski halime dönemicek gibi hissediyorum ama burda verilen kiloları görünce motive oldum içimde umut oluştu
İnşalllaaahbende dayanamam normalde ama reglim ilk günler çıkamadım tartıya korkuma :) yarın 5.gün şişlik kalmamıştr artık değilmi yoksa bitene kadar beklesemmi??
bünyeyi sasirtmak adina iyi olabilir sonra tekrar kb´ ye döndügünde kilolar hizla gider umarim
canım senin kilondayken bende aynı durumdaydım, etrafımdaki insanlar da moralimi bozuyordu ve kilo veremez gibisinden bakıyorlardı buna kocamda dahil şimdi en çok o şaşırıyor kilo verdiğime:)
biryere gitmek istemiyordum, kendime bakmıyordum ama kilo vermeye başladıktan sonra herşey düzeliyor,yeterki sen kilo vereceğine inan.
ben ne zaman moralim bozulsa herşeyi burdaki kızlarla paylaşıyordum ve beni motive ediyorlardı, sende ne zaman moralin bozulursa bizimle paylaş, sakın vazgeçme:)
bende basküle çıkmıyorum ama hafiflediğimi hissediyorum 15 gün önce bir ceket almıştım biraz dar gelmişti canım sıkılmiştı ve bugün giydim rahat oldu öyle sevindimki inşallah kim zayıflamak istiyorsa o zayıflar
dar gelen bir kıyafeti rahatça giyebilmek ayrı bir mutluluk çoook sevindim
akşam menüm
4 köfte 1 kase tavuklu çorba 1 bardak az yoğrtlu bol sulu ayran
köfte4+çorba5+ayran5 toplam15 diyelim belki birazda karpuzekleyebilirim
bu arada bebekte emziriyorum onun içinde süt yapıcı bitki çayı ısırgan anason rezene felan
canım ben reglimin 10.günü tartılıyorum yani bittikten 3-4 gün sonra.
çünkü 10. gün birden kilo vermiş oluyorum, benimde regli dönemim şimdi tartılmıyorum 7.günündeyim.
evet ecrinayşe insan zayıfladığını görünce daha bir motive oluyor bunu başaracağız inanıyorum
bengeçen sene bu diyetle güzel sonuçlar aldım ama süpriz hamileliğimle bıraktım 10 kilo vermiştim 5 ini geri aldım süt yapsın felan diye
yani ben doğumdan sonra 1 ayda eski kiloma döndüm hemen su tutmuşum herhalde şimdi 80 im ideal kilom 60 ve 65 arsı inşallah olacak
İnşalllaaahbende dayanamam normalde ama reglim ilk günler çıkamadım tartıya korkuma :) yarın 5.gün şişlik kalmamıştr artık değilmi yoksa bitene kadar beklesemmi??
yanlış anlamışsın ecrin ayşe 15 kilo aldım hamileyken 4 kilo bebek doğdu gerisi suymuş hemen gitti benimki eski kilolarım inşallah az alırsın hamileyken
benim 3 çocuk var hepsinde 10 ile 15 aldım az verdim felan derken 15 kilosu yapıştı kaldı bundan sonra bebek düşünmüyorum
artık kendime bakmam lazım yani
hesaplama siteleri var orada ideal kilo hesaplıyorlar ama bende senin gibi üstten kiloluyum ve kemikliyim zayıf olsamda hep uzun dururum bundan dolayı
52 çok güzel bir rakam inşallah ulaşırsın fakat evlenince dikkat et haman geliyorlar yerlerine bende 55 ile evlendim ama.......
aslinda ben regl donemimdede tartiliyorum.fazla cikinca daha bi hirslanip kisiyorum yediklerimi, regl donemimde verdigim kilolar kalici oluyor genelde.ama tabi her kesin bunyesi farkli.regl donemimde zaten topu topu 1 kilo fazla cikar bende, onuda verince rahatliyorum.sen nasil motive oluyorsan oyle tartil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?