Çok iyi olur ya sürekli yazalım ben ceza verdim kedime 40 ünite diyorum ama asla ama asla 50yi geçemeyeceğim cuma sabaha kadarda tartı yok bana cok kızdım kendime ya hakkaten bu kez inat ediyorum kendi kendimle
Savaş Ay damı bu diyetten yapıyormuş ? onuda alsak aramıza tecrübelerini paylaşsa bizle
Ben bugun yediklerimi yazayım sabah 2 yumurta 1 kaşık yulafla yaptığım içine de bol bol peynir koydugum kreplerimi yedim halada var acıkırsam yiyeceğimöğlende tavuk ızgara marul salatası ve 2 kaşık yoğurt yedim tahminimce 20 kh falan olacak akşama köfte yapcam mantarlı yanınada ayran en fazla 15 de o olacak 35-40 la bitircem bu günü İNŞALLAAAHHH
yok savas ay bu diyetten yapmiyor.sadece o yasta diyet yapmis 3 aya 30 kilo zayiflamissa biz daha iyisini yapariz.adam bozmamis hic devam etmis vermis kilolari
günaydın hanımlar ben yine kendimce büyük bi hüsrana uğradım lütfen bi akıl verin bana
regl olmadan önce 60.1e düşmüştüm reglim bitti 2 gün oldu hafta sonu 2 gün bozmuştum diyeti ondan mıdır yoksa spora başladım kas ağrılarım falan var bedenimde onun verdiği bi şişlik mi yoksa gerçekten kilo mu aldım bilmiyorum bugun 60.4 çıktım ben 59 58leri beklerken
Çok üzüldüm yaasiz tecrübelisiniz sizce hangisi olmuştur? Daha önceki sayfalarda meyva suyu ile detoks yapan arkadaşlar olmuş başka bi topikte de prinç lapasından bahsediyordu bunlardan birini yapsam mı acaba ne dersiniz?
Lütfen kas ağrısının verdiği bi şişlik olsun lütfen yaaa((
Spora nezaman başladınız bilmiyorum ama, ilk zamanlar kas artışından dolayı tartıda fazla çıkarsınız. Spor hocam bana böyle söylemişti. Bundan kaynaklı olabilir..
günaydın hanımlar ben yine kendimce büyük bi hüsrana uğradım lütfen bi akıl verin bana
regl olmadan önce 60.1e düşmüştüm reglim bitti 2 gün oldu hafta sonu 2 gün bozmuştum diyeti ondan mıdır yoksa spora başladım kas ağrılarım falan var bedenimde onun verdiği bi şişlik mi yoksa gerçekten kilo mu aldım bilmiyorum bugun 60.4 çıktım ben 59 58leri beklerken
Çok üzüldüm yaasiz tecrübelisiniz sizce hangisi olmuştur? Daha önceki sayfalarda meyva suyu ile detoks yapan arkadaşlar olmuş başka bi topikte de prinç lapasından bahsediyordu bunlardan birini yapsam mı acaba ne dersiniz?
Lütfen kas ağrısının verdiği bi şişlik olsun lütfen yaaa((
kızlar bugün sabah tartıya çıktım 69.400 kiloyum çok seviniyorumdarısı başınıza:)
bu ara egzersize ağırlık verdim birazda yemeği azalttım ve sonunda 69 kiloyu gördüm.
egzersiz yaptığında ilk 1 hafta kilo vermiyorsun ama daha sonra kilo vermen hızlanıyor, pes etme egzersize ve diyete devam
evet kizlar 88.8 le basladim bugun yine.son 3 gundur receb ayinin orucunu tuttugum icin diyet yapamadim ama cok sukur sadece gr almisim.simdi bugunden itibaren tam gaz devam.hedef 10 gunde 7 kiloucuk bir rakam farkindayim ama yapmaya calisacagim.bana sans dileyin.zaten yaz geldigi icin su icemeyen ben artik bolca su ice biliyorum bununda faydasi olur sanirimbenim savas aydan neyim eksik
Kızlar kolay gelsin..hormon tedavisi yüzünden aldığım kiloları bu diyetle vermiştim..halaaa 38 bedenim :) Bu diyet YAZIN ÇOK DAHA KOLAY :)kavun ve karpuz un 100 gr. karbon değeri 4 puan sadece ! GÜN İÇİNDE sık sık tüketebileceğiniz şeyler ( benim listemden ) süzme yoğurt ve tavuk göğsüyle yaptığım soğuk meze , yumurta salatası (acaip tok tutuyo ve hızlı bi şekilde yağ yakıyo ) , sosis ızgara (tost makinesinde) üzerine acı sos ve kornişonla süper ve son olarak BALIK (HEM SAĞLIKLI HEM DÜŞÜK PUANLI).....Yaz yeni başlıooooo, gec kalmış sayılmazsınız, hadi hanımlar ..........:)
Canım öncelikle Allah kabul etsin inşallah :) Bol bolda şanslar diliyorum sana inaşallah daha da fazlasını verirsin savaş ay da kıskanır seni
Sende bana dua et olurmu şeytana uyup bozmayım diyetimi bi de sporu bırakmayayım
lena ben genelde 1 gün serbest bırakıyorum
hem moral oluyor hemde vücudu şaşırtıyorum
bunu 0 kb şeklinde yapma hızlanırsın ama bir daha yavaşladığında etkisi azalır
1 gün serbest et canın ne istiyorsa tad
örn meyve ye etli lahmacun felan bunlar daha masum
hem kendini kasmamış olursun
fikrimce böyle düşünüyorum
kesinlikleeee diyet bozmak yok.bak sakinnnnnnnn.sen diyeti bozma spor yapmasan da verirsin.bak ben gecen basladigimda 7 gunde 8 kilo vermistim sporsuzz.sonra tabi 1 ay tika basa dolunca geldi kilolar yerineyediklerimized ikkat edelim.yapabilen yuruyus te yapsin bitti gittii
Merhaba Ecrin, ben bu diyette karbon puanımı gerçek karbonhidratlardan yana kullanmayı alışkanlık edindim, light ekmek , makarna gibi..50 yi geçmediğin sürece zaten kilon sabit kalıyo .KAÇAMAK YAPMADIM MI YAPTIM TABİ Kİİ AMA SONRA TELAFİ ETTİM :) 1-2 kilo aldığımı farkettiğim an tekrar sıkı sıkıya uyarak verdim kilolar üzerime yapışmadan..ORYANTAL , en sewdiğim spor :)hem eğlendiren hem zayıflatan harika bişey dans etmek, tavsiye ediyorum .Bi de insan psikolojisinde , doğamızda KISKANÇLIK gibi bi duygu vardır ya işte burda çoooook işe yarıo, sewmediğimiz sinir olduğumuz biri vardır illaki ? zayıftır da ? Onun inadına ..........:) Süper motiva ediyo.
Harikasın ya sendeki bu inançla dağlar devrilirBende bu kadar inanabilsem 7 günde 8 kilo verdin değil mi yanlış duymadım 0 kb mi aldın yoksa başka türlü nasıl verilir 7 günde
kilo ? bende şimdilik iyi gidiyorum bakalım pazar sabahı bakcam kiloma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?