selam arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır üyeym ama mesaj atamıyordum
geçen sene nisan mayıs bu diyet yaparak 10 klo verdim ama süpriz hamlelğimle bırkamak zorunda kalmıştım
sadece 5 kilosunu aldım ve bebek 5 aylık emiyor ve ben yenden başladım
diğer diyetlerde denedm ama süt azaldı bıraktım
ama bu dyete başlayalı 1 hafta oldu
2 kğ verdm
bakın akşam ne yedm çok güzeldi 2 adet haşlanmış yumrta dlmlredm üstüne sarımsaklı yoğrt ve tereyağlı biberl sos
evdekler mantı yedi bende bunu
çok yemek çeştlerm var hiç sıkılmıyorum
tek problem ben meyve çok severm
Yürüyüş elbette işe yarar. Ve diyeti istediğin kiloya inene kadar devam ettirmenin bir sakıncası yok yeter ki sebze ve tam tahıllı karb alımını tamamen kesme. Tabi puan çercevesinde :) et tavuk yemek zor geliyorsa peynirli salata, ton balıklı salata, etli, kıymalı sebze yemekleri, peynir çeşitleri, yumurta, et ve tavuk suyuna sebze çorbaları, kaşarlı fırın sebze gibi çeşitlendirmeler kullanabilirsin. Evet arada kilo vermemiz durunca bir gün sıfır karb., iki gün az karbonhidratlı çorba çeşidi, taze sıkılmış meyve suyu detoksu gibi molalar deneyip fayda görebiliyoruz ama senin için çok erken bence.
selam kızlar ben yine geldim 59 kiloyum
sabah yediklerim;1 dilim ekmek:12
1 şekersiz çay:0
3 zeytin:2
1 kk peynir:1 15 oldu
evet canim artiik burdayim yolumuza yine beraber devam edicez ama senide cok tebrik ederim cok güzel kilolar verdin ve en önemlisi bizden hic kopmadin
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum şimdi bu karbonhidrat diyetinde yağ serbest ve köfte et falanda serbest ya
bu yağlanma yapmazmı insanda??
1 saat yürüyüşümü yaptım
canım, biz yağı kısıtlamıyoruz ,çünkü yağsız olsun diye dikkat etmeye başlarsan strese giriyorsun, ben diyette olduğumun bile farkında olmuyorum çoğu zaman:)
ve kilo vermem de bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
slm arkadaşlar bende yıllar önce kilo aldığım bi dönemde uygulamıştım karbonhidrat diyetitini nuyo canım bende 91 kiloyum ve ideal kilom 59-60 acaba sen ne kadar zamanda yetmişlere indin 4 aylık bi oğlum var ve bu diyette alternatif çok bana yugun diye düşünüyorum
kmsecikler uğramıyo
nuyo sana br sorum var maşallah güzel vermşsn bu diyetlemi verdin yoksa başka yöntemler denedinmi
ben şimdi tavuk suyu çorba yapıyorum yaklaşık büyük br kasei 7 kb ediyor
tereyağ salça kavurup üstüne tavuksuyu eklyorum
ölçülü yaptığım kavrulmuş un
1 tatlı kaşığında5 kb var kavrulunca kb daha azalıyor
aynen kızarmış ekmek gibi
3 lt ye yaklaşık 7 tatlı kaşığı un ddklediğim tavuklarıda içne atıyr pşryorm süüüper
oluyo salçadaki kb de yüz grde 14 var ve bu çorbyı evdeklerde sevyor içyorlar
sanki ben diyette değilmişim gibi oluyo güzel yani
kizlarr ben dikkat emedim verdiyim kilolalarin hepsini geri aldim.dun baktim 92.5 im.dunden bu gune kb diyeti yapiyorum tekrar.90.5 e indim bi gunde.simdilik iyi gidiyorum.bu sefer vazgecmek yok.tatiller de bitti nasilsa.artik evde rahat rahat yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?