Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır üyeym ama mesaj atamıyordum
geçen sene nisan mayıs bu diyet yaparak 10 klo verdim ama süpriz hamlelğimle bırkamak zorunda kalmıştım
sadece 5 kilosunu aldım ve bebek 5 aylık emiyor ve ben yenden başladım
diğer diyetlerde denedm ama süt azaldı bıraktım
ama bu dyete başlayalı 1 hafta oldu
2 kğ verdm

bakın akşam ne yedm çok güzeldi 2 adet haşlanmış yumrta dlmlredm üstüne sarımsaklı yoğrt ve tereyağlı biberl sos
evdekler mantı yedi bende bunu
çok yemek çeştlerm var hiç sıkılmıyorum
tek problem ben meyve çok severm

Bebeğine sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür dilerim. Aramıza hoşgeldin. Tarifin süper, eskiden pek çok tarif paylaşırdık, yine yapmak lazım. Biraz da seninki gibi yaratıcılık lazım tabi Yoksa bazı arkadaşlarımız sabah akşam et yiyemem ben diye vazgeçiyorlar. Benim bu diyeti yapan bir arkadaşım da dün köfte yapıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve sos gezdirip yalancı iskender yaptım demişti. Ben ne yazık ki yoğurt yemiyorum. Yoksa seçeneklerim çoğalırdı.

teşekürler semiluna
evet paylaşım çoğalırsa dyet kolaylaşır
bakın ne dyecem tavuk kıyma alıyorum ben ondanda köfte yapıp fırınlıyorum
aklıma dün kuru soğan geldi 10 ünite yazık o ünitelere
yeşil soğan 1 sadece herşeye yeşl soğan bundan sonra
bol etli kabak yemeğ i veya patlıcan yemeği
ama ben bugün akşama kadar 20 idim akşam eşim lahmacun yaptı
artık serbest günüm odu bugün

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum şimdi bu karbonhidrat diyetinde yağ serbest ve köfte et falanda serbest ya
bu yağlanma yapmazmı insanda??

Teşekkür ederim cevabınız için tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak:) sınavlarım vardı bütlere kadar spora daha çok zaman ayırabileceğim ama bi şey farkettim çok halsiz kalıyorum çok çabuk yoruluyorum normal mi sizce bunlar bir buçuk hafta oldu ilk günler daha çok enerjim vardı şimdi çok halsizim.
Kilo ne süre sabit kalınca mola veriyorsunuz 1 hafta süresince değişmemesi normal olmaz heralde değilmi? bir de çok merak ettiğim bir şey var ilk zamanlarda hızlıca giden kilolardan sonra haftada ortalama kaç kilo verilebiliyor 1 yada 1.5 civarı verilebilirmi benim kilolarımda olan biri ? 60 kiloyum şuan bu bile ii benim için uzun zamandır hiç kilo veremıyordum ama 55 olmayı çok istiyorum düğünüme kadar :)

selam kızlar ben yine geldim 59 kiloyum
sabah yediklerim;1 dilim ekmek:12
1 şekersiz çay:0
3 zeytin:2
1 kk peynir:1 15 oldu

selamlar :) halsizliğim diyetten değil regl denmiş çok mutlu oldum :) tartıya çıkamıyorum korkuyorum fazla çıkar diye :) artık 5 günü iple çekicem :) parşembe 2 haftam dolacak umarım 58leri görürüm :)

Bu arada arkadaşlar dukan diyetinde bahsettikleri yulaf kepeği var ya ondan denedim kabızlığa çook iyi geliyor sabahları genelde 1 kaşık yulaf kepeği ile yaptığım kreplerimi yiyorum çok doyurucu ayrıca denemenizi tavsiye ederim :)

Sağlıcakla ve incecik kalın :)

merhaba kızlar
dün bir türlü siteye giriş yapamadım,bağlantıda sorun vardı sanırım
bu aralar sebze ağırlıklı besleniyorum, iyimi yapıyorum bilmiyorum, sanki vücudum bu yeme sistemine aılıştı beslenme düzenini değiştirdim kilo vermem hızlansın diye, umarım doğru yapıyorumdur.

evet canim artiik burdayim yolumuza yine beraber devam edicez ama senide cok tebrik ederim cok güzel kilolar verdin ve en önemlisi bizden hic kopmadin

canım benim, sizin sayenizde verdim, siz yol gösterip motive etmeseydiniz bu iradesizlikle kiloları zor verirdim

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum şimdi bu karbonhidrat diyetinde yağ serbest ve köfte et falanda serbest ya
bu yağlanma yapmazmı insanda??

canım, biz yağı kısıtlamıyoruz ,çünkü yağsız olsun diye dikkat etmeye başlarsan strese giriyorsun, ben diyette olduğumun bile farkında olmuyorum çoğu zaman:)
ve kilo vermem de bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.

1 saat yürüyüşümü yaptım

süpersin, yürüşüne devam et , çünkü belli bir kilodan sonra diyet yeterli gelmiyor o zaman egzersiz devreye giriyor.
bende haftada 3-4 gün 7 km yürüyorum artık:)

slm arkadaşlar bende yıllar önce kilo aldığım bi dönemde uygulamıştım karbonhidrat diyetitini nuyo canım bende 91 kiloyum ve ideal kilom 59-60 acaba sen ne kadar zamanda yetmişlere indin 4 aylık bi oğlum var ve bu diyette alternatif çok bana yugun diye düşünüyorum

kmsecikler uğramıyo
nuyo sana br sorum var maşallah güzel vermşsn bu diyetlemi verdin yoksa başka yöntemler denedinmi
ben şimdi tavuk suyu çorba yapıyorum yaklaşık büyük br kasei 7 kb ediyor
tereyağ salça kavurup üstüne tavuksuyu eklyorum
ölçülü yaptığım kavrulmuş un
1 tatlı kaşığında5 kb var kavrulunca kb daha azalıyor
aynen kızarmış ekmek gibi
3 lt ye yaklaşık 7 tatlı kaşığı un ddklediğim tavuklarıda içne atıyr pşryorm süüüper
oluyo salçadaki kb de yüz grde 14 var ve bu çorbyı evdeklerde sevyor içyorlar
sanki ben diyette değilmişim gibi oluyo güzel yani

merhaba canım, ben diyete ilk başladığımda 1 ayda 8 kilo vermiştim ama proteine çok yüklendim ve tiksindim bozmak zorunda kalmıştım ve çoğunu geri almıştım
son 4 aydır diyeti bozmamaya çalışıyorum ve kilonun çoğunu 4 ayda verdim.
canım sen doğum yaptıgın için daha kolay verirsin, benim pko hastalığım olduğu için diğer insanlara göre daha yavaş veriyorum
bu diyet çok iyi, sıkılmıyorsun, katı kuralları yok, bence hemen başla:)

kizlarr ben dikkat emedim verdiyim kilolalarin hepsini geri aldim.dun baktim 92.5 im.dunden bu gune kb diyeti yapiyorum tekrar.90.5 e indim bi gunde.simdilik iyi gidiyorum.bu sefer vazgecmek yok.tatiller de bitti nasilsa.artik evde rahat rahat yiyebilirim

eline sağlık canım, vallahi benimde canım çekti, bende yaparım
ben kilolarımı bu diyetle verdim, yürüyüşe de yeni başladım, daha önce yürüyüşe başlasaydım diye düşünüyorum çünkü iç bacaklarımda sarkmalar oluştu
bu diyetle çok güzel kilo veriliyor ve aç kalmıyorsun ve egzersizde eklersen daha hızlı verirsin.

canım nazara geldin vallahi ama üzülme tekrar verirsin kiloları dert etme.
hepbirlikte motive olur veririz kilolarımızı:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…